Maxi skirt.

Jakku/Blazer: H&M // Pusero/Blouse: Esprit // Hame/Skirt: GinaTricot // Kengät/Shoes: Deichmann Berlin // Laukku/Bag: Esprit

Pitkän mekon/hameen, etenkin tämmöisen mustan tai muuten yksivärisen, etuus on mielestäni siinä, että se sopii loistavasti kesällä toimistoon. Jotenkin kukalliset/muuten kuviolliset ovat omaan makuuni juhlavia tai sitten hellemekkoja, en oikein osaa toimistossa pitää (ei sillä, että minä kuviokammoinen edes omistaisin sellaista). Maksimekko on sopivan viileä ulkona ja toimistossa se taas pitää koivet lämpiminä ilmastoinnin tuodessa viileyttä (jakkukin töissä siitä syystä yllä, ulkona sille ei tarvetta ole). Maksit toimivat muuten myös lentokoneissa hyvin, itse ainakin palelen niissä aina.

Minä haluaisin toisen maksihameen, tämmöisen samanlaisen leijailevan version. Tämä on ostettu parisen syksyä sitten 5€ alesta ja olen siihen kovin tyytyväinen. Joskus kaipaisin vaan värikkäämpääkin vaihtoehtoa. Mikään tietty väri ei ole mielessä, mutta katsellut olen ympärilleni. Minulla vaan kun on pitkät jalat (vaikka en muuten ole pitkä) enkä halua hameen päätyvän nilkkoihin, niin vielä on hakusessa. Jostain syystä punainen on alkanut houkuttamaan, mutta miksi ei valkoinen tai vaikka sininen? Ideoita ostopaikoista otetaan vastaan.

Onko teillä maksimekkoa/hametta? Mitä olette tykänneet?
Oikein hyvää keskiviikkoa!


Maxi skrit or dress in one colour is lovely pick for summer office. At least I think so. Since we've had lovely summer days here, it's been quite hot outside. Maxi skirts are coon in hot summer days, yes, even the black ones. But they are also warm, since as you know I work at the office and we have quite a good aircondition here (wich is a good thing!). But sometimes my feel feel a bit chilly, with maxi one I don't have that problem.

This black one was really a bargin couple of Autums ago. I do wish to have new one at some point, not black one, I long for red or white, maybe blue. I have no idea yet, and before that I just enjoy my black one.

What no you think about maxi ones?
Have a great Wednesday and hope you are all well!

Kommentit

  1. Kaunis mekko ja varmasti on mukavan tuntuinen juuri mainitsemissasi tilanteissa. Itse kun olen niin pätkä, niin en voi pitää pitkiä hameita, jotta en näyttäisi vieläkin lyhyemmältä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju. Tämä on kyllä ilmavuudessaan ihanan kevyt. En minäkään nyt mikään kamalan pitkä ole, onneksi valokuvat hämäävät :)

      Poista
  2. Huomenta, aivan upea! Minä rakastan pitkiä hameita ja mekkoja. Pituus on juuri oikea. Joskus näkee hiukan liian lyhyitä maxeja, sellaisia nilkan yläpuolelle ulottuvia ja silloin maxi ei ole kaunis näky...
    Onpa kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Virpi. Minäkin haluan aina kunnolla pitkän maksin, siksi niitä ei niin paljon olekaan kun toivoisin olevan :)

      Poista
  3. Ihana maxi, näyttääkin niin ilmavalta ja kevyeltä ! Mekkomaxi multa löytyy , mutta tuo hamemalli on vielä hakusessa :) ihanaa päivää !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Toivottavasti se oma löytyy vielä hameenkin muodossa, tuo on melkein käytetympi itselläni kuin ne mekot :)

      Oikein kivaa päivää sinne!

      Poista
  4. Onpa kiva asu, tykkään erityisesti tuosta raitapuserosta ;-D. Itselleni en sitä tosin osaisi kuvitella, mutta sinun päälläsi se on kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Merja. Raitapusero on viime kesältä ja on kyllä ollut kaikin puolin paljon käytössä.

      Poista
  5. Kaunis asu, ja ihanan hulmuava tuo hame! Minäkin olen tänään mustassa maxissa töissä, mekko-sellaisessa :)

    Minullakin on pitkät jalat, ja usein sama ongelma että nilkat vilkkuu. Itse olen löytänyt Mangosta riittävän pitkiä helmoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Caelia. Tahtoisin nimen omaan tuollaisen samanlaisen hulmuavahelmaisen version. Pitää tutkia Mangon valikoimaa josko siellä olisi riittävän pitkiä, kun ei se liian lyhyt ole kivan näköinen oikein :)

      Poista
  6. Todella kaunis maxi! Itse vierastan maxihameita ja mekkoja juurikin lyhyyteni vuoksi, tuntuu kuin ne veisi pituudesta pois entisestään senttejä!
    Näistä sinun kuvista kyllä tuli innostus päästä kokeilemaan mustaa maksihametta kuitenkin..ja yhdistää se ihanasti raitapaitaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heculina! :) Minäkin ajattelin, että vievät pois pituutta, mutta yksiväriset olen todennut ainakin itsellä toimivat. Tai musta nyt lähinnä, se toisen värinen kun on vielä hakusessa :)

      Poista
  7. Todella kiva hame! Näyttää tosi hyvältä tuon vyön kanssa. :) Mulla on yksi musta maksimekko ja yksi turkoosi kuviollinen (joka on kyllä nykyään ehkä hieman tiukka lantion kohdalta). Tykkäisin omistaa enemmänkin, mutta minäkin hieman vierastan kukkakuvioita, paitsi jos etsitään asua kesäjuhliin... Tummansininen tai punainen maksihame olisi kyllä hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna. Musta ja konjakki sopivat niin hyvin yhteen. Toisaalta kahta päivää mustavalkoista en jotenkin oikein osannut sisäistää :D

      Voi turkoosikin kuulostaa kovin houkuttelevalta vaihtoehdolta kyllä, valinnan vaikeus selvästi edessä :)

      Poista
  8. Ihana asu. Sekä hame että tuo pusero. Minulle suurin osa maksihameista on juurikin sen verran lyhyitä, että ylettyvät juuri siihen nilkan yläpuolelle. Ei haittaa, käytän välillä silti;) - mutten töissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ihanainen Lady <3 Minulla taas tämän hameen kanssa pituus on melkein ongelma, korot on pakko olla, että en astu helman päälle. Kerrankin näin päin.

      Poista
  9. Love maxi skirts too!! One of my favourite items for summer ;-)
    I think you look really beautiful in this one...
    xoxo
    Patricia

    http://misstoptenimage.blogspot.com

    VastaaPoista
  10. Ihana asu!:) Näytät tosi kauniilta<3

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sofia. Kun on rakas ihminen ottamassa valokuvat niin sitä tuppaa säteilemään :)

      Poista
  11. juuri tänään aamulla Melkein laitoin maxihameen töihin..sit iski ujous. Ehkäpä toisena päivänä!
    Sun päällä näyttää oikein nätiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annu. Kyllä se rohkaistuminen kannatti,tehokkaammalle väännetyn ilmastoinninkin kohdassa koivet eivät palelleet :)

      Poista
  12. Mulla on muutama maxi. Sekä töihin että vapaalle sopivia. Töissä tykkään maxista kun sen kanssa ei tarvitse käyttää mitään sukkahousuja. Itse olen sen verran jämähtänyt, että polvipituista saati lyhyempää hametta en käytä ilman sukkahousuja. Ja sukkahousut nyt vaan ovat kesällä kamalat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sukkahousut ovat kesällä kyllä hiostavat, mutta samalla linjalla mennään täälläkin. Tosin vaan töissä ja juhlissa, vapaalla viipotan kyllä sukkahousuitta mekossa kun mekossa jos on riittävän lämmin :)

      Poista
  13. You look so pretty in this skirt! Love it with the striped top.

    xo, Yi-chia
    Always Maylee

    VastaaPoista
  14. Kaunis asu ja plussaa väreistä ;) Maxihametta en ole vielä ehtinyt käyttää tänä kesänä, täytyy kokeilla joku päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih. Kiitoksia, ajattelinkin että sinä pitäisit väreistä ;) Kyllä se helteella on kätevä tuo kokonaisuus ollut.

      Poista
  15. En tiedä, minkä mittainen olet, mutta tolla mekolla tulo jokatapauksessa rutkasti lisää pituutta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. .. siis tuli, eikä tulo. Miksei koskaan voi tarkistaa näitä kommentteja ensin..

      Poista
    2. En minäkään tarkista, sen takia niitä typoja vilistääkin näissä :D

      Olen 166cm pitkä, että kaiketi ihan keskimittainen vielä. Arkailin maksia aika pitkään kun pelkäsin sen lyhentävän,mutta hyvin tämä näkyy toimivan noin "pidennyksenä".

      Poista
  16. Ihastuttava asu, sopii sulle tosi hyvin!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!