Keeping it simple.

Yksinkertaisuus on jostain syystä vallannut oman pukeutumiseni. Tässä kokonaisuudessa tuntui, että huivi on melkein liikaa. Perus farkut ja siisti neule,  huivi kaulaan ja uudet korut ylle ja ystävien luokse iltaa istumaan perjantaina. Ilmeisesti vaatekaapin raivaaminen sai aikaan minimalistista ajattelua myös pukeutumisen kanssa. Kokeilin montaa eri kokonaisuutta, jopa raidat tuntuivat perjantaina illasta olevan liikaa. Shoppauslakko sinällään on siis toiminut, vaikka Tallinnasta tulikin ostettua, niin hyvin kohtuudella mielestäni kuitekin. Korujen tekoon olen kuitenkin kokonaan hurahtanut ja vaikka "osta vain tarpeeseen" pitääkin muutoin niin korutarvikkeiden kanssa taida olla mahdoton.

Tein arvonnan korujen lisäksi uudet korut itselleni myös tällä viikolla ja Kotinörtti totesikin asusta, että on siinä puuta kylläkseen. Onhan sitä kyllä, Mulberryn logo tosin ei ispiroinut näitä koruja vaan Gondorin valkoinen puu. Täällä siis harkinnassa taas TSH-maratoni, kirjakin tuli uudelleen luettua taas uuden vuoden kunniaksi.

Tuleeko teille koskaan kausia, kun vain ihan pelkäs perusjutut kelpaavat ja kaikki muu tuntuu olevan liikaa?

Hyvää sunnuntaita!


Neule/Knitwear: Mark's&Spencer
Farkut/Jeans: Evans
Kengät/Shoes: Pertti Pahlmroot
Laukku/Bag: Mango
Huivi/Scarf: Mulberry
Korut/Jewelry: Self made

On Friday we went to a friends house to have a coup of tea and just to sit down and relax.I wanted to wear something simple. It's funny for these couple of days I've wanted to wear most simple outfits. Maybe clearing once again my wardrobe made me long for simple style as well. Here it is, outfit from Friday evening.

Have a great Sunday, hope you are all well!


Molemmat itse tehty/Both self made

Kommentit

  1. Kiva asu ja kauniit korut ;-D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Merja! Tykästyin koruihin itsekin siinä määrin, että tuli eilenkin laitettua samat :)

      Poista
  2. Ihanan simppeli asu, nuo farkut sopii sulle tosi hyvin! Ja juu - aika usein tulee turvauduttua yksinkertaiseen pukeutumiseen - oikeastaan mikä tahansa muu on mulla harvinainen poikkeus;)
    Ihanaa sunnuntaipäivää sinne sinulle ja Kotinörtille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nuo farkut olivat aika löytö Evanssista parisen vuotta sitten. Malli on just eikä melkein.

      Hyvää sunnuntaita sinulle! <3

      Poista
  3. Oih miten kaunis tuo rannekoru! Ihan "mun" värit :D

    Ja kyllä, useinkin tulee olo, että pelkkää mustaa päälle kaikessa yksinkertaisuudessaan. Kaikkein simppelein asu, minkä itselleni keksin ja pidän, on musta poolo, mstat housut ja mustat avokkaat. Ranteessa pelkästään hopeinen koru ja korvissa hopeiset napit. Sen ankarammaksi ja simppelimmäksi ei paljon voi mennä, heh..
    Vähemmän on enemmän!
    Toisaalta kaipaan usein sitten juuri koruja pehnebtämään muuten ankaraa lookia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustalla pääsee kovin pitkälle monesti. Vähän sentän väriä harmaalla ja "radikaalin" sinisillä farkuilla :D

      Kyllä se musta vaan on paras ja siihen on hyvä lähteä rakentamaan päälle. Jonkun värianalyysin mukaan en saisi käyttää mustaa ollenkaan. Kukut sanon minä, viihdyn värissä silti :)

      Poista
  4. Farkut on tosi hyvän malliset ja etenkin nuo korvikset ovat mieleeni<3! Monesti se yksinkertainen on vaan niin kaunista ja siinä tuntee olonsa hyväksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Evanssin löytö joita olen ostanut vaan samoja lisää edellisten osoittaessa hajoamisen merkkejä. Onneksi nettikauppa on heillä toimiva ja housuissa merkitty mallin numero varsin selkeästi. Kerran siis liikkeessä toki sovitettu ja silloin lähti mukaan vain yhdet, kahdet on tullut verkosta tilattua ja harkitsen tässä, että josko tilaisi niiden ensimmäisten (=eniten kuluneiden) tilalle ottaa uudet :)

      Kyllä se yksinkertainen täällä viehättää taas aika tavalla, syytän vaatekaappini tyhjennystä :)

      Poista
  5. Tyylikkäältä näyttää. Joskus se vaan on niin että vähemmän on enemmän. Mulla on ainakin erilaisia päivä ja välillä tuntuu siltä, että haluaa laittaa vaikka mitä asustetta ja välillä haluaa olla vähemmällä asustuksella. Niin se vaan menee!

    Mukavaa viikonlopun jatkoa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta! <3 Kyllä se vaan niin menee, että eri päivinä erilaisia juttuja. Nyt on tämmöisten perusjuttujen kausi menossa täällä. Yllätti ennen kaikkea itseni kun niin pitkään piti saada asustetta toisensa perään ja nyt tuli sitten kerralla stoppi :)

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos! Ne oli aika nopea pyörittää kasaan, rannekorun kanssa joutuikin sitten taistelemaan pidempään :)

      Poista
  7. Upeat korut ! Mulla taitaa olla aika usein tuo simple- vaihe päällä, se vaan tekee elämästä niin paljon helpompaa. Mutta kesti kyllä aikansa ennen kuin totuin siihen että keeping it simple on myös usein less is more.
    Joten asusi on tosi kiva minun mielestäni ja ennenkaikkea sopii sinulle hyvin !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara! Niitä oli hauska tehdä vaikka rannekoru tuottikin muutaman kirosanan :)

      Pitäisi aina muistaa palata näihin valokuviin siinä vaiheessa kun meinaa mennä asustaminen överiksi :)

      Poista
  8. Mistä sä tilaat noi korutarvikkeet ja onko noi puutsydeemit kans tilattavia?
    Paljonko tuollaiselle käsikorulle tulee hintaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helmikauppa.comista on suurin osa noista tullut, myös nuo puuriipukset. Materiaalit ovat noin suunnilleen vitosen luokkaa jos laskee vain tuohon koruun uponneen materiaalin. Jos laskee siimarullan, helmet jotka tulevat 30kpl.een paketissa, riipuksia 5kpl kerralla jne. niin hinta nousee korkeammalle. Toki materiaaleista saa enemmän sitten kerralla :)

      Poista
  9. Asu näyttää todella kivalta, yksinkertainen on kaunista! :) Tuo Mulberryn huivi on muuten aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia :) Mulberryn huivi on kihlajaisten vuosipäivälahja jolla on myös suuri tunnearvo <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!