15.6.2013

Back to favourites.

 Jakku/Blazer: H&M // Pusero/Blouse: Mark's and Spencer // Farkut/Jeans: Evans // Kengät/Shoes: Esprit // Laukku/Bag: Longchamp

Vaikka kovin mustavalkoisissa mentiinkin noin alkuviikosta, niin torstaina huomasin kaipaavani jo jotain väriäkin ylleni. Kovin radikaaliksi en kuitenkaan ryhtynyt vaan tuttua ja turvallista sinistä kaivoin farkkujen seuraksi kaapisa. Viileämpään kesäpäivään ihan hyvä valinta. Karsastan jotenkin farkkujen käyttöä kesälä, monesti ne ovat kovin kuumat. Tänä vuonna kuitenkin on ollut näitä viileämpiäkin päiviä. Onneksi lämpimiäkin on välissä ollut, ettei ihan pelkällä farkulla ja pitkillä hihoilla ole tarve mennä. Näissä kuitenkin mentiin töihin, rennomana päivänä kun sai ihan itsekseen omassa pömpelissä oleilla. Tämä perus luottovaatetushan tämä on, jakku, pusero ja farkut. Mutta on se vaan niin mukava kokonaisuus.

Onko teillä koskaan kausia, kun värit kyllästyttävät ja musta-valkoinen on ainut vaihtoehto? Koin nimittäin itse sellaisen pitkästä aikaa tällä viikolla. Hiljalleen näitä värejä takaisin sitten taas pukeutumiseen.

Hyvää lauantaita kaikille!


Tough I had lot's of black and white at the begining of the wekk I found my self graving for colour on Thursday. Not that much for the begining, just blue, but it's a start right? Since it was much cooler day I wore my favourite one, jeans, blouse and blazer. Simple for those days when you can just sit down and do your own job and not see any one else.

Hope you are all haveing great weekend! Hope you are all well!

4 kommenttia:

 1. Tämä väri on sulle niin nappi. Suosi sähkön sinistä. Se on selkeästi sun värisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju. Pitää katsella, jos tulee samaa väriä vastaan, tykkään itsekin siitä kyllä valtavasti :)

   Poista
 2. Samaa mieltä, tuo sininen pukee sinua <3
  Mukavaa viikonvaihdetta !

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!