Ready for Spring.

Kerroinkin keskiviikkona, että totesin vaatekaappini kaipaavan piristystä ja jo samana iltana lähdin Selloon koettamaan onneani. Sovitin aikamoisen kasan vaatteita, mukaan tarttui vain yksi vaatekappale. KappAhlin uuden Hamptons kokoelman punaiset chinot kulkeutuivat kassan kautta kotiin. Ei ehkä omalle vartalolleni paras mahdollinen housu valinta, mutta kerrankin punainen oli oikean värinen ja housut muuten kivat.

Autossa shoppailun ajan odotti myös Mark's&Spencerin paketti, jonka kanssa olin ollut tulisilla hiilillä, koska paketti saapuisi. Olin nimittäin löytänyt sen kerrassaan täydellisen sinisen trenssin. Minä tilaan aika harvoin lopulta M&S:ltä mitään vaatteita itselleni (Kotiörtille oikeastaan enemmän). Ne ovat monesti liian... noh, kukikkaita tai muuten vaan ne vaikuttavat kovin tätimäisiltä. Selaan kuitenkin valikoiman läpi ihan syystä, vaatteet nimittäin istuvat joka kerta kuin valettu. Kuten nyt vaikka tämä monesti vapaalla päällä oleva musta neule tai farkkuhame. Samoin teatteriin useamman kerran päässyt pikkumusta on heiltä. Klassikoita siis löytyy ja siksi selaankin sivut läpi säännällisesti. Niinpä en hetkeäkään epäröinyt tämän takin kanssa. Hullaannuin kerralla.

En periaatteessa harrasta kovin paljon vaatteiden kuvauksia vain pelkän kuvaamisen takia (normaalisti siis kuvattavana on oikeasti päällä ollut asu), mutta tämä oli pakko kuvata. Mukaan pääsivät marraskuussa Saksasta tuliaisiksi Äidiltä saadut kengät (jotka nekin odottavat käyttöä) sekä Tallinnasta ostettu sininen pellavahuivi.

Keväisessä kokonaisuudessa valmiina uuteen vuodenaikaan! Joko teillä on keväthankitoja tehtynä?

Rentouttavaa ja rauhallista pitkäperjantaita!




Huivi/Scarf: Stockmann (Tallinn)
Takki/Coat: Mark's&Spencer
Housut/Trousers: KappAhl
Kengät/Shoes: Deichmann (Germany)

As I told on Wednesday I made some cleaning in my wardrobe. It looked so sad when it had such a little colour on it. So on the same night I went to do some shopping. I actually tried on quite much different (blue and black) clothes, but only got those lovely red chinos. I've been wanting red trousers for a while now and now I finally found right ones.

I've also been waiting to get my new trench coat. When I saw this one on M&S webbage I knew I had to have it. So I ordered it on line. Good thing I did, since it fits so well. I don't order that much from M&S, but when I do, they always fit and look good. If only they hade a little less florals in their clothes.

Last but not least. I got those shoes at November from my Mom as a present from her trip to Germany. That scarf is the one I got from Tallinn last time we were there.

Now all I need is some warm weather, since that's the only thing missing on my spring. Have you got much for spring already? I thinkd it's mid season sale time...

Have a relaxing and peacefull Good Frifday and hope you are all well!

Kommentit

  1. Ihanat vaatteet, sopivat sinulle! Ihanaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
  2. Upeat tikkaukset tuossa trenssissä ja hyvän mallinen ! Housut myös hyvät ja väri tottakai ihanan pirtsakka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Trenssin tilaaminen jännitti paljon, takkeja en ole aikaisemmin tilannut, mutta onneksi istui. Housut oikein loistavat muuten niin tylsästä vaatekaapista ja hyvä niin :)

      Poista
  3. Ou jee, samat punaiset kuin täälläkin! Ja näyttävät sopivan myös sinulle loistavasti!
    Tosi kauniin takin olet löytänyt ja nuo tereet ovat hauska yksityiskohta, tekevät siitä vähän erilaisen.

    Ihanaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, samoilla pöksyillä mennään. Jotain väriä oli saatava ja yksi pari oli omaa kokoa jäljellä vielä, onneksi niin :)

      Takki oli kyllä rakkautta ensi silmäyksellä, pyörittelin tilausta päässä parisen viikkoa, mutta päätin kuitenkin uskaltaa kokeilla. Nyt vaan oikeat kelit kun tulisi sille :)

      Hyvää pääsiäistä!

      Poista
  4. Tosi upea asu. Tykkäsin niin trenssistä kuin ihanasta punaisen sävystä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Raparperi! Oikeita kelejä odotellessa, päivällä auringonpaisteessa voisikin pärjätä ;)

      Poista
  5. Vau... upeaa, kiva nähdä sulla väriä. Upeat on housut ja sopii hyvin tuon takin kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä täältä henkiin alan taas värittömän kauden jälrkeen heräämään. Rakastan värejä, olen vaan huono pitämään niitä talvella :)

      Poista
  6. Ihana takki, tollainen olisi ihana itsellekin! :) Riemukasta pääsiäisenaikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia. Brittiliikkeissä oli jokaisessa huimat määrät noita takkeja, meinasi iskeä valinnan vaikeus :)

      Oikein hyvää pääsiäistä!

      Poista
  7. Hyvät housut! Olikos noita muitakin värejä? Olen chinoja kaipaillut omaankin kaappiin, mutta malliltaan ei ole vielä sopivia sattunut kohdalle. Punainenkin toki olisi ihana, mutta rentoihin toimistopäiviin kaipailisin ehkä hillitympiä värejä... Kesällähän noi punaiset olisi kyllä valkoisen kanssa ihanan raikkaat vaikka töihinkin! Taidanpa kipaista kappahliin kunhan näistä pyhistä selvitään ihmisten ilmoille! :) -Moona

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Moona. Ainakin Sellossa oli beiget versiot olemassa noista myös. Hamptons kokoelmaa nuo ovat, veikkaan että KappAhlista löytyy muutenkin chinoja kyllä, ei pelkästään tuosta kokoelmasta :) Kannattaa ainakin vilkaista, minä tykkäsin!

      Poista
  8. Mahtava trenssi! Minä niiiiin haluan uuden trenssitakin kevääksi... Lontoosta tuli kyllä ostettua paljon kaikkea keväistä (esim. kahdet ballerinat ja ihana pieni farkkuhame), mutta takki puuttuu vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Nyt vaan odotellaan trenssikelejä! Takkeja metsästämään vaan, tämän kanssa kävi itsellä kyllä ihan valtava tuuri :)

      Poista
  9. You look so pretty. I love the red pants! Have a great weekend!

    xo, Yi-chia
    Always Maylee

    VastaaPoista
  10. Erittäin kauniit yksityiskohdat tuossa trenssissä ja punaiset housut kruunaavat asun. Teen samaa eli kahlaan läpi myös ne tätikaupat, koska aina silloin tällöin osuu jotain itselle ostettavaa.

    Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nenne. Kyllä niistä tätikaupoistakin löytyy, ajattomia klassikoita ainakin jos niitä kaipaa. Sitähän ne kaikki sieltä ostetut ovat, mutta menoa se ei ole haitannut, kestäneet todella hyvin.

      Hyvää pääsiäistä!

      Poista
  11. Enpä ollenkaan ihmettele, jos takkiin hullaannuit. Kyllä on kaunis. Ja nuo kengät ovat kyllä upeat - äidilläsi on hyvä maku (se on kyllä huomattu jo aeimminkin) ja hän näyttää tuntevan sinunkin tyylisi. Ihanan raikas tuo koko kokonaisuus.
    Rentoa pääsiäistä sinne sinulle ja Kotinörtille♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä näin varovaisena veikkauksena luulen, että tämä vaatemaku on peritty Äidiltä, kuten moni muukin asia (ollaan ihan saman näkösiä ja yhtä temperamenttirikkaita). Hyvä näin :)

      Oikein hyvää pääsiäisen jatkoa! täällä ollaan rynnistämässä kauppaan. Muistin kaiken muun paitsin margariinin. Josko sen saisi jostain Prismaa peinemmästäkin kaupasta :)

      Poista
  12. Mukavaa pääsiäistä. Ihana tuo takki ja housut tuo kivasti väriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Takki on kyllä omaan mieleen suuresti, vielä kun ilmat lämpenisi niin että sen saa päälle :)

      Poista
  13. Kaunis takki! Tykkään noista yksityiskohdista, jotka tuvat siihen kivaa ilmettä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara! Yksityiskohtien takia siihen hullaannuin, vaikka mielessä hohtikin koko ajan "tarve" siniselle takille :)

      Poista
  14. Onpa ihana takki! Täydellisesti istuva trenssi on kyllä huippulöytö. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä. Onnekseni noita on muutama, vaikka koskaan kai ei takkeja voi olla liikaa ;)

      Poista
  15. Hieno yhdistelmä, upeat housut, takki ja kengät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna! Nyt enää oikeita kelejä odotellessa :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!