Longchamp Au Sultan Messenger bag.

Puhuttaisiinko maanantain kunniaksi laukuista? No tottakai! Laukuistahan voi jutella ihan koska tahansa. Ainakin jos sattuu olemaan tämmöinen laukku hömppä. Olen täällä blogi puolella kertonut monen monituista kertaa olevani varsinainen Longchamp-fani. Merkki vei eleettömällä muotoilullaan sydämeni jo kymmenisen vuotta sitten, mutta tarinaa ja muuta kokoelmaani voi käydä kurkkaamassa täällä (postauksen jälkeen laukkuja on tullut kaksi lisää, siitä uusimmasta täällä). Kerkitytään tällä hetkellä tähän toiseksi uusimpaan laukkuun, jonka sain toivottuna Äidiltä joululahjaksi.

Sain toiveen kertoilla tästä laukusta tarkemmin, joten tässä tätä tietoa tulisi kuvan kanssa. Valitettavasti en löytänyt Longchampin sivuilta enää (mielestäni ainakaan) samaa mallia ollenkaan vaan uudempi malli on tämä (ei mainoslinkki). Äiti mainitsikin jouluna, että tuota toivomaani laukkua oli kovin hankala löytää, etenkin hinkumassani konjain sävyssä. Ei ollut Helsinki-Vantaalla, ei ollut omassa liikkeessä Helsingissä eikä Stoccalla. Münchenistä olivat kuulemma löytäneet. Minä kun luulin antaneeni helpon lahjatoiveen kun annoin ihan linkin ja koodin ja väritoiveen.

Ulkonäöllisesti verrattuna myös koko on eri nykyiseen verrattuna, omani mitat (ihan kotona viivottimella mitattuna) ovat 24cmx 18cm x7cm eli puhutaan myös aavistuksen isomasta veskasta kuin tuo tämän hetkinen versio.


Laukussa itsessään on kätevä säädettävä hihna, itse olen sen verran lyhyt että se on lyhyimmässä versiossa. Silti sen saa kivasti cross body tyyppisesti kannettua tai vaan toisella olalla. Laukussa itsessään on sisällä kolme taskua (kaksi etuosassa ilman vetoketjua ja yksi takaosassa vetoketjulla). Samoin siinä on takana magneetilla sulkeutuva liki koko laukun kokoinen tasku. Itse laukku menee kiinni myös magneetilla, solki on kuitenkin kaunis koristus.

Mitä tähän pieneen tilaihmeeseen mahtuu? Asukuvista voinee päätellä, että tämä on keikkinut töissä viime aikoina mukana (töiden jälkeen kun suhaa eri paikkoihin, niin isomman laukun eväskulhoineen ja kalentereineen jättää ennemmin autoon kun kantaa mukana). Aika paljon tämä vetää pieneksi laukuksi sisäänsä:


Mukana keikkuu lompakko (joka ei todella ole pienin mahdollinen), kännykkä, kuulokkeet soittimenakin toimivaan kännykkään, aurinkolasit kotelossaan (joka ei sekään ole kovin pieni), kulkulupalätkä töihin, auton avaimet (ja kotiavaimet jotka eivät päässeet kuvaan). Mukaan mahtuu myös kynä sekä Turusta ostettu pussukka jossa huulirasvat, punat, laastarit, särkylääkkeet ja puuterilaput tulevat mukana. Siinä takana olevassa taskussa oli näemmä nenäliinoja (versio McDonnald's) sekä postissa jonotus viihdykkeenä luettu elokuvateatterin ohjelmalehtinen. Mukana siis kulkevat tärkeimmät, joita mukana kantaa. Jos lompakon vaihtaisi pienempään ja/tai aurinkolasit koteloineen jättäisi pois, niin mahtuisi varmasti paljon enemmänkin tavaraa. Nämä minä kuitenkin kannan mukanani päivittäin tuolla. Hyvin on mahtuneet.

Tästä onkin tullut suosikkini kompaktin kokonansa ja sopivan mittaisen hihnansa kanssa. Eikä toki haittaa, että värikin on vallan mieleen.

Onko teillä tällä hetkellä jotain ehdotonta suosikkilaukkua?

Hyvää maanantaita ja alkavaa pääsiäisviikkoa!


I was asked to tell more about my favourite bag at the moment. I had this as a christmas present for my dear Mom who actually found this colour in München. They did not have this colour in Finland anymore. And as I tried to find this bag at Longchamp bag I could not find it anymore. New version of it looks like this. Mine is a bit bigger and as I think more pretty. As a small bag this can carry so much stuff. I have it with me every day and I can take wit me my wallet, phone and headset for it, pen, keyes to office and to car (and to house offcourse just not in the picture) and a small bag with some pain killers, lipstick and stuff. I also have some tissues I took with me from McDonnald's and timetable from nearest movie theater.

So there, lot's of stubb in a small bag. Do you have favourite bag at the moment?
Have a great Monday and hope you are all well!

Kommentit

  1. Tuo on tosi nätti laukku ja istuu sun tyyliin kyllä varmasti hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta! Siitä on tullut ihan suosikkini tässä auringon alettua jälleen paistamaan. Sopii niin hyvin kaiken muun kanssa jota päälleni puen :)

      Poista
  2. Onpas kaunis ja tilava laukku. Tollaisen voisin itsekin ostaa kokoelmiini :) Mun lempparilaukku on tällä hetkellä synttärilahjaksi saatu Vuittonin Neverfull.
    Mukavaa viikon alkua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on pieneksi laukuksi hämmentävän tilava. Pienessä toki sekin etu, ettei kanna kaikkea turhaa mukana. Itsellä ainakin paha tapa lastata mukaan ties mitä jos laukkuun vaan mahtuu :)

      Hyvää viikonalkua!

      Poista
  3. Minäkin olen Longchampin laukkujen käyttäjä. Tällä hetkellä Furlan laukku kulkee työlaukkuna. Iltalaukkuna käytän useimmiten LV:n Eva cluthia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kivalta kokoelmalta, saisiko siitä kuvia jossain vaiheessa vai olenko vain ihan kokonaan missannut moisen esittelyn? :)

      Poista
  4. Minulla on kerrallaan vain yksi laukku, koska olen niin laiska vaihtamaan tavaroita. Juhliin ja teatteriin ym. on sitten juhlalaukut erikseen. Tämän nykyisen ostin Nizzasta vuosi sitten, maksoi muistaakseni 25€ ja sitä edellinen oli vitosen laukku kirppikseltä, sitä edellisen ostin kymmenkunta vuotta sitten halvalla Tukholmasta. Työlaukku on sit iso, johon mahtuu paljon papereita, sanakokeita ym. Aineet kiikutan kangaskasseissa, kullakin ryhmällä on oma kassinsa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin olen kade, kun en vaan kykene siihen, että olisi vaan yksi laukku. Keksin ihan koko ajan uusia "tarpeita" ja kokoelma sen kun kasvaa. Huoh. Työlaukku on kyllä aina oltava isompi, vaikka en varsinaisesti papereita raahaa mukana suuria määriä, niin kyllä sinne vaan on kuskattava enemmän kuin tarpeeksi tavaraa mukana :)

      Poista
  5. That bag is gorgeous!

    Corbynn
    thesistersinthecity.com

    VastaaPoista
  6. Onpa kiva laukku! Ostin viime kesänä Nizzasta alesta pienen ruskean nahkaisen Longchampin, koska tarvitsin juuri sen kokoista ja väristä, mutta tämä sinun laukkusi olisi ollut vielä parempi tarkoitukseeni. Koskaan ei ole kasseja tarpeeksi... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ainakaan en vaikuta koskaan kyllästyvän laukkuihin vaikka se ajoittain voisi olla hyväkin asia, että vähän rajoittaisi ;)

      Poista
  7. Kaunis pikkulaukku ja sopii tyyliisi ! Laiskasti olen etsiskellyt pikkulaukkua sen yhden kaveriksi ,joka jo löytyy ja jota en koskaan käytä, joten ehkäpä en tarvitse pikkulaukkua ;) Muita laukkuhaaveita sitten onkin jo enemmän, mutta ostan vasta sitten kun se ihan oikea osuu kohdalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara. Piukkulaukulle ei liene tarvetta jos niitä ei käytä :) Minä koetan noita vaihdella, kokoelmaa kun on kuitenkin monessa eri koossa. Tuo on hyvä metodi kyllä, että odottaa oikean kohtaamista. Ettei osta vaan, koska jotain haluaa ostaa.

      Poista
  8. Kiva postaus ja ajaton laukku! Kiitos, kun esittelit!
    Fanni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Fanni ja kiitos kivasta postausideasta myös. Se on kyllä mukava laukku, mahtuu juuri passelisti tavaraa :)

      Poista
  9. Itse käytän suhteellisen pieniä laukkuja... Nyt on tuo Desigual kausi menossa, jotten vaihtelen useampaa Desigualin laukkua.
    Kun sinäkin vaihtelet noita laukkuja, niin kai sullakin on sellainen "laukunsisuslaukku", johon kaikki pikkusälä laitetaan ja se sitten vaihdetaan aina laukun mukana uuteen laukkuun? Helpottaa laukun vaihtamista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaihtelu laukuissa kyllä virkistää. Omistan itseasiassa sellaisen sisälaukun, isommalle laukulle toki kuin tuolla pienelle. Koetin käyttää, mutta en vaan osannut. Harrastan noita pussukoita enemmänkin, niiden kanssa vaihto menee näppärästi :)

      Poista
  10. Not only I think this bag has the perfect size but also the perfect color and design for wearing it everyday!! ;-)
    xoxo
    Patricia

    http://misstoptenimage.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you Patricia dear! I looked quite long for perfect one, and I think I have found it now :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!