Simple white.

Pusero/Blouse: Penney's Dublin // Farkut/Jeans: Esprit // Huivi/Scarf: Esprit

Nyt ei voi kyllä muuta sanoa, kun onneksi helatorstai on vapaa. Sen verran haipakkaa on menty koko viikko, että on hyvä hengähtääkin hetken aikaa. Teatterin ja tietysti töiden lisäksi viikkoon on tähän mennessä mahtunut vähän ikävämpiäkin asioita, mutta kyllä tässä puserretaan läpi harmaan kiven vielä.

Moni on toivonut hääjuttuja blogin puolelle lisää ja monesti olen sanonut, että niitä on varmasti tulossa. Rehellisesti sanottuna, en ihan tiedä mitä kirjoittaisin niistä. Puku on suunniteltu, mutta koska Kotinörtti ei näe sitä ennen häitä, niin enhän minä sitä blogiin voi laittaa. Paikka on varattu ja kappeli on varattu, niistä ei ole pahemmin kuvia tai kuvattavaa, joten kunnon merkintää ei niistäkään oikein saa. Vihkisormus on tilattu ja seppä on sen luvannut työstää juhannukseen mennessä jonka jälkeen se sovitetaan ja kaiverretaan vielä. Meillä on listat mitä ostaa kangaskaupasta, Ikeasta (eläköön edulliset maljakot!) sekä Sinellistä. Briteistä tulevat tavarat lähtivät jo tilaukseen tiistaina.

Rehellisesti en siis tiedä, mitä kuvaisin ja mistä kirjoittaisin. Olen tottakai innoissani häistä, mutta vielä enemmän olen innoissani avioliitosta. Minulla on takana useaman vuoden kokemus tapahtumajärjestämisestä ja niin on kaasoilla ja bestmaneillakin. Vielä toistaiseksi olen koettanut nähdä tämän tapahtumajärjestämisenä enkä sen takia ole häistä hössöttänyt. Lähinnä kammoan ajatusta, että muuttuisin stressipalloksi, koska sekin aika itseni tuntien ihan varmasti tulee vielä.

Vyö/Belt: Esprit // Kynsilakka/Nailpolish: Essie 33 Big spender

Kengät/Shoes: Dechmann Berlin

Joten lupaan, että heti kun käsissäni on jotain konkreettisempaa kuin nahkakantinen vieraskirja sekä kasa yksityiskohtaisia listoja joissa on metrimääriä ja eurosummia, niin saatte valokuvia ja mahdollisesti sitä hössötystäkin. Viimeistään häiden jälkeen ja häämatkalta kuvia riittää. Siihen saakka mennään tutulla ja turvallisella asukuvaamisella, pienellä reissaamisella pitkin kesää ja muulla tutulla ja turvallisella.

Oikein hyvää helatorstaita!


It's been such a busy week. So far it's been work, theater and lot's of other things. you know the ones that you just need to handle, even if you don't like them. Sometimes being an adult is so boring.

Many of you have been asking more things about me and my boyfriends wedding. To be honest with you, I don't know what to write about them. We have planned them quite well and so far my dress is on making and ring have been ordered. Trouble is, they are our wedding, not just mine. And I do have to consider what to tell and what not to tell. Also: since we are a bit (me more than Him in this case) excel-people. It took us quite a long time to make those lit's but now since we know what we want, we just need to get it. But taking photos of paper lists? What is more boring?

So I will write about our great day, on time and maybe even after the wedding more than before it. Until then it's just outfits, cosmetics, travelling and you know, the usual stuff why you like comming here anyway.

Have a great Thursday and hope you are all well!


Kommentit

  1. Hienoa, kun otat noin lungisti häät! Niinhän se on, ettei siitä stressaamisesta ja hössötyksestä sitten oikein enää nauti. Menee hammastenkiristelyn puolelle koko hääjuttu, eikä sen niin pidä mennä.

    Kaunis paita sulla ja raas olet laittanut vyön niin kivasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin on niitä tässä stressattukin kyllä, siltä ei ole säästytty :) Mutta kohtalaisen pienissä mitoissa mennään vielä. Minusta häiden valmistelunkin pitäisi olla kivaa ja päivän suuri päivä molemmille, eikä niin että morsian parka on hössöttänyt pahimmillan parikin vuotta niiden eteen eikä sitten osaa omasta päivästään nauttia.

      Paita on ihana, mutta ai että nuo helmet alkoivat purkautumaan, töissä sitten sudittiin hädissämme kynsilakkaa langanpäiden kohdalle että ei lähde kaikki :D

      Poista
  2. Ihana pusero, nuo hihansuut on kauniit. Rentouttavaa helatorstaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Alma. Rentoutus tulee kyllä tarpeeseen, onneksi tässä on hyvää aikaa vaan nauttia blogeista ja aamukahvista :)

      Poista
  3. Kaunis pusero ja kivat asusteet ! Sinulla on oikea asenne häihin, kun kunnolla suunnittelee ja kaiken ajallaan hoitaa ei tarvitse hermoilla. Lopussa varmaan jännitys kuitenkin nousee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara. Kyllä se jännitys ihan varmasti nousee vielä, on se kovasti nostanut jo päätään, vielä kuitenkin pysynyt jotenkin aisoissa :)

      Poista
  4. Mulla on mennyt ihan ohi, että sulla on häät tulossa, ihana juttu! :) Musta tuli kyllä häiden alla melkoinen perfektionisti ja stressaaja, mutta jälkeen päin ajateltuna muistelen tosi lämmöllä sitä aikaa. :) Helpommalla kyllä pääsee, jos ei ala viilaamaan jokaista yksityiskohta, kuten itse tein. Ja varmasti se naimisiin meneminen on silti aivan yhtä ihanaa kuin hössöttämälläkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähemmän niistä häistä onkin kerrottu, mutta elokuun alussa ollaan menossa naimisiin. Perfektionisti minäkin olen,mutta koetan aisoissa pysyä tämän kanssa, muuten ajan itseni hulluuden partaalle ja vähän osasin sentään jo delegoida poiskin. Osaisimpa vielä enemmän :D

      Poista
  5. Kaunis yhdistelmä. Jotenkin itsellenikin tämä viikko on kyllä aikamoista haipakkaa. Aamuisin on treenit ja sitten joka päivä töiden jälkeen jotain ohjelmaa... No onneksi viikonloppunakaan ei sitten ole mitään suuniteltuja juttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ajoittain tuppaa noita menoja aina sille samalle viikolle tunkemaan. täällä mennään vielä tukka putkella viikonloppukin, mutta ensi viikolla otetaan sitten rauhallisesti ja minilomaillaan Naantalissa.

      Oikein hyvää helatorstaita!

      Poista
  6. Kaunis paita ja kaunis nainen siis aivan ihastuttava asu!

    VastaaPoista
  7. Hyvällä mallilla tuntuu oleva häiden suunnittelu. Tuo on jännittävää aikaa tuokin - yritä nauttia myös tästä suunnittelemisesta ja odottamisesta♥
    Pusero on niin nappivalinta - samoin kengät ja housut - olen noita kaikkia jo aiemminkin kehunut, mutta kun on hyvä, niin on hyvä;)
    Ihania, aurinkoisia päiviä sinne sinulle ja Kotinörtille♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Lady<3 Kyllä niitä uudelleenkin saa kehua, vaikka kertaalleen olisikn kehuttu. Onhan se hyvä, että omistaa vaatteita jotka toimivat uudemmankin kerran päällä ;)

      Ihanaa helatorstain jatkoa ja aurinkoista päivänjatkoa sinne varsinaiseen Suomeen!

      Poista
  8. Ihana tuo sun paita!:) Muutenkin kiva asu:)

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sofia! Paita tosiaan vähän hajoilemisen merkkejä osoitti töissä, mutta saatiin pikakorjattua :)

      Poista
  9. Kiva asu. Mukavalla mallilla teillä hääsuunnitelmat jo ovatkin, kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna. Järki sanookin, että ne ovat hyvällä mallillsa. Stressi pukkaa muuten läpi ajoittain kyllä :)

      Poista
  10. Onpa kauniin väriset farkut ja muutenkin raikas asu! Kivaa helatorstaita sinnekin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.Minunkin suosikkini kun ovat tuolla tavalla kulutetut :) Sääli ettei niitä voi koko aikaa pitää :D

      Poista
  11. Voi miten kaunis tuo paita on! Muutenkin ihanan keväinen look :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Se on kyllä kaunis, mutta oi voi kun herkkä purkautumaan nuo koristeet. Toisaalta 13€ paidalta ei ehkä pidä odottaa ihmeitä ;)

      Poista
  12. Ihana yksinkertaisen kaunis valkoinen! I likey!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Joskus se yksinkertainen on paras vaihtoehto :)

      Poista
  13. Kiva asukokonaisuus, tykkään kovasti.

    VastaaPoista
  14. This kind of "modern and elegant hippie style" looks georgeous on you, my dear! Kisses from Vienna,

    Katja

    www.collectedbykatja.com

    VastaaPoista
  15. Supersupersuper hyvä asu! Ihana. Leveät lahkeet tasapainottavat puseroa. Ja värit ja tyyli on ihana! Aurinkoista ja rentouttavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari! lämpimällällä on helpompi aina keksiä erilaisia kokonaisuuksia, kun ei tarvitse keskittyä villaan ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!