4.4.2013

Greetings from Ireland.

Hoitellin netti ei ole mitenkään mairitteleva, joten kuvia ei oikein meinaa saada ladattua, mutta jos kuitenkin muutaman saisin (pokkarilla otettuja, joten kuvan laatu ei ole mikään mairitteleva, mutta päätin sen olevan riittävä kuitenkin). Kävimme nimittäin eilen Killkennyssä ja Wiclow Mountainsia ihmettelemässä. Epätyypilliseen Irlantilaiseen tapaan aurinko paisoi koko päivän, joten kansallispuisto oli perin kaunista katsottavaa. Kuva on kuitenkin Killkennyn linnasta ja ruusutarhasta, jossa ei vielä ole ruusuja kyllä. Myös pääkadun herkkuja piti kuvata. Lisää kuvia seurannee kerran ehkä reissun aikana, todennäköisimmin vasta kotona.

WiFi in the hotel is not that good that I could appload all the pictures I'd like to. Yesterday we went to Killkenny and Wicklow Mountains. It's not irish weater, the sun is shining. Well it did yesterday. Picture from Killkenny castle and rose garden (no roses, Spring is not here yet). Also I had to take photo of those cupcakes. More photos if not sooner, then on Sunday.
Päivän varsinainen postaus alla. Hyvää torstaita!
Todays actual post under, hope you are all well!

10 kommenttia:

 1. Kiva kuulla matkakuulumisia. Ihania kuvia, tunnelmallisen makoisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa valitettavasti olla ainut matkapostaus, sen verran hitaalla netti täällä kuvien lataamisen kanssa :) Sunnuntaina sitten reissukuvia kunnolla ja paljon :)

   Poista
 2. Kiitos kuvista, ihana katsoa niitä ja mukavaa kuulla kuulumisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpi. Kyllä noita tulee vielä todella paljon kun kotiin pääsen :)

   Poista
 3. Onpa hieno linna! Kiva nähdä lisää kuvia, kun palaatte. Ja vesi herahti kielelle herkkukuvasta, vaikka en normaalisti edes pidä kuppikakuista kreemin takia. Pitääkö lähteä Irlantiin asti, että saisi herkullisia cupcakeja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on ihan uskomattoman herkullisia kuppikakkuja! Makuja on vaikka kuinka, veikkaan tosin että ei tänne saakka välttämättä tarttisi tulla näiden takia. Ehkä tuosta saa kotikeittiöön jotain inspiraatiota :)

   Poista
 4. Ihanaa, muutamia kuvia jo näytillä! Täällä odotetaan malttamattomana lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäisen päivän kuvat esillä jo, niitä on aika paljon, siksi nyt kahdessa erässä maisemakuvia :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!