21.5.2013

Saturday in Naantali.

Pusero/Blouse: H&M // Farkut/Jeans: Esprit // Huivi/Scarf: Stockmann Tallinn // Laukku/Bag:Longchamp

Lauantai alkoi milläs muullakaa kuin hotelliaamiaisella. Sitä varten oli pukeuduttava vähän siistimmin, sen jälkeen nimittäin kiskottiin vartin torkkujen jälkeen lenkkeilyvarusteet päälle, suuntana jäätelöt Naantalin vanhassakaupungissa. Reissi kulki kauniisti pitkin rantaa ja kuvia sitten riittääkin sieltä.

On Saturday we had a lovely breakfast at the hotel and after that it was quite fast to having a long walk. It was amazing opportunity to take lovely photos from seaside and here are just some.
Kauniita maisemia ja kuvia kameralla on vaikka kuinka, tässä niitä parhaimpia. Kävelyn jälkeen kumpikin istui parvekkeella lukemassa useamman tunnin. Kylpylässä varmaan kuuluisi kylpeä ja käydä hoidoissa, mutta meille paras tapa rentoutua on lukea kaikessa rauhassa kirjaa. Illalliselle lähdettiinkin sitten ystävän luokse Turkuun, vaatetuksena kesään sopien mielyttävän viileä kesämekko.

Lovely pictures I think, but when you such much lovely things around you, it's so easy to take photos. Well, after a good walk, it was time to read a book. I know, we were on spa and one might think one needs to swim and other stuff like at the spa. Well, for us the best way to relax is just to read a book in good time. Wich we did. Then it was time to have dinner on friends place at Turku.


Mekko/Dress: H&M // Neule/Knit: Mark's&Spencer // Laukku/Bag: Gift from Mom // Kello/Watch: Esprit // Kengät/Shoes:  Mark's&Spencer


Takaisin tultiin kerrassaan mahtaviin iltamaisemiin. Sunnuntaina sitten enää syötiin ja ajeltiin kotiin kaikessa rauhassa.

Hyvää tiistaita!

When back at the Spa, we had this lovely view once again. On Sunday it was merely just breakfast and back to home.

Have a great Tuesday and hope you are all well!


20 kommenttia:

 1. Ihana tuo viimeinen kuva. Mekin olimme Naantalissa 2 v. sitten, yövyimme laivan puolella joka oli kiva, mutta muuten petyin kyllä allasosastoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä maisemaa oli ilo kuvata. Laskevaa aurinkoa ja liki peilityyntä vettä.

   Alasosastolle emme menneet, petyin ensimmäisellä kerralla sen verran pahasti, että totesin, että tällä kertaa en mene olleenkaan :)

   Poista
 2. Kerrassaan upea tuo vika kuva! Vau :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kaunista maisemaa on helppo kuvata :)

   Poista
 3. Onpa kaunis mekko tuo sininen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne. Se on kyllä ollut varsinainen kesälöytö :)

   Poista
 4. Your photos are really beautiful, everything is so green and clean and full of life :) Your outftis are very cute too. Here you have a new follower.

  www.graceintemporelle.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Natalie. I'm hapy that you enjoy my blog. I will come and visit yours as well!

   Poista
 5. Voi kun on kaunis tuo mekkosi. Upea väri. Pitääkin miettiä, että josko lähtisi Naantalin kylpylään kesälomareissullaan. Kokemuksesta tiedän, että Naantali on kaunis kaupunki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju :) Kesäloma reissu on eittämättä hieno kokemus, oli meinaan sen erran kesäinen viikonloppu jo nyt, että kyllä siellä oikein hyvin viihtyi.

   Poista
 6. Beautiful photos - thanks for sharing :) You look beautiful! xo

  VastaaPoista
 7. Upeita kuvia! Ja kaunis sinä! Naantali on niin ihana kesäkaupunki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna. Naantali on kyllä kaunis, etenkin vanhakaupunki.

   Poista
 8. Wonderful, romantic and inspiring pics! Especially the last one <3 ... Let me longing for a holiday :-) ... Kisses from Vienna,

  Katja

  www.collectedbykatja.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Katja! it's so easy to take pictures on weekends get away when weather is great ;)

   Poista
 9. Onpa ihania kuvia! Naantali näyttää todella kauniilta. Ja upea tuo sinun kesämekkolookkisi, tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Naantali on kaunis, idyllinen ja suloinen kesäkaupunki, joka on juuri sopivan mittainen viikonlopuksi. Sen pidemmästä en tiedä :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!