Red pants.

Jakku/Blazer: H&M // Pusero/Blouse: YourFace // Housut/Trousers: KappAhl // Kengät/Shoes: NewLook // Laukku/Bag: Mulberry // Huivi/Scarf: Esprit

Alku viikosta päälle löytyivät jälleen punaiset housut. Tarkoituksena oli kyllä pukeutua vihreisiin pellavahousuhin, jotka ostin keväämmällä, mutta niille on tapahtunut joku ihmeen venyminen parin pesun aikana. Ne ehkä menisivät vielä vapaalla, kävelyillä ainakin, mutta ne menettivät kyllä muotonsa vallan kokonaan ajatellen sitä, että pitäisi pitää niitä töissä. Sääli sinällään, mutta tiedänpähän olla ostamatta uudelleen samasta paikasta. Onneksi kaapissa oli kuitenkin punaiset housut tarjolla, jotka sitten sopivat kokonaisuuteen yhtä hyvin kuin vihreätkin.

Olen huomannut työaamuina pukeutumisen olevat varsinainen haaste. Toistaiseksi monena aamuna on ollut sen verran vilpoisa, että kaipaa ylleen jotain muuta kuin ihan pelkkää kesävaatetta, mutta iltapäivällä on sitten taas kuuma jos takkia koettaa edes pitää yllään. Onneksi kuitenkin on lämmin, paremmalla fiilikselläkin tekee asioita kun on hyvä keli. On myös todettava, että onneksi on ilmastoitu toimisto vaikka täällä onkin neuleella kayttöä, niin parempi se kuin sisälläkin helle.

Miten te ratkaiset aamulla vilu, päivällä lämmin vaateongelman?
Hyvää keskiviikkoa!


At the begining of this week my outfit looked like this. I was supposed to put my green linen pants on, but something happened, they have lost all the shape they had. Not a good byu I must say, Luckily they are still good for walks so I don't have to through them away. Well, I'm lucky to have these red ones.

It's been a bit hard for me to dress up lately, especially to work. We still have bit chilly in the morning, but it's nice and hot in the afternoon. Also I'm lucky to work in a well airconditioned office. Problem is, I seem to always put either too much or too little on me. Oh what a problem! Well, I'm not complaining, it's warm, that's what counts.

Have a great Wednesday and hope you are all well!

Kommentit

  1. Ihqnqt punaiset housut, sellaiset pitäisi kyllä saada... ; )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Virpi! Minä phdiskelin vaikka kuinka kauan noiden ostamista ja ovat olleet monesti jalassa kyllä oston jälkeen. Hintansa väärti niin sanotusti :)

      Poista
  2. Heips,
    kylläpä sinulla onkin kauniita vaatteita... nyt taisin jäädä koukkuun.
    Vaikka olen tälläinen "iäkkäämpi" soveltaen vinkkejäsi löysin monta juttua.
    Hienoa!

    Ja kysymykseesi:
    Näin virkanaisena miesvaltaisessa työpaikassa en kovin pienissä hepenissä voi olla... pitkähihaistakin monesti työssä tarvii, koska ei ole mikään lämmin paikka ilmastointeineen.
    Aamulla saa tosiaankin olla reilusti vaatetta ja mennessä kotiin sitten heitetään vähemmäksi... haasteellista :)

    Mukavaa päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Ainosofia ja kiva kun pistäydyit blogissani. Toivotan tervetulleeksi myös uudelleen :) Ihanaa, että täältä voi saada monen ikäiset vinkkejä ja ideoita oman vaatekaapin hyödyntämiseen.

      Tänään juuri kiskoin mekon seuraksi sukkahousut ja jakku odottaa tuollatuolin nojalla, että voi ilmastoinnissa hytistä. Mekoissa on kyllä se etu, että kun ennen töistä lähtöä ottaa sukkikset pois ja viikkaa jakun mukaan, niin johan on parempi olla lämmössä. Minä kun rakastan kesän lämpöä niin koetan siitä nauttiakin mahdollisimman paljon :)

      Hyvää keskiviikkoa!

      Poista
  3. Ihanan raikas asu, kokeile pestä ne vihreät housut hieman kuumemmassa pesussa, josko vähän kutistuisivat tai onko mahdollisuus kuivata ne rummussa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marja. Vihreät housut ovat venähtäneet lähinnä polvista, istuvat lantiolta kyllä hyvin jne. PItää kysyä äidiltä, josko voisi lainata kuivausrumpua :)

      Poista
  4. Aivan ihanat nuo housut, niin pirtsakat ja iloiset :)

    VastaaPoista
  5. Kyllä punainen on hieno väri;) - ja housut on kivanmalliset - ja sinun koko asusi taas ihanan raikas!
    Sama on tuo työpukeutumisen ongelma täälläkin. Nytkin työhuoneen kaapissa roikkuu yksi sinne jäänyt bleiseri, yksi poplari ja 1 villatakki. Toinen villatakki on täällä sisällä ilmastoidussa huoneessani päällä ja toinen bleiseri - se mikä oli päällä aamulla kotoa lähdettäessä - roikkuu vierastuolin selkänojalla. Ja kotiin lähdettäessä tuskin tarvitaan mitään noista. No, jos edes yhden bleiserin jaksaisi kotiin asti palauttaa kassissa;)
    Aurinkoista keskiviikkoa sinne♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä! Kiitos Lady kauniista sanoistasi <3

      Sama se on täällä, kaikenlaisia lämmittimiä on kyllä riittävissä määrin. Minä tosin muistan (melkein aina :D ) kantaa kotiin mukana tuodut.

      Hyvää keskiviikkoa!

      Poista
  6. Itse otan mukaan neuletakin (ja sukat) jos sattuu olemaan kylmää niin ne voi riisua sitten päivän tullen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neuletakkia voisi kyllä harkita, olen vaan hamstrannut tuommoisia talvisopivia villaisia neuletakkeja enemmän, ovat liikaa jo aamullakin :)

      Poista
  7. Ihanat nämä punaiset housut. Ratkaisen aamun lämmin aamuongelman sillä tavalla, että pukeudun kevyemmin aamuisin ja palelen pysäkillä... Sitten mahdollisesti töistä lähtiessäni on jo ihan sopivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Palelukin on toki vaihtoehto, itse vaan kun en kylmästä tykkää, niin valitsen iltapäivällä paahtumisen :D

      Poista
  8. Sinähän Dahlia oikein hehkut niin kauniina :)! Asusi on vallan nappi, vastaavanlaista olen itsekin "kaipaillut". Täällä väliaikaiskämpillä vain aika suppea tuo vaatevarasto käytännön syistä, mutta ehkä jakku täytyy kuitenkin kaivaa varmuudeksi ja vaihtelunvuoksi esille :). Oikein kiva inspiskuva- kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna :) Ihana kuulla, että kuvat inspiroivat, toivottavasti vastaava kokonaisuus löytyy ilman suurempia kaivamisia.

      Poista
  9. Ihastuttava asu!! Laitan aamulla farkkutakin tai neulepuseron, se on helppo heittää sitten laukkuun iltapäivästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna. Takkia tai neuletta minäkin pidän, vielä kun muistaisi joka kerta ottaa ne töistä mukaan :D

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!