5.3.2013

Army.

Nythän kaikin puolisin olisi kaiketi muotia käyttää erinäistä armeijakuosia? En oikein ole sen maastokuosin ystävä missään väreissä eivätkä ne vaatteet nyt muutenkaan oikein sovi mielestäni minulle, mutta jostain epämääräisen merkillisestä syystä päässäni on kummitellut ajatus vihreistä reisitaskuhousuista jo hyvän aikaa. Lopulta sitten päätin, että jos ei muuta niin haen housut ulkoiluhousuiksi. Niinpä minä sitten suunnistin sinne ainoaan paikkaan josta tiedän saavani ne "aidot" reisitaskuhousut eli Varustelekaan. Voin kertoa, että kerrankin hei vaatekauppa jossa oli kasapäin tavaroita joiden funktiota en edes tiedä. Kaiken näköistä rensseliä juttua. Voisin kuvitella sen olevan eräihminen unelmakauppa. Löysin kuitenkin ne vihreät housutkin (miesten puolelta tosin, naistenmallien koot eivät nyt ihan riitä meikaläisen lantiolle ja reisille). Istuvat hyvin ja ovat vallan toimivat.


Päätin kuitenkin noin ihan vaan kokeilumielessä sunnuntaina pitää niitä kotonakin... Ovat muuten mukavat jalassa. Sen verran mukavat, että vierailin sitten Syvärannassa Lottamuseossa niissä. Neuleen kanssa minusta ihan hyvä rentoiluhousutkin, saatan pitää jatkossakin, ainakin niissä on kävelyille suihkittu ja siihen tarkoitukseenhan nuo on ostettukin.


Neule/Knit: Esprit
Huivi/Scarf: Mulberry
Housut/Trousers: Varusteleka
Kengät/Shoes: Pertti Pahlmroot

I think it would be quite in fashion to wear army stuff right now. Well, I'm not that much of a fan of camouflash. Somewhere in my mind was this funny tought of getting green ones in military style. I did, on proper store as well. They were supposed to be only for walks, but I foung them so Comfy on Sunday that I decided to wear them for the sake of Sunday. They are also good for walks, I did get them for that.

What do you think? Too much army?
Hope you are all well!


10 kommenttia:

 1. Hyvinhän ne sinulle sopivat. Eikun hevifestareille;)
  Itse en ole tuolla Lottamuseossa käynyt - pitäisi, sillä suvussa näitä suurnaisia on ollut!
  Mukavaa viikkoa sinne teille molemmille ihanille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen neule ei ehkä ole se otimaalinen hevifestareiden vaate :D Lottamuseossa kannattaa jo kanttiinin takia pelkästään käydä, pullat olivat herkullisia! Museo tunteita herättävä ja hieno kokemus.

   Oikein hyvää viikkoa teille!

   Poista
 2. Tosi hyvin sopivat nuo housut sinulle : ).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpi. Yllättävän hyvin kun tällainen skpetikko olin niiden kanssa :)

   Poista
 3. Hieno asu :) Sinulle sopii hyvin tuo vihreä väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anette! Vihreä on siitä hankala väri itselleni, että en meinaa oikein viihtyä siinä, housut ovatkin poikkeus :)

   Poista
 4. Kivat housut ja huivi! Kävimme nuorten neitien kanssa tuossa kaupassa vuosi sitten. Löysivät sieltä army-kuosiset takit, jotka eivät olleet hinnalla pilattu.

  Kivaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! Hinnat tuolla eivät mitenkään päätä kyllä huimaa, nuokin housut maksoivat 40€ joka nyt ei hyvistä kävelyhousuista ole mitenkään paha hinta :)

   Hyvää viikon jatkoa sinne myös!

   Poista
 5. Mullakin oli joskus 80-luvun lopulla armeijan ylijäämävaraston reisitaskuhousut. Olivat silloin muotia. Miesten mallia tietty, kun siihen aikaan ei naisilla armeijaan ollut asiaa. Olin kyllä omasta mielestäni aika särmä ne jalassa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi aivan varmasti! Minä huomasin vihtyväni noissa, voi kun kaikki vaaatteet olisi noin vaivattomat :D Kaappiin jäivät maanantaina kyllä, eivät ihan työkelvot olleet ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!