22.5.2013

Permission to get married.

Jakku/Blazer: H&M // Pusero/Blouse: Mexx // Farkut/Jeans: Evans // Huivi/Scarf: Mexx

Maanantaina saapui paperi, jonka kiinnitin ihan vaan varmuuden vuoksi kolmella magneetilla jääkaapin oveen. Espoon seurakuntien keskusvirasto lähetti reipas viikko sitten tilatun paperin, jonka voisi tiivistää sanoihin "Avioliitolle ei ole laissa säädettyä estettä". En ajatellut, että sillä olisi, liitto on kummallekin ensimmäinen emmekä takuulla ole sukua (ellei mennä jonnekin usean sadan vuoden jälkeen niin meistäkin, kuten monesta muustakin suomalaisesta varmaan joku sukulaisuus löytyy). Silti tuon kovin pienellä präntätyn teksin lukeminen nostatti muutenkin hektisen maanantain kunniaksi kunnon hymyn huulille.

Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger

Asukokonaisuus on tosiaan maanantailta, jäljessä mennään näissä kuvissa, mutta oli saatava nuo ensimmäistä kertaa jalassa olevat Hilfigerin ballerinat esittelyyn. Tallinnasta huhtikuun työreissulta ostetut kengät pääsivät vasta nyt ensi kertaa jalkaa ja kyllä se oli rakkautta ensi käytöllä. Näin mukavia kenkiä ei kaapissa kovin monia olekaan.

En tiedä oikein mitä on tapahtunut sille entiselle korkokenkätytölle. Edelleen korkoja on monin verroin enemmän, mutta monta kertaa viikossa sujautan jalkani ennemmin mataliin kenkiin kuin korkoihin. Mukavuustekijät lienevät suurimpana syynä. Toisaalta mikä sitä matalissa tallustellessa kun ovat noinkin nätit.


Laukku/Bag: Longchamp

Muun kokonaisuuden koetin kasata kenkien ympärille, töihin rennon sopivaksi versioksi. Farkuista on tullut Dublinista ostettujen sopivien jälkeen koko ajan mieluisammat pitää ja näemmä mekkojen ohella farkut ja jakku onkin noussut suosikiksi. Mikäs siinä kun töissä sellaisia saa pitää.

Nyt herkeän lätisemästä turhanpäiväisyyksiä ja suunnistan kohti keskiviikkoa. Oikein hyvää viikon puoliväliä!


On Monday we had a letter wich had an official document inside it. Here in Finland (I think in other countries too) you need to have official permission to get married. It's valid here for four months after getting it, so we were right on time and now we have that permission. One more thing I can say "it's done!" when it comes to wedding planes. 

Outfit is also from Monday. Lately I've been wearing a lot of flat shoes and these Tommy Hilfiger's white ones are no exception. It seems, that tough I still love heels, my feet like to be in flats at least couple of times a week. Why not tough, since they are so lovely. 


I've also been wearing quite much jeans after I got right fitted ones from Dublin at the beginning of April. All and all, it seems that I'm actually able to shop less by just investing on those ones that fit and make me feel good. Unfortunately they are not cheapest ones, but hey, I use them more.

But now I'll stop babling and wish to you all a great Wednesday and hope you are all well!


27 kommenttia:

 1. Onnea esteettömyydelle ;) Nätti asu taas kerran <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneaulikki. Kokonaisuus on tuommoinen luottoversio :)

   Poista
 2. Voi miten ihanaa (olla esteetön) :-)

  VastaaPoista
 3. Luvat siis kunnossa :). Hyvähyvä. Ja edelleen himoitsen samanlaisia kenkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kengät ovat aivan ihanat! Toivottavasti jostain löytyisi, Hifigerin omilta sivuilta en löytänyt :(

   Poista
 4. Very nice outfit! I like the simplicity of it! + that red scarf gives just the right amount of pop of color! :)

  callmemaddie.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Maddie! I've seem to have just a bit of a need to wear red... live everyday :D

   Poista
 5. Ihana asu ja sen värit. Onnellinen morsian välittyy kuvista, ElämääsiKevät tämä varmasti on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina mukava kuulla, jos onnellisuus näkyy. Kiitos :)

   Poista
 6. Kauniin raikas yhdistelmä ja sä oot niin onnellisen näköinen,wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SatuMaria. Se on helppo hymyillä kun rakas tuleva mies ottaa kuvat :)

   Poista
 7. Onnittelut naimaluvasta. ;) Tosi kauniit nuo kengät!

  VastaaPoista
 8. Ihana pirteä kokonaisuus ja näytät tosiaan todella onnelliselta. En muista enää tuota paperia saaneeni, mutta kai se meillekin on aikanaan tullut. Snif, olisi pitänyt ottaa kuva. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amanda :) Semmoinen virallisen näköinen kaavake, joka annetaan vihkijälle, se ei kamalan kuvauksellinen ole kyllä :D

   Poista
 9. Kiva, että esteitä ei avioliitolle löytynyt. Olisi se varmana ollut yllättävää, jos olisi löytynyt. Kaunis kokonaisuus. Hyvin toisiinsa sointuvat värisävyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi ollut todella suuri yllätys, jos jotain olisi löytynyt, mutta onhan se toki mukavaa ettei ole :) Sini-puna-valkoisella on menty nyt aika paljon :)

   Poista
 10. You look so pretty. Love the blazer and those cute shoes. Yay for being one step closer!

  xo, Yi-chia
  Always Maylee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you dear :) Bright colours are my favourite on summertime.

   Poista
 11. Muistan, että minua ja miestänikin huvitti silloin se, kun saimme tuon avioitumisluvan. :D Aika rientää, olemme nyt olleet jo noin kolme ja puoli vuotta naimisissa.

  Kengät ovat kyllä tosi sievät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tuppaan saamaan säännöllisesti semmoisen ahaa-elämyksen, ettämuutun Rouva Kotinärtiksi alle kolmen kuukauden kuluttua. Edelleen se ihana,mutta hieman pelottavakin ajatus :)

   Poista
 12. Onnea esteettömyydestä! Ihanat noi kengät, mikäs niissä on tallustellessa! Ja tuo laukku, sehän on mun suosikki sun laukuista :)) Kiva asu kaikenkaikkiaan! Sinä pukeudut aina niin kivasti. Vaihdathan sitten bloginimen rouva Kotinörtiksi!

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!