30.3.2013

White trousers.

Periaatteessa valkoisia housuja ei kaiketi saisi vielä pitää jalassa. Jonkun tyylisäännön mukaan. Toisaalta jos ne ovat kaprimittaiset ja tunkee saappaiden sisään niin se ei varmaan ole niin paha? Ainakaan lahkeet eivät ole ihan kurassa. Eilen esitelty M&S:n tressi käytiin siis hakemassa DHL:tä. Olisivat tuoneetkin, mutta hain samalla kun hain Äidin ja Isäpuolen kentältä (ai siis minäkö olisin jotenkin malttamaton tuliaisteni kanssa... niistä maanantaina).

Sivuhuomiona: Jos tilaatte M&S:ltä niin huomioikaa, että heidän järjestelmänsä lisää kolme ylinmääräistä numeroa DHL:n koodien perään ja he eivät anna DHL:lle puhelinnumeroasi. Onneksi Kotinörtti tekee ulkomaanlogistiikan kanssa ihan töitä, niin koodin virhe ja muut ongelmat selvisivät täällä nopeasti. DHL.lle siis kannattaa soittaa/mailata numero niin osaavat tavoitella jos et ole kotona ja ottakaa M&S:n ilmoittamasta tunnuksesta ne kolme viimeistä numeroa pois, niin koodinkin pitäisi olla oikein.

Kuitenkin jo kevättä odotettiin tälläkin kokonaisuudella, House neuletunika oli riittävän lämmin ja kyllähän nyt farkkukankaisissa kapreissa tarkeni kun laittoi saappaat jalkaan. Joko on liian aikaista pistää puhtaanvalkoiset housut jalkaan?

Hyvää pääsiäislauantaita!


Neuletunika/Knittunic: House (Sokos)
Housut/Trousers: Yours
Saappaat/Boots: Evans
Huivi/Scarf: Mexx
Laukku/Bag: Mango

According to some style persons, it's not ok to wear white pants just yet. Well... If you put them in your boots and just dn't care because you want to wear them I think it's ok! I went to airport to get my M&S package as well as get my Mom and Dad from airport (I wanted my gifts... I'm so not patient!).

I like that outfit, I think I look quite skinny on it, don't you?

Have a fonderfull Saturday and hope you are all well!

24 kommenttia:

 1. Valkoiset housut on ihan sopivat jo nyt.Sopivat hyvin saappaiden kanssa.

  Hauksaa pääsiäisen aikaa sinulle Dahlia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saappaiden kanssa niitä varmasti tuleekin pidettyä, muuten ei vielä. Sen verran tiedän kurastavani ne muutoin :)

   Oikein hyvää pääsiäisen aikaa Sara!

   Poista
 2. kokonaisuus hoikentaa,ehkä sen tekee tunikan helman pituus.sopii oikein hyvin ja valkoiset housut on ihan hyvät jo noin saapaiden kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Niin tuo näemmä tekee, lienee oikean mittainen vaate siis :) Kyllä nuo valkoiset ovat niin kivat, saappaiden kanssa ainakin.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Pauska! Itsepintaisesti raahasin eilen jo kesävaatteet kellarista pois, vähän nyt malttamattomuutta ilmassa :D

   Poista
 4. Ihan hyvältähän valkoinen näyttää tähän aikaan vuodesta, käyttöön vaan! Minulla ei oikein valkoiset vaatteet menesty, olen juuri sen verran sottapytty etteivät ne pysy edes työpäivää valkoisina ;-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Luulen, että saappaiden kanssa noita tuleekin pidettyä. Pidempilahkeiset saavat odottaa vielä kaapissa rapakelien katoamista. Minä olen nimittäin sen verran hyvä sotkemisen kanssa myös, että ihan heppoisesti ei voikaan niitä jalkaan laittaa :)

   Poista
 5. Kaunis kokonaisuus ja sopii sinulle kuin nakutettu! : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpi! Kyllä sitä onkin ihasteltu kuvien kautta, pitänee toteuttaa uudelleenkin vielä :)

   Poista
 6. Ihanan raikas yhdistelmä. Ja mä olen myös sellainen, että onnistun kuraamaan housujen lahkeet. Saappaiden kanssa ne toki menisivät jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tara. Joo ehdottomasti vain saappaiden kanssa, muuten on kuralla likuvärjätyt housut lahkeista parissa minuutissa itsellä ainakin :)

   Poista
 7. Kuka sen määrää, koska valkoisia housuja saa käyttää ;) Hyvältä näyttää, raikas kokonaisuus !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähinnä kaiketi kevään kurakelit :D Kyllä noista onkin nyt innostuttu, kun totesin että saappaiden kanssa sopivat oikein hyvin :)

   Poista
 8. Ihana asu. Kyllä kai noita valkoisia housuja voi pitää, kun huolehtii juuri noista edellä mainitsemista asioista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Kyllä joo kuraa saa väistellä. Eilen sutiessanni kaupasta kotiin totesin, että kannattaa myös kaatumisia vältellä :D

   Poista
 9. Näytätpä kauniilta, Dahlia! Ihana asu:)

  VastaaPoista
 10. Kiva yhdistelmä ja mun mielestä vaaleita vaatteita voi pitää ympäri vuoden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä olen niin kamalan kova kurastamaan ja sotkemaan lahkeet, että valkoiset itsellä jää kurakelien uhatessa kaappiin :)

   Poista
 11. Antaa mennä vaan! Kiva se on raikastaa tätä nuhruista ja kuraista, vaikkakin aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mapsi! Kyllä ne vaan ovat niin kivat valkoiset housut. Valkoisten hameiden aika ei taida ihan vielä olla ;)

   Poista
 12. Vastaukset
  1. Kiitos Nonna! Se on kyllä kiva kokonaisuus omaankin silmään :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!