27.5.2013

Sunday outfit and some hairissues.

Mekko/Dress: H&M // Liivi/Vest:Mom made // Vyö/Belt: Esprit

Sunnuntaina suunnattiin puolilta päivin käymään ulkosalla, ruokakaupassa oli käytävä ja muutenkin pienellä lähinnä happihyppelyn verran. Arkeologin ja tämän toisen puoliskon muuttaminen imi mehut ja lepo teki hyvää. Muutto saatiin kyllä hoidettua ja tavarat siirtyivät onnellisesti paikasta toiseen ja pariskunta pääsi muuttamaan uuteen ihanaan asuntoonsa.

Sunnuntai menikin sitten muuten Criminal Mindsia katsellessa, sarjan neloskausi aloitettiin jo lauantaina illalla ja hyvää vauhtia katsottiinkin eteenpäin. Vaikka tuntuu siltä, että on levännyt tarpeeksi, niin lepo teki vain hyvää. Tässä on ollut kaikenlaista hässäkkää, joka ei blogin kepeisiin aihepiireihin kuuluu, mutta jotka ovat tehokkaasti verottaneet voimia. Alussa vasta mennään asian setvimisen kanssa, mutta päämäärä on tiedossa ja siihen pyritään.


Blogin aihepiirien pariin sen sijaan kuuluu kyllä juurikasvu ja voi hyvänen aika kun tuo omani alkaa häiritsemään jokaisessa kuvassa. Kampaaja-aikaan on aika tarkalleen kaksi viikkoa ja täällä kärvistellään kyllä nyt ihan urakalla tämän kanssa. Vastaan siis otetaan kaikki mahdollisen kampausvinkit, jolla tummeman juurikasvun saisi blondista piilotettua. Vai onko se vaan kestettävä ja puhistava? Toisaalta saan blogiin ja mailiin nykyisin hämmentävän paljon kommentteja hiuksistani, niiden pituudesta, väristä ja mallista. Todetaan siis jälleen kerran, että malli ei ennen häitä muutu vaikka värin sävy saattaakin muuttua. Häiden jälkeen muuttuu malli,mutta vaaleina hiukset pysyvät.

Niin tai näin, sunnuntain rennon asukokonaisuuden myötä oikein hyvää alkavaa viikkoa ja hyvää maanantainta!

Laukku/Bag: Esprit // Huivi/Scarf: Esprit // Rakkekoru/Bracelet: Esprit

Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger

On Sunday we took a little fresh air just by walking to get some food. Well we did some longer walk to shop. Managed to take some photos as well. All and all, it's been relaxing weekend. We helps our friends to move and then it's been lot's of out new favourite, Criminal Minds. What a great TV-show. Do you like this kind of shows?

I also have a hairdressen on couple of weeks. I'm so tired of my roots,but I'll manage for couple of more weeks. Then I can get them coloured. Any tips on hairdoes how to hide the roots for now? I'm getting despared, but don't want to colour them my self since I have a great hairdresser who can do it for me.

Have a great Monday and hope you are all well!


14 kommenttia:

 1. Kaunis mekko ja tuo liivi on kuin tehty siihen. Juurikasvu on niin ikävää. Tiedän tunteen kun se alkaa vaivaamaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju :) Mekko on parin vuoden takaa, semmoinen oikea ohut kesämekko, joka sopii helteille (väristään huolimatta). Kyllä tämän juurikasvun kanssa nyt päkistään eteenpäin tässä väkisin se pari viikkoa :)

   Poista
 2. Kaunis asu! Ohi kaikkien aiheiden minua alkoi kiinnostamaan näinkö oikeassa pohkeessasi tatuoinnin, mitä siinä mahtaa olla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amanda :) Oikeassa pohkeessa on musta lohikäärme ja selassä vasemman puolen lavassa on yksisarvinen myös mustana. Olen ne joskus blogissa esitellytkin, mutta voisin laittaa uudelleenkin jossain vaiheessa kuvia :)

   Poista
 3. Voi apua, miten söpöt ballerinat! :)

  http://badglitter.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Oletkos kokeillut hiuspuuteria tuohon juurikasvuun? Saattaisi auttaa vähäsen. Vaikka 2 viikkoa nyt menee vaikka huivi päässä;)
  Itse olen juuri arpomassa, värjäytänkö vai laitatanko aurinkoraitoja hiuksiini seuraavan leikkauksen yhteydessä (jonka aika olisi ollut jo aikoja sitten) - juuri kun olen saanut oman värini takaisin ja olin jo päättänyt, että ikinä, ikinä en enää siihen juurikasvurumbaan lähde. Mutta kun ei ole tuo aurinkokaan vielä kirkastanut tätä väriä. Kääk - joskus naisen on tehtävä vaikeita päätöksiä;)
  Ihanaa alkuviikkoa sinne sinulle ja sille ihkulle Kotinörtillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuivashamppoota olen kokeillut (ja se auttaakin), mutta hiuspuuteria en vielä, pitää harkita ehdottomasti. Minä kun olen tottunut itse värjäämään niin tämä odottaminenhan on vallan kamalaa :D

   Minä koetin kasvattaa omaan väriin, mutta joka kerta se tuntui vaan niin haasteelta ja oma väri omituiselta, että ei siitä mitään ole tullut. Kyllä se on tämä hiusten värjääminen sitten vaan niin haasteellista :D

   Ihanaa alkuviikkoa teille koko konkkaronkalle! <3

   Poista
 5. Ei tuo sinun juurikasvu kyllä kuvien välityksellä häiritsevältä näytä. Tiedän kuitenkin tunteen, kun se itseään vaivaa, niin ei siitä mihinkään pääse. Asusi näyttää hyvältä, kuten monet muutkin, joihin en ole ehtinyt jättämään komenttia.
  Kun katselee kuviasi, niin niistä huokuu onnellisuus kasvoiltasi. Ihanaa aikaa elätte, häät tulossa.. <3
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että se häiritsee kaikkein eniten itseäni se juurikasvu ja muut eivät edes huomaa :)

   Kiitos Riina. Kieltämättä hyviä asioita on menossa kyllä ja vaikka stressiäkin on, niin kyllä kaikki silti on hyvin <3

   Hyvää alkavaa viikkoa sinne suunnalle myös!

   Poista
 6. Blogistani löytyy sinulle aamulla haaste;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, kipaisenkin samantien katsomaan :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!