26.2.2013

Weekend version.

Useammassakin asukokonaisuudessa on viime aikoina näkynyt tummansinistä farkkua oleva kynähame. Se oli päällä myös lauantaina kun porhalsimme kaupoilla käymään. Tässä siis jälleen yksi kokonaisuus siihen hameeseen. Kaulaan löysi tiensä Tallinnasta ostettu toinen huivi, pellavainen sininen versio. Muutoin mentiin jälleen simppeleillä jutuilla. Taisinkin jossain kommentissakin mainita, että ostolakko on pitänyt kohtalaisesti ja asukokonaisuudet luonnollistuneet huomattavasti.

Sen sijaan se, missä ei ole mitään huomion arvoista siitä, että jotenkin olisin hillinnyt ostosten tekemistä ovat ne korut. Näemmä yksi rannekoru avasi hanat ja sen jälkeen niitä on tultu tehtailtua. Alimmassa kuvassa vaaleanpunaisesta ja valkoisesta särölasista tehty setti. En käytä vaaleanpunaista joten syitä siihen, miksi ne tein mietin hyvän tovin, kunnes ihana työkaverini osti rannekorun ja kaulakorun pois! Kiitos P. <3 Korvikset vielä kun saa kaupaksi. Anopille on muuten jo äitien päivän lahja tehty, Äidille ei ihan vielä koska korut ovat vielä matkalla. Näin täällä siis hullannuttiin.

Hyvää tiistaita!


Takki/Coat: Stockmann
Neule/Knitwear: Mark's&Spencer
Hame/Skirt: Mark's&Spencer
Kengät/Shoes: From Turku
Huivi/Scarf: Stockmann (Tallinn)
Korvakorut/Earrings: Gift from Mom

I have been dressing up in quite a simple outfits lately. But I have been making even more and more jewelry. Maybe it's the jewelry I've been wanting to spice up my outfits? Well, all and all, I did that lovely pink set on Sunday, I only have one problem, I don't wear pink!  Well, maybe someday or otherwise it's a gift to someone I still don't know to who!

Hope you are all well!

Something cute and pink.

13 kommenttia:

 1. Ihania koruja olet taas tehnyt! :) Alkoi itsekin mieli näperrellä jotakin. Haluaisinkin tietää, käytätkö esimerkiksi korvakorukoukkuina hopeisia koukkuja vai kuinka? Tuleeko tekemillesi koruille paljon hintaa? Mistä hankit materiaalit?

  Kiitos paljon jos jaksat vastata :) Ja kiitos ihanasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Käytän pääosin hopeituja koukkuja, en kokonaan hopeisia vaikka toki niitäkin on saatavilla. Materiaalit tulevat eri nettikaupoista (googlaamalla helmikauppa saa monta kotimaista vaihtoehtoa).

   Yksittäisten korujen materiaalit eivät ole kalliit, mutta tarvikkeet tulevat monesti isommissa paketeissa kuin mitä yhteen koruun menee tarvikkeita (esim. rullallinen siimaa josta rannekoruun menee ehkä 30cm ja sekin on runsaasti mutta tykkään jättää solmintavaraa). Toisaalta saa sitten useamman kaulakorun/rannekorun tehtyä. Kauppojen sivuilta saa aika hyvän käsityksen siitä, minkä hintaisiksi paketit tulevat :)

   Poista
 2. Innoittava on blogisi, käyttämään myös hameita, ne tahtovat unohtua pitkiksien helppouden takia. Korusi ovat tosi sieviä, kiva harrastus ja käsillä tekeminen myös ihan"sielua" hoitavaa. Parhainta kevään jatkoa sinne Espooseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minä löysin nuo paksummat puuvillasukkikset niin sen jälkeen hameetkin ovat olleet uskomattoman helppo käyttöisiä :) Käsillä tekeminen kyllä rentouttaa ja ajatukset lentävät kun kädet tekevät muuta.

   Oikein hyvää keväänjatkoa sinulle myös!

   Poista
 3. So much fun! I love the winter parka.

  VastaaPoista
 4. Voi miten kauniita koruja, oletpa taitava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amanda! En nyt taitavasta tiedä, mutta kyllä sitä vision sattuessa jaksan väännellä ja käännellä :)

   Poista
 5. Ihania vaatekuvia taas on paljon muutaman lomapäivänä aikana tänne ilmestynyt. Välistä olen tunnistavinani kuvista Pasilan, mutta sitten taas toisaalta en ;))
  Korusi on kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole Pasilaa kun Espoossa ollaan :) Vaatekuvia tässä on oikeastaan luvassa, lähinnä muulle ei liiemmin jää aikaa tämän viikon aikana.
   Kiitos, koruja on hauska tehdä :)

   Poista
 6. Love the pop of blue with the scarf! :)

  xo, Yi-chia
  Always Maylee

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!