Stripes and red.

Olimme vältelleet niitä koko viikon, sitten sunnuntaina päätimme, että menemme sittenkin. Vaikka NCIS:n katsomisessa ei ole mitään vikaa, niin on se kiva päästä ajoittain asunnosta uloskin, joten suuntasimme Selloon ja Sembaloille. Tuloksena oli poranteriä ja pokkareita. Kaikkineen siis yllättävän helpolla selvittiin ulos, kirjakauppa osoittautui kummankin kohtaloksi, poranterät tulivat tarpeeseen. Kuulemma. En oikein ole isojen hintahulinoiden, Sembaloiden Hullujen Päivien tai muidenkaan vastaavien ystävä, vaan ennemmin kierrän ne kaukaa. Liikaa ihmisiä omaan makuuni.

Kotihousuissa ei kuitenkaan voi Selloon suunnistaa, joten sunnuntain kunniaksi suosikki neuletta päälle ja farkkua jalkaan ja liikkeelle. Tunnun kierrättävän samoja vaatteita ja pysyvän puhtaasti suosikeissani tällä hetkellä, koettakaa kestää. Kevät tuonee mukanaan sitten uusia kokonaisuuksia. Sen sijaan uuden rannekorun tein kyllä viikolla, kokeilua tuon nahan kanssa, helpohkolla nyörikorulla mentiin ensimmäisen kohdalla. Sellainen paksumpi letitetty olisi haaveissa, pitää vaan ensin opetella letittämään useampaa kuin kolmea nauhaa samaan aikaan. Harjoitteluun saa kelvata kyllä villalanka. Senkin aika tulee vielä, ensin kuitenkin eräs toinen korusuunnitelma pois alta.

Hyvää tiistaita!

Neule/Knit: Esprit
Farkut/Jeans: Evans
Kengät/Shoes: Pertti Pahlmroot
Laukku/Bag: Longchamp
Huivi/Scarf: Mexx
Korvakorut/Earrings: Gift
Kello/Watch: Esprit

On Sunday we did some book shopping. I love shopping them, even more than clothes. My outfit, well nothing huge I think. Since we still have winter in here I seem to wear same clothes over and over again. Maybe spring will bring me something new. I did make new bracelet. , leather and some charms. Already spring in my jewelry.

Hope you are all well!

Rannekoru/Bracelet: Selfmade

Kommentit

  1. Ihana nahkaranneke, minullakin pyörii nahkarannekeideoita mielessä. Olen jo päässyt niin pitkälle, että minulla on hankittuna mustaa nahkanauhaa ;-D. Tosin tarvitsisin vielä nauhanpäitä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Merja! Minulla on toinen vielä suunnitteluasteella, ajatuksen asteella vielä letitysohjeiden googlaaminenkin. Hitaalla siis mennään täälläkin :)

      Poista
    2. Tämän letitysohjeen olen löytänyt netistä: http://bagntell.wordpress.com/2011/12/01/braided-leather-strapping/. En ole edes kokeillut tätä....

      Poista
    3. Kiitos linkistä! Tarvitsisin ohjeen jossa letittää useampaa kuin neljää kerralla, mutta jos letittäisi usseammalla ohuemmalla neljää... liikaa visioita taas päässä tällä tytöllä sanon minä :D

      Poista
  2. Hallo, Ciao, Thanks for sharing...Your Style is so nice, perfect blend of colours...great choice!
    Greetings from Italy
    <3

    VastaaPoista
  3. Ihan kun sinulla olisi minun vaatteet päällä:) Kiva!

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva tuo raitaneule, rento mutta tyylikäs. :) Rannekoru on myös ihan superkaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Se on kaiken raitahulluuteni alku ja juuri, vahingossa kokeilumielessä ostettu ja tässä sitä nyt ollaan, koukussa raitoihin ;)

      Poista
  5. Tosi kiva rannekoru! Minutkin voisi hyvin nähdä juuri tuollaisessa asussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna! Farkut ja neule on itselleni ainakin varsin toimia kokonaisuus vapaalle, töihinkin jos siistissä mennään ja casuaalimpi päivä muutenkin. Sen takia noita neuleita ja farkkuja varmaan onkin siunaantunut "muutamat".

      Poista
  6. Minä en myöskään tykkää käydä ostoksilla hulinassa - siksi onnistunkin useimmiten esim. Hullut päivät kiertämään - varsinkin, kun joka kerran niille eksyttyäni ihastun kuitenkin johonkin normihintaiseen tuotteeseen.
    Sinulle sopii tuo punainen väri lähelle kasvoja tosi hyvin. Jossain aiemmassa postauksessa sinulla oli myös sellainen ihanan punainen huulipuna ja ihastelin senkin sopivuutta.
    Ja nahkaranneke - ihana, ihana!
    Aurinkoisia päiviä sinne sinulle ja Kotinörtille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan sama täällä! Onnistun aina bongaamaan jotain joka ei ole alessa, mutta silti pakko saada :)

      Punaisen kanssa meillä on hassu liitto, se antaa voimia ja suoristaa selkää ja välillä se on aivan liian räiskyvä väri. Tämmöinen viha-rakkaussuhde sen kanssa on menossa kyllä :)

      Hauskaa viikon jatkoa sinne suunnalle Suomea!

      Poista
  7. Onpa kiva paita!
    Joo, ruuhkat kaupoissa on jotain ihan hirveää. Huh. Niissä stressaannun (lue: tulen kiukkuiseksi) tosi herkästi, joten kierrän ne kaukaa!!
    Mukavaa tiistaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ensimmäinen vaakaraitainen paitani jonka olen itse ostanut :)

      Sama täällä, kaukaa on parempi vaan kiertää, kiukkuan muuten kamalasti kun joku muukin kehtaa olla kaupassa samaan aikaa. Sen takia varmaankin shoppaan verkossa aika paljon :)

      Hyvää tiistai-illan jatkoa!

      Poista
  8. Ihana rannekoru... Joo ja mielummin tyhjissä kaupoissa shoppailen minäkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voi tyhjät kaupat olisivat kyllä ihan unelma! Onneksi verkkokaupat + kotihousut + teekuppi on aika hyvä yhdistelmä myös :)

      Poista
  9. Todella kaunis rannekoru :) Inspiroi itseäkin tekemään asusteita omin käsin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! Tämä alkkoi yhdestä rannekorusta johon käytin säästämiäni parittomia korviksia. Sen jälkeen noita koruja onkin syntynyt yksi jos toinenkin :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!