24.3.2013

New blog and then some.

Löysin tässä tämän viikon alussa uuden blogin. Siinä sinällään ei ole mitään uutta, että netin syövereistä löytää uuden blogin, mutta harvoin minä ainakaan koukutun uusiin blogeihin niin, että jään lukemaan useamman sivun taaksepäin vanhoja merkintöjä. Kyseinen uusi blogi löytö kuuluu itseni ikäiselle tanssialle ja koreografille:


Annetaan Miaun kertoa itsestään enemmän:

Aloitin bloggaamisen vuosi sitten silkasta päähänpistosta. Ensin se oli hauskaa, sitten into lopahti ja pidin taukoa ja kun loppukesästä taas aloitin, en enää osannutkaan päästää irti. Nyt, vuoden jälkeen olen muodollisesti eri tyttö, kuin aloittaessani tätä kaikkea. Olen löytänyt oman tyylini, enkä enää koe tarpeelliseksi matkia muita ja olettaa, että vain matkimalla asukokonaisuuteni tai juttuni voi toimia. Olen löytänyt kanavan, jossa voin jakaa sekä hassuja että syvällisiä ajatuksiani ja kanavan, jonka avulla voin olla olemassa. Näkyä ja kuulua niille tavallisille ihmisille, jotka kentien pohtivat samoja asioita, kuin itse pohdin.

Olen kohta 32 -vuotias kahden lapsen äiti. Lisäksi olen tanssija, koreografi ja tanssikouluyrittäjä. Blogini käsittelee pääasiassa asukokonaisuuksia, koruja, meikkejä ja puhuttelevia artikkeleita, mutta sokerina pohjalle olen alkanut myös opettaa tanssia blogini välityksellä. Julkaisen viiden viikon aikana 10 iloista showtanssisarjaa helpon opetuksen kera, jotta kuka tahansa voisi opetella tanssimaan kotonaan! :) Käythän kurkkaamassa blogiani. Toivottavasti inspiroidut ja ilahdut ja löydät artikkelivirrasta jotain itseäsikin kiinnostavaa!
Tämmöistä tällä kertaa, paitsi vielä on annettava ihan huikea vinkki. Katsoin viime viikolla jonain päivänä Sikke makuja matkalla ohjelmaa Liviltä ja Sikke teki siinä piirakkaa, josta tein variaaton. Tähän ei varsinaisesti ole reseptiä vaan lähinnä ohjeet mitä tämä herkku tehdään:

Pohjalle murotaikinaa.
Väliin ohuehko kerros paiston kestävää vadelmahilloa.
Päälle kerros toscaa.

Murotaikina taputellaan leivinpaperilla vuoratuun vuokaan, hillo päälle ja tosca viimeisenä. 200 asteisessa uunissa noin 20min. Leikataan sopiviksi paloiksi.

Minä tein valmis murotaikinasta, toscan tein kyllä itse. Googletin tosin ohejeet siihen, mutta on sanottava, että kun vein tätä töihin tämä oli varsinainen hitti. Siis sen mitä sain viedä töihin, Kotinörtti katsoi kyllä vallan tarkkaan, että kotiinkin tätä herkkua jäi vielä.

Tämmöisen uuden löydön ja reseptin tapaisen parista oikein hyvää sunnuntaita kaikille!


I found a great new blog this week, but since it's in finnish I can only say that go and see those lovely photos she has! I can tell you on my latest adventure in in the kitchen. I baked this simple but so tastefull pie the other day. I saw this on a finnish cooking show. It's first short curst pastry, then some rasberry jam on top of it. Then you have to mix butter, sugar, a little bit of cream and almond chips on a cettle and when the sugar has melted put on top on the pie. It takes 200 celsius for the owen and 20 minutes or so to be done. That's just so good!

Have a great Sunday and hope you are all well!

6 kommenttia:

 1. Juhlimme viikko sitten mieheni synttäreitä puoliyllätysjuhlina ( tiesi kaksi vierasta tulevan ja loppujen ei) ja leivoin pitkästä aikaa toscakakun. Se oli kyllä niin hyvää, että pitää leipoa se pian uudelleen.
  Kivankuuloisen blogin olet löytänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toscakakku on kanssa hyvä. Olin jo unohtanut miten kivaa leipominen on, vaikka noin käytännössä puolivalmiista kuten minäkin tein :)

   Poista
 2. Kiitos vinkistä. Pitänee käydä katsastamassa ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanainen Dahlia kivasta jutusta! <3 Tuli niin hyvä mieli kun tämän näin! Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kaikin mokomin kaunokainen :) Oikein hyvää alkavaa viikkoa!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!