29.6.2013

Afternoon with Sara and something new.


Eilen vietin oikein ihastuttavan ja mukavan iltapäivähetken töiden jälkeen aina yhtä tyylitaiturimaisen Saran kanssa. Olimme sopineet treffit Kamppiin josta matka jatkui Stoccan yläkertaan syömään vallan maittavat annokset. En ole itse vuosikausiin (veikkasinkin kymmentä vuotta!) tuolla syömässä käynyt, mielikuva on tukossa olevasta kahvilasta, mutta tilaa olikin vallan hyvin. Anos lohipastaa oli varsin maittava ja täytti hyvin.

Ruokailun ja soljuneen juttelun aikana vaihtoi myös uusin ihanuus omistajaansa, nimittäin kukapa olisi arvannut, että uusi Longchamp löysi taas kotinsa? Kaikki teistä? Joo, niin minäkin. Totesinkin töissäkin taanna päivänä, että tälle addiktiolle olisi hyvä tehdä pian jotain. Tätä ihastuttavaa ja kaikin puoli sopivaa laukkua en kuitenkaan voinut vastustaa. Kaikkineen varsin näppärän kokoisen laukun sain omakseni ja asukuvien kanssa tästä enemmän vielä huomenissa niin koko hahmottuu varmasti paremmin.

Olenkohan minä ainut, jolle tietty merkki vaan kolahtaa ja kovaa? Vaatteissa tällaisia on muutama, mutta laukuissa (Ja lompakkoissa ja meikkipusseissa ja monissa muissa asusteissa joita heiltä saa) Longchamp on itselleni aivan ylitse muiden.

Uuden kaunokaisen parista oikein hyvää lauantaita sekä ennen kaikkea Saralle kiitos ihanasta iltapäivästä!

e

Yesterday I had a lovely afternoon late lunch with another finnish blogger Sara. We had a lovely lunch and had so much to talk to. At the side we had some business to make, Sara had an old but really well kept Longchamp bag and I was lucky to be able to get it to my self. 

Yes, Longchamp is my real addiction, but I'm so happy to have this new lovely one. For me, this is so perfect. But rest a sure, I will want more and more of Longchamp bags, since this is my all time favourite, has been for over 10 years now (and it kind of shoes in my bags). 

Do you have a favourite brand? One that's bags you just can't resist?
Have a great Saturday and hope you are all well!


12 kommenttia:

 1. Ihanaa että kaunis laukku sai uuden hyvän kodin, jossa sitä rakastetaan :D Oli todella mukava tavata sinut Dahlia taas ! Nyt ehdittiin kivasti jutellakkin ja ruoka oli yhtä hyvää kuin seurakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se pääsi heti illalal käyttöönkin, oli melkein vielä parempi kun uskalsin toivoa :) Parasta kuitenkin oli nähdä sinua ja ehtiä jutella ihan rauhassa :)

   Poista
 2. Tiedätkö kun näin tämän laukun Saralla myynnissä, niin ajattelin että ihan ihan Dahlian juttu olisi. Olipa hauska huomata, että laukku sitten saikin sinulta kodin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Veikkaan, että muutama muukin pidempään blogiani lukenut veikkasi minun ostavan laukun samantien :D Kyllä se vaan on niin minua ja pääsi saman tien käyttöönkin :)

   Poista
 3. Jos jonkin merkin tietää itselle mieluisaksi, niin miksi vaihtaa? Ihana laukku taas kerran! Jotenkin ihan Dahliamainen...:)) Täällä on ollut täydellinen musta laukkua hakusessa jo pitkään. Pitäisi olla nahkaa, mahtua läppäri turvallisesti omaan taskuunsa ja muut kamat omaan, kaunis mielellään ja riittävän edukas kukkarolle. Eipä ole vielä vastaan kävellyt...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä sitä vaihtaa tarvitse, mutta vähemmälläkin määrällä malleja eittämättä tulisi toimeen ;)

   Kovat haasteet olet laukulle laittanut, käytännössä siis kivan kaunis läppärilaukku. Haasteellinen, mutta kyllä se vastaan vielä jossain vaiheessa tulee. Onnea metsästykseen! :)

   Poista
 4. Tuo laukku on ihana - ja samoin ajattelin kuin Riina nähdessäni tämän Saralla myynnissä;)
  Bonuksena vielä pääsitte yhdessä lounastamaan - ihanat naiset♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Lady! Taisi moni muukin ajatelle samoin :)

   Poista
 5. Ihana kierrätys ja vielä lounas ja varmasti hauskoja juttuja jälkiruoaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kyllä, vanhat Longchampit taitavat olla heikkouteni :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!