8.4.2013

Howth and Dublin.

Tortaina aamulla nappasimme DARTin (=paikallisjuna) ja suuntasimme pohjoiseen alle puolen tunnin juamatkan päähän kalastajakylään. Minä rakastan merta yli kaiken, joten tässäkin kohdassa luvassa on enemmän kuvia kuin tekstiä. Nauttikaa yhdestä niistä kalastajakylistä, joissa olisin voinut käydä useammassakin.

Thursday morning we took train to Howth, a fisherman village in undet 30min trainraid to north. It's again more photos than text. Enjoy!
Myöskin Dublinia tuli kuvattua, mutta koska tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta, niin vähemmän kuin näitä muita maisemia. Tässä kuitenkin sieltäkin parhaat palat.

I also took a lot of photos from Dublin. But since not my first time in there not that much. Here are best ones from there.

Trinity college.

Molly Malone.

River Liffey from east to west.

South end of O'Connel Street.

St. Stephen's Green.

Näiden fiiliskuvien saattelemana toivotan oikein hyvää maanantaita!

With these photos it's all a great week and hope you are all well!

24 kommenttia:

 1. Kiitos taas näistä. Olet kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpi! Loma oli kaikin puolin rentouttava ja vaikka arkeen palataankin viikko viipottaen tukka putkella, niin olo on ainakin levännyt.

   Poista
 2. Kyllä näyttää niin hyvältä. Upeita jylhiä maisemia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisemat ovat uskomattomia. Kuvaamista oli vaikka kuinka ja kamerasta tyhejntyikin noin 200 kuvaa per päivä. Aika paljon sai valikoida, että tänne sai vaan parhaat :)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää malli ja maisemat..minkälaiset lämpötilat tähän aikaa on siellä?Oletteko kesällä olleet?Mimmonen kesäpaikka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Tähän aikaan plussaa noin suunnilleen viiden ja kympin välissä päivisin. Tälä hetkellä, siellä on kevät myöhässä parisen viikkoa. Tuuli alentaa lämpötilaa kyllä.

   Elokuun alussa olen ollut kaksi kertaa, kaunis kesäkaupunki. Vettähän tuolla nyt pääasiallisesti sataa, nyt kävi hyvä tuuri kun ei satanut. Jos tykkää kaupunkilomista, niin ehdottomasti kesällä kannattaa mennä, sopiva kaupunki kävellä ristiin rastiin.

   Poista
 4. Ihania matkakuvia ja tuttuja maisemia! :)

  VastaaPoista
 5. Nää sun kuvat on pahasta, haluan pakata matkalaukun ja suunnata vihreälle saarelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kultaseni! <3 En yhtään ihmettele miksi ;)

   Poista
 6. Upeita kuvia ! Trenssisi on ihana ja tyylikkäänä olet ollut matkalla.

  Mun blogissa on sinulle yllätys :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Trenssi näkynee vielä kovasti paljon kun vaan täälläkin kelit lämpenee sen pitämiseen sopiviksi. Hengitys höyrysi aamulla, ei siis vielä sopiva keli :)

   Kiitos ihanasta tunnustuksesta <3

   Poista
 7. Kauniita kuvia ja kauniita asuja. Ihania maisemia ja todellakin voisin näidne kuvien perusteella matkustaa samaiseen kohteeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Toki tänne valikoitui ne parhaat kuvat, mutta on siellä kaunista ihan joka paikassa. Vaikka olen kyllä realisti, jokaisessa paikassa on myös ne vähemmän kauniit puolensa.

   Poista
 8. Kiitos kuvista! Me päädyttiin ystäväperheen kanssa Ranskaan kesälomalla, Islanti ja Irlanti ovat kyllä seuraavina listalla, hienolta näyttää eikä ihme tuo vihreä saari -nimitys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä vaan kun jaksatte katsella näitä :) Mihin päin Ranskaa menette? Irlanti on vihreä, vielä viheämpi kun puissa on vielä lehdet, nyt ne vielä puuttuivat antamasta muutaman vihreän sävyn lisää :)

   Poista
 9. Kiitos Ihana Dahlia kaikista kuvista! Irlanti on aina ollut matka maa-listalla. Vaan enpä vielä ole sinne päässyt...
  Mut oonhan mä melkein käynyt, kun sun kuvia kattelee!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa, kiitos Annu! <3 Kyllä sitä kummasti piristyy kun kuvia jaksetaan ihastella. Irlannista ja Dublinista on sanottava, että pitkällä viikonlopullakin saa aika paljon irti, jos ei viikoksi halua/ehdi/pysty/mikä tahansa syy :)

   Poista
 10. Ihania kuvia - kyllä tuonne on päästävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Kannattaa, edes viikonloppuvisiitille :)

   Poista
 11. Tulinpa samoitetein pyörähtämään täällä sinunkin tiluksilla, kiva blogi täälläkin! Punaiset housut, valkoiset tennarit ja tummansininen trenssi on taattu kevätlook, upeelta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia ja suuresti tervetuloa myös jatkossa :) Punaiset housut olivat niin pitkän jahkauksen tulos, että nyt niitä tahtoisi pitää koko ajan :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!