New from Esprit.


Tein reipas viikko sitten tilauksen Espritille ja vaikka tuotteet olivatkin postissa jo perjantaina niin sain ne käsiini vasta maanantaina. Ensimmäinen ostos oli oikeastaan pakosta tehty, uudelle ruskealle vyölle nimittäin oli tarve edellisen "farkkuvyön" sanottua kaksi viikkoa sitten aamulla raks. Tosin johan silla nahkavyöllä olikin useampi vuosi ikää. Vallan sopiva löytyikin ja vieläpä ihan hyvästä alesta.

A bit over weekago I made ordor to my favourite brand Esprit and got those new lovely things on Monday. Firstly I actyally needed a new belt to be used in my jeans. Old one was... well, old and worn. I was lucky to find this one on sale. I think I'll use it for long time.


Toinen aleostos (joka ei oikein suostunut valokuvaantumaan) olikin sitten jo hetken aikaa himoitsemani punottu käsikoru. Tämä piti siis tehdä itse, opetella punomaan nahkaa leveästi, mutta miten siinä sitten kävikään? En saanut aikaan, nahkanyöriäkään ei tullut ostettua ja kun tämän sain puoleen hintaan niin huomasin napsaisevani sen samalla ostoskoriin. Ainakin sain hinkumani nahkarannekeen siis. Olisikin ostokset olleet siinä...

Another thing I got from sale was this lovely bracelet. I was supposed to do similar my self, but since it was on sale now and since I still have not made my own I tought I can just buy one. And I'm happy I did, since it's so lovely! Well, that was not all the shopping made...

Vyö/Belt: YourFace // Kengät/Shoes: From Dublin

Olen hyvän tovin katsellut monissa blogeissa raitamekkoja ja toivonut löytäväni a-linjaisena ja riittävän pitkä helmaisena samanlaisen jostain. Musta-valkoisena tai sini-valkoisena ja mielellään vielä hihoilla. Klikkasinkin itseni alejen puolelta normaalihintaisten puolelle ja siellähän se sitten oli, vallan täydellinen mekko jonka hetkeäkään epäröimättä tilasin sovitukseenkin. Istuihan se (Epsiritin vaatteet tuppaavat istumaan) ja niinpä tässä sitten onkin se kauan kaivattu raidallinen mekko. Uskaliaasti jopa vaakaraitainen vielä. Uskoisin, että tästä jos mistä saa niitä asustaita vaihtamalla aikaan vaikka mitä ja tätä tultaneen vielä näkemään blogissa.

Tällaisia ostoksia tällä kertaa, mitäs pidätte?
Oikein hyvää torstaita!

On many blogs I saw this: Striped dress. I wanted to have one as well, but I had quite the list that had to mach in my version. I wanted it to be a-line version and wanted to have sleeves (long or short, that did not matter to me). I also wnated the hemline to come long enough to my knees so I could wear this ar work and it needed to be black-white or blue-white. I'm so happy this one fitted well and I believe you will see this one quite much on the future since it's quite versitile.

So here's my latest shoppings, what do you think?
Hope you are all well!

Kommentit

  1. Hienoja löytöjä ! Tuo mekko on ihan nappijuttu, A- linja on vaan niin hyvä malli. Tahtoo kans ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anneaulikki. A-linjaisia mekkoja kaipaisin melkein enemmänkin, sopivat minulle paremmin kun suoralinjaiset. Mekko vaikutti olevan hyvin vielä tarjolla, tämä kyseessä: http://www.esprit.fi/women/koko_mallisto/CLOTHES/Mekot/casual_arkeen/joustava-neulemekko-R22786_001

      Poista
  2. Vau, tuo mekko on upea! Mikä tiimalasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ninnumaaria. Huomasin itsekin, että mekko saa kyllä hyvin tiimalasin esille, siksi se onkin nyt ollut pari päivää jo käytössä :)

      Poista
  3. Kaunis on mekko niinkuin kantajansakin.

    VastaaPoista
  4. Itsekin olen ihastunut raitoihin ja tuo mekko on vallan ihana! Ehkä minäkin raidoitun vielä tänä kesänä, jää nähtäväksi ;)

    Mukavaa torstaita ♥

    TheLforLOVE.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Jotain raitaa ehdottomasti suosittelen. Sanon minä, jolla on raitaa varmaan enemmän kuin riittävästi :D

      Oikein hyvää torstaita! <3

      Poista
  5. Aivan kuin Henry Lloydin mekko, ihana asu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, en edes tiennyt, että niillä on sellainen :) Kiitoksia!

      Poista
  6. Onpa tosi kiva raitamekko ja sopii sulle täydellisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Amanda. Aina joskus käy tuuri, ei läheskään joka kerta :)

      Poista
  7. Ihastuttava mekko ja muutenkin kivat ostokset!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna. Vyö osoittautui ihan huioppuostokseksi, istui meinaan farkkuihin just eikä melkein :)

      Poista
  8. First of all: Thank you so much for all your lovely comments on my blog! I really appreciate them <3 ... Second: A big compliment to your style and individuality! You're the perfect proof that stripes can look absolutely great, even if you don't have size zero! May I do proposal, Dahlia? What do you think about a new hair cut? I think you would look fabulous with a classic bob cut (chin-long) like Anna Wintour! Kisses from Vienna,

    Katja

    www.collectedbykatja.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielen Dank Katja! Thank you for your kind words. I was actually talkin abaout my haircut couple of etries ago but only in finnish. I will cut it short in September (well, not all short, but something totaly different). Why on September? I'm getting marrien on August and I have this sertain hairdo in my mind that I've wanted for years. Before that I have to just get used to my hair like this :)

      Poista
  9. Mekko on kyllä nappiostos - kuin olisi sinulle tehty mittatilauksena! Ja punaisten kenkien kanssa tosi kiva. Hyviä ostoksia olet tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady. Se sopii muuhunkin punaiseen kyllä ;) Olen koettanut harkiten ostaa nykyisin, niin tulee tehtyä ehkä viisaampia ostopäätöksiä :)

      Poista
  10. Kyllä onkin hyvin istuva mekko. Sopii sulle tosi hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju. Raidat on kyllä mun juttu taas kesällä <3

      Poista
  11. Superihana mekko!!!! Rakastan raitoja. Vaakasellaisia.
    Ja näen jo, miltä mekko näyttää, kun seuraavaksi laitat siihen punaisen vyön...
    Etkös laitakin :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annukka. En laittanut punaista keskiviikkona kun päällä oli, mutta tänään kyllä :) Taidan olla vähän ennalta-arvattava.

      Poista
  12. Love the striped dress, you look so adorable!

    xo, Yi-chia
    Always Maylee

    VastaaPoista
  13. Todella kaunis mekko. Näyttää laadukkaalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Raparperi. Tuntuu ainakin hyvältä päällä. Kulutuksen kestävyydestä en tietysti soaa vielä sanoa :)

      Poista
  14. hei dahlia. aloin lukemaan sun blogia ja jäin kerrasta nalkkiin.toi raitamekko istuu sulle kuin nenä päähän.pukeudut muutenkin tosi hyvin.ihanan persoonallisesti ja värejä unohtamatta.hauskaa kesän jatkoa ja jatkan lukemista sun ihanan blogin parissa. t. sirpa-anita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sirpa-Anita! Ihanaa kuulla uusista lukijoista, ehdottomasti tervetuloa uudelleenkin :) On myös aina ihana kuulla, että ihmiset tykkäävät tyylistä ja viihtyvät blogin parissa, vaikka tämä tämmöistä pintapuolista onkin :)

      Poista
  15. hei dahlia.mutta,et kuitenkaan vaikuta ihmiseltä joka olisi vain pintapuolinen.meistä varmaan jokainen nainen pitää kaikesta kauniista ja naisellisesta,vaik ajattelis,tai puhuis välil syvällisempiäkin.luulen et aika monesta löytyy myös se herkkä puoli.ajatellen ja puhuen myös kaikesta muustakin.sun blogi on tosi jees. t.sirpa-anita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sirpa-Anita. On hyvä kuulla, että ei vaikuta pinnalliselta, joskus aina miettii, että millaisen kuvan sitä blogien kautta ihmisistä saakaan. Itselleni tämä on kanava kertoilla saman henkisille ihmisille vaatteista ja kosmetiikasta ja muusta vastaavasta. Säästän Kotinörtin hermoja myös ;) Ainakin kaikissa kohtaamissani bloggaajissa on paljon enemmänkin "sisältöä" kuin mitä blogi antaa ymmärtää, enkä koskaan kyllä muuta ajattelisikaan :)

      Poista
  16. Oletpa kauniin mekon löytänyt. Ja miten nätisti se istuu sinulle!!! Ihana,ihana!!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!