28.2.2013

My Wednesday.

Pitkästä aikaa ajattelin tehdä teille tämmöisen kuvia pitkin päivää postauksen ihan tällaisesta arkipäivästä. Kuvia jaksoin selvästi ottaa enemmän aamusta, mutta ehkä näillä pärjätään.


Herätyskello soi meillä yleensä kuudelta, mutta koska Kotinörtillä on tällä viikolla töitä enemmän kuin tarpeeksi, niin mies oli siihen aikaan jo hereillä eli ennen kellon soittoa kuitenkin herättiin. En ole aamuihminen, mutta en sentään enää ärise läheisilleni ihan joka aamu kuten nuorempana. Kummasti se ajoissa nukkumaan meneminen helpottaa.Aamukahvin (johon sisältyy myös sokeriton mustikkakeitto ja Hesari verkosta luettuna) on aika putsata ja puleerata naama ja tukka työkuntoon, laittaa työvaatteet valmiiksi sängylle ja suunnata aamukävelylle. Tällä viikolla kiire painaa sen verran, että illalla ei eilen kerennyt lenkkiä edes ajattelemaan, niinpä aamutuimaan suihkin sitten sen puolisen tuntia menemään. Ihanaa kun seittemältä on jo valoisaa. Lenkin jälkeen kotiin vaihtamaan vaatteet ja kohti töitä.


Töiden pihalla olen aika säntillisesti kahdeksan ja varttia yli välillä. Tämä myös kuvatkoon työpäivää samalla. Kävimme tosin kyllä työkaverin kanssa iltapäivän kahvitauolla kahvin juonnin sijaan kävelyllä ja ystävällisesti hän kuvasi myös päivän kokonaisuuteni.


Jakku/Blazer: H&M
Pusero/Blouse: Mexx
Hame/Skirt: Mark's and Spencer
Kengät/Shoes: Pertti Pahlmroot
Huivit/Scarfs: Esprit and Gant
Laukku/Bag: Longchamp
Takki/Coat: SokosTöiden jälkeen oli aika suunnata ropettamaan ystävän luokse. Eväät on pakkattu jo aamulla mukaan ja pelaamisen ohessa tulikin rapsuteltua ihastuttavia koirakavereita samalla. Eivät tosin ole mitään linssiluteita. Tai lähinnä eivät meinaa pysyä paikallaan.

Kotiin huristin vieden Arkeologin matkalla kotiin. Kotona olinkin vasta puoli kymmenen korvilla Kotinörtin tullessa kultasena autohalliin vastaan "työn raskaan raatajaa". 


Tätä päivää ajatellen kuitenkin kaivoin vielä vaatteita kaapista valmiiksi, tänään kun odottaa teatteri illasta niin pitää miettiä vähän enemmän, että mistä nopeiten vähän asusteita vaihtamalla saa teatterikelpoiset. Helpoimman ratkaisun kautta mentiin, eli mekko valikoitui kumppaniksi. Neuleella päivällä, teatteriin sitten jotain muuta.

Vielä oli tarkoitus jaksaa lukea, mutta kyllä sitä kunnon yöunia kaipasi ja taisi tuo lukeminen jäädä noin kaikkineen kolmeen sivuun.


Tällainen se on tavallinen päivä täällä, koetettuna laittaa mukaan vähän liikuntaa kävelyn muodossa, töissäkin on tietysti käytävä ja siihen päälle vielä ystäviä illasta.

Hyvää torstaita!

It's been quite long time since I last took photos all day for you to enjoy so here is my day. Getting up at 6am, some coffee and off to a walk. To office and then some much needed time with friends. Getting ready for today by taking right clothes ready, then some reading and off to bed. A long day, but lot's of laughter in it.

Hope you liked it and hope you are all well!

14 kommenttia:

 1. Kiva postaus ! Hienosti jaksoit kaiken muun lomassa tehdä vielä kävelylenkit :) Aika pitkä oli päiväsi, itse en juuri töiden jälkeen oikein jaksa mitään tehdä.

  Mukavaa torstaita sinullekkin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä jaksaa, vaikka ei se kivaa aina ole. Kiire viikko tarkoittaa, että pitää punkea itsensä liikkeelle halusi tai ei. Ptkähän tuo oli, tänään vielä pidempi teatterin takia. Eivät nämä näin pitkiä yleensä kyllä ole, tälle viikolle on tupannut menoa enemmän kuin tarpeeksi, onneksi mukavaa menoa :)

   Hyvää torstaita!

   Poista
 2. Paljon sitä päivään mahtuukin kun alkaa kaikkea kuvaamaan. :) Kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja noita kuvia olikin sitten hämmentävän paljon enemmän kuin olin ajatellut :) Noh, ainakin oli varaa valita. Kiitos, noita on hauska ajoittain aina tehdä. Voisin tosin joskus tehdä viikonlopustakin tällaisen :)

   Poista
 3. Kiva postaus! Miksen minäkään ole koskaan näitä tehnyt, vaikka hirveästi tykkään muilla lukea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Näitä on itsestäkin hauska lukea vaikka harvoin sitä itse sitten kuitenkaan saa tehtyä :)

   Poista
 4. On sulla kanssa kiva työkaveri (niin kuin mullakin), joka kuvaa sun asujasi... Mun työkaveri joskus itse ehdottelee, että otanko kuvat? Ja miettii mun kanssani, että kokeiltaisko jotain uutta kuvauspaikkaa... Ihania työkavereita meillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kultaakin kalliimpia työkavereita kyllä :)

   Poista
 5. The pictures of the sky are so pretty. And I love your blue blazer, super cute!

  xo, Yi-chia
  Always Maylee

  VastaaPoista
 6. Mukava kirjoitus ja päivä :). Mulla on suunnitteilla open työpäivästä kirjoitus todistaakseni, ettemme vain kittaa kahvia välituntisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pauska! Se oli kyllä. Hei ihana idea tehdä tuollaisesta postaus. Vaikka omista kouluajoista onkin aikaa, niin kyllä ainakin mielelläni luen sellaisen postauksen :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Se oli kyllä, koko viikko on ollut tuollaista kivaa :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!