16.2.2013

New dress.

H&M:n paketti toi mukanaan uuden mekon. Kuten jo arvelin tilatessani sitä, siitä ei todella ole mekoksi vaan kyseessä on enemmänkin tunika. En ajatellut sen olevan ihan näin lyhyt, mutta toisaalta en odottanut oikeasti mekkoa, joten hyvähän tästä sitten tuli. Ensinnäistä kertaa se pääsi kokeiluun perjantaina töihin asustettuna.

Eilinen menikin sitten kaupassa käynnin jälkeen kotona ollen. Nyt on ainakin osa univeloista kuitattu ja nukuttuakin on tullut sellainen vähän reilu kymmenen tuntia. Aamukahvi kädessä, vapaapäivä edessä ja muutenkin muuhun viikkoon verrattuna jo paljon paremmalla tuulella.

Oikein hyvää lauantaita!


Mekko/Dress: M&H
Housut/Trousers: H&M
Kengät/Shoes: Pertti Pahlmroot
Pusero alla/Blouse under: Mexx
Vyö/Belt: From Dublin
Huivi/Scarf: Mexx
Laukku/Bag: Mulberry
Rannekoru/Bracelet: Esprit  

Well, that's my new dress. No, I can't use it as dress, but I was not going to. A bit short. Other than that, quite nice outfit for Friday and it's not blue!

Have a great weekend all!
Hope you are all well!

12 kommenttia:

 1. Voi että, tosi kiva ja vitsi miten kivasti tuo vyö sopii asuun! Kunpa uskaltais itsekin laittaa vyön noin! Mulla on yksi juhlamekko, joka vaatii leveän vyön vyötärölle ja voi pojat, miten kivasti se siihen sopii pitäis vaan koittaa muuhunkin asuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo vyö on ollut kyllä ahkerassa käytössä, hirmu hyvä ostos etenkin ottaen huomioon se alle vitosen hinta :D Kokeile vyötä noin laitettuna, ei se kokeilu ainakaan kovin pitkään vie :)

   Poista
 2. Ihanan pirteä raita mekko / tunika ja näyttää tosi kivalta vyön kanssa. Kumma miten aina keväällä iskee raita himotus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla raitahimotus iski vasta pari vuotta sitten. Aloitin varovasti neuleilla ja nyt on yläosia hankittu muutama. Saa nähdä, miten tämä vielä eskaloituu tästä :)

   Poista
 3. Ihanan pirtsakka on mekkotunikasi ! Olen tosi arka käyttämään vöitä, tuo kuva kyllä rohkaisee asustamaan vyöllä, niin hyvin se sopii ainakin sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taisin kaatsoa jossain vaiheessa muutaman ohjelman liikaa jossa naisia stailattiin vöiden avulla. Jäänyt päälle :)

   Poista
 4. Onpas raikas kokonaisuus - ja tuo vyö tuossa on nappivalinta. Onpa mukavaa kuulla, että olo on jo parempi! Kivaa viikonloppua sinne sinulle ja kotinörtille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tässä olo paranee kun saa nukuttua ja pääsee vähän työympyröistä poiskin :)

   Poista
 5. Mustavalkovaakaraidat on mun supersuosikki :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! Paitsi etten osaa valita musta-valkoisen ja tummansini-valkoisen väliltä ;)

   Poista
 6. Raita kyllä pukee sinua uskomattoman kauniisti! Todella raikkaan näköinen kokonaisuus:)

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!