18.3.2013

Outfit 15/3/2013.

Perjantain kunniaksi suunnistimme ennen kotiin tuloa täydentämään allekirjoittaneen kosmetiikkavarastoa. Kotinörtti oli siis kiltti ja tuli mukaan katselemaan lisäkosteutusta iholle. Hain miehen töistä ja siitä ei kovin kauaa hurauta Lumenen tehtaan myymälälle. Olen innostunut ko. merkin allergiatestatusta linjasta, se tasoittaa kuin tasoittaakin punoitusta ja selattuani sivuja löysin kasvonaamion joka piti saada kokeiluun. Tehtaanmyymälän reissu oli lähinnä kokeilu sattuisiko sitä löytymään kakkoslaatuisena. Olihan sitä, onnekas minä. En tosin poistunut ihan vaan yksi juttu mukanani, joten ennustan useamman merkin tuotteen arvostelua kunhan kerkeän niitä kokeilemaan.


Päälle oli valikoitunut perjantain kunniaksi jotain rennompaa ja mukavampaa, farkkua ja valkoista kauluspaitaa. Voi kun olisikin voinut jättää pukemisen siihen, olisi ollut täydelliset kiilakorolliset avokkaat kokonaisuuden seuraksi. Vaan eihän se auttanut, vaikka aurinko onkin hellinyt perjantaista saakka, niin kyllä tuolla vaan viileä on. Niinpä turvauduin suosikkineuleeseeni ja vähän jotain vyön avulla. Turvallista ja mukavaa päällä.

Täältä suunnalta hyvää maanantaita ja alkavaa viikkoa!Pusero/Blouse: YourFace
Vyö/Belt: Old
Farkut/Jeans: Evans
Neuletakki/Cardigan: JackPot
Kengät/Shoes: Pertti Pahlmroot
Laukku/Bag: Longchamp
Huivi/Scarf: Mango

On Friday we visited on Lumene, finnish cosmetics brand. We live in quite a short drive from there and they always have something nice in their own store on sale. 

My outfit was quite simple, I'm so bored for winter already, I basicly wear two different shoes and I want to wear something else, anything else. But I wore something nice, right for the office. 

Have a great Monday, hope you are all well!

12 kommenttia:

 1. Lumene on oikeesti hyvä merkki. Ja hinnatkin kohdillaan. Jopa minä raskin käyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen nyt kanssa tykästynyt, lukiossa kun herkistin silmäni meikeille, niin vuosikausia olin kokelematta koko tuotetta. Tykännyt olen kyllä kaikista tähän mennessä kokeilluista, tehtaanmyymälä siis vaarallisen lähellä ;)

   Poista
 2. Lumena ja Nivea siinä meidän "kermaa"... Itse olen tykästynyt vasta muutaman vuoden sisällä Niveaan... Sieltä löytyy jo monta mun suosikkituotettani ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse boikotin (olettamani) allergian takia Lumenea pitkään, Niveaa tuli kyllä käytettyä. Nyt sitten paluuta Lumeneen, Nivea jostain syystä tippunut pois, tämmöinen joko tai selvästi. N7 tuli korvaamaan Niveaa, Brittien vuosien suosikkini :)

   Poista
 3. Lumene on yksi suosikkimerkeistäni. Tuolla tehtaanmyymälässä on kiva välillä käydä katsomassa, josko tekisi löytöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä selvästikin teen sieltä aina löytöjä, joskus liikaakin ;)

   Poista
 4. Ihana tuo vyö! Sopii täydellisesti asuusi. :)
  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna ja sydämellisesti tervetuloa lukijaksi! <3 Vyö on isäni vanha ja peräisin 1970-luvun puolenvälin Milanosta :)

   Poista
 5. I can understand that you're bored of winter!! ;-)
  Nice and simple lok darling!!
  xoxo
  Patricia

  http://misstoptenimage.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Lumenen meikkejä tulee ostettua useinkin, hyvä hinta / laatusuhde. Ihanalla asulla olet taas ollut liikkeellä, sinulle sopii niin hyvin tuo sinisen ja camelin yhdistelmä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en meikkeihin ole vielä huulipunia enempää katsonut, sen sijaan noita rasvoja on tullut tässä testailtua useampia ja pääosin olen tyytyväinen :) Sinistä ja kamelia on tullut pidettyä viime aikoina enemmänkin, jostain syystä sinisen ja ruksean liitto eri sävyissä miellyttää omaa silmää tällä hetkellä.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!