28.4.2013

Casual ones.

Rento ja vapaalle sopiva. Niin minä ajattelin perjantaina kun kaivoin kaapista aamutuimaan vaatteita. Harkitsin pitkään hametta, mutta jotenkin ajatuskin puristavista sukkahousuista sai kääntymään luotettujen housujen pariin. Sain itseasiassa muutamankin kehun tästä kokonaisuudesta, raikas oli kummallakin kerralla käytetty sana. On sanottava, että omaankin makuun tämä on kyllä nimenomaan raikas.

 
Jakku/Blazer: Lindex // Pusero/Blouse: H&M // Housut/Trousers: KappAhl

Näissä merkeissä perjantaina syöksyttiin jälleen kohti viikonloppua, joka onkin sitten vietety rentoillen. Olen käynyt läpi kevät- ja kesäkenkien valikoimaa lajitellen käyttöön jäävät ja pois myytävät (sekä muutamat pois heitettävät). Saman inventaarion ovat kokeneet laukut ja huivit. Yllättävän paljon myytävää löytyi, kengät etenkin kokivat suuren määrän vähenemistä.

Nyt rentojen kuvien myötä oikein hyvää sunnuntaita!


Casual one. That was my first taught on Friday while thinking what to wear. I did think about skirt, but ended up with these wonderful red pants. I got couple of compliments on this one and I must say, these clothes really feel good on me. 

Rannekoru/Bracelet: Irish design // Kynsilakka/Nailpolish: 37 Essie Lilacism

Kengät/Shoes: Esprit

It's been a good weekend so far. I've managed to find time to do lot's of things on my to do list. I've gone through all my shoes. Yes, all of my lovely summer shoes, some ended up to trash even. Some I'm going to sell, but most of them are here to stay. Same happened with scarfs and bags.

What about your weekend? Has it been good?
Have a sunny Sunday and hope you are all well!


What the... Okei, I might have been just a bit tired...

12 kommenttia:

 1. Ihana asu!!! Pirtsakka kun mikä, saat mutkin harkitsemaan punaisia housuja!! Kivan hassu tuo vika kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minä hangoittelin kovin kauan punaisia housuja vastaan, mutta ovat nämä vaan niin ihanat :) Meikäläisen piti tehdä vaaka, mutta tasapaino ei loiunaan jälkeen näemmä ole paras mahdollinen :D

   Poista
 2. Se raikas sana on edelleenkin juuri oikea! Ja minullahan on tietenkin edelleenkin tekemättä se vaatekaapin suursiivous - kenkiä en uskalla edes ajatella;)
  Ihanaa, aurinkoista sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on raivattu nyt oikein urakalla, jopa niin paljon, että Kotinörtti ilmoitti, että et myy kaikkia pois, nyt kenkiä takaisin kaappiin <3 Kuulemma on menossa naimisiin mun kanssa hyvine ja huonoine puolineen ja jokapaikassa vastaantulvat kengät vaan on osa sitä :D

   Oikein hyvää sunnuntaita! <3

   Poista
 3. Punainen tuo asuusi sen raikkauden. Näyttää meillä monilla bloggaajilla olevan nyt punainen kausi. Itse en pääse nyt irti musta-punainen yhdistelmästä. Tänään löytyi punainen huivi ja myös kauan haukusessa olleet punaiset auringonlasit. Joten taidetaan vielä kesälläkin sitten pukeutua punaiseen ;)
  Mutta siis hyvä ja toimiva yhdistelmä sinulla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa katsellut. Minä ainakin saan valtavan inspiraation muiden bloggaajien asuista, joten siksi punainen varmaan onkin niin suuressa suosiossa. Samoin minä tuskin luovun punaisesta kesällä, mennään punaisissa vaan :)

   Poista
 4. Ihana tuo kukka hiuksissasi! Raikkaan värinen asu, sopii sinulle niin hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elena. Noita kukkia on aika paljon, pelastavat huonot hiuspäivät :)

   Poista
 5. Kyllä kyllä noille punaisille housuille, kuuluvat kesään ja pitävät jalatkin jotenkin maanpinnalla, vaikka mieli nousisikin korkeuksiin tässä lähinnä itseäni tarkoitan, varmaan 20v on punaiset housut kuuluneet kesääni, tulisipa vielä joskus punajuuren värisetkin vastaani, niillä menisi syksykin, kaunista kevään jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ne ovat kyllä kesän pelastajat. Punajuuren värisiä en ole minäkään nähnyt missään, toivottavasti ne tulevat vastaan vielä!

   Poista
 6. Värikäs , ihana asu ! Punaiset housut ♥ nam !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Housut ovat KapAhlin uusimmasta mallistosta, pakko myöntää kyllä, että hyvät ovat :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!