26.6.2013

Nive in-shower body milk.

Täällä taas mennään näillä mainoksen uhrit osiossa. On tosin myönnettävä, että onneksi nämä ostokseni ovat kaikki enemmän tai vähemmän alle 20€ hintaisia eli konkurssissa ei olla. Miksi tämä tuote? Vuosikausia kannoin Saksasta Baborin öljysuihkusaippuaa ja selvisin kesät sillä. Ei tarvetta pahemmin rasvalle suihkun jälkeen. Noh, se loppui. Juuri parahiksi alkoi telkkarissa tämän mainonta pyörimään. Olen äärettömän laiska, siis todella laiska tekemään yhtään mitään iholleni. Rasvaaminen tuntuu todella haasteelliselta suihkun jälkeen, siihen menee vaan aikaa! Etenkin kun kesällä tulee pahimmillaan käytyä ns. vartalosuihkussa pahimmillaan aamulla ja illalla. Kosteuttavalle suihkugeelille oli tarvetta.

No minä mennä posmotin ostamaan tämän tuotteen. Noin 6€ hinnalla tätä voi hyvin kokeilla, joskin tosin jos tämä ei kosteuttaisi riittävästi niin ehkä se ajaisi suihkugeelin osan kuitenkin. Ongelmaksi tämän kanssa muodostuikin sitten ihan samantien käyttöohjeet. Purkissa sanotaan suomeksi, että levitä ja kuivaa ja englanniksi levitä ja huuhdo pois. Piti ihan oikeasti mennä Nivean sivuille katosmaan, miten tuote toimii.


In-shower body milkin heikkous on siinä, ettei se ole suihkugeelin kanssa samassa. Sellaiseen kun olen tottunut Baboreissa. Toisaalta Doven kosteuttava suihkusaippua ei riittänyt ja ennemmin tämä kuin itsensä kuivattelu rasvaamisen jälkeen. Toimiihan tämä, oma kesäkuiva ihoni saa kosteutusta tästä, vaikkakin on sanottava, että jos nyt vertaan niihin Baborin öljypohjaisiin niin tämä jää todella kauas niistä. Paitsi hintansa puolesta, tämä on huomattavasti edullisempi tuote.

Suosittelen siis tällaiselle samanlaiselle laiskamadolle. Tuoksu on perus Niveaa, joten jos siitä ei tykkää, niin kannattaa jättää hyllyyn. Vartalovoiteen tilalle, etenkin kesällä kun noita "kaulasta alaspäin" suihkuja tulee harrastettua enemmänkin. Sinällään ehkä turha tuote, mutta tulipahan kokeiltua? Ostaisinko uudelleen? En. Mutta kyllä minä tämän loppuun saakka aion käyttää. Ei tässä mitään vikaa ole. Omistan vaan vallan hyvän vartalorasvan joten taivun rasvaamaan sillä jatkossa.


I might be one of the laziest person on earth when it comes to taking care of my body skin. I think it's so frustrating to put lotion after lotion and then just wait for you to dry up. Well, I found this one. Nivea made new in-shower body milk. Use your normal shower gel and then this, rinse of and that's it. I was happy to find this one, tough I'm not sure if I get this again. I can just use basic bodymilk. It's one of those: It's ok produckts. Well, at 6€ it was not bad priced and since I don't have problem with "typical Nivea scent" I'll use this one. So when in need for basic bodylotion, I'll say go for it. But there is so many of them, I can't say if this is better than any other in same price range.

Have you tried this one?
Hope you are all well!

16 kommenttia:

 1. Rauharentolassakin tuota testailtiin jo jokin aika sitten, http://rauharentola.blogspot.fi/2013/04/vartalon-oma-hoitoaine.html ja jäi sen jälkeen meidän kylppärin vakiovarusteeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatan joskus olla myöhässä näiden kanssa kyllä, hitaasti lämpiävää sorttia uuden kokeilun kanssa. Itse en toiste tätä osta, odotukset olivat varmaankin liian korkealla tämän kanssa. "Ihan jees" ei oikein riitä uusintaostoon :)

   Hyvä kuitenkin, että tämä muilla toimii odotusten mukaan ja toimii :)

   Poista
 2. Tässä kohtaa on ihan pakko suositella omaa suosikki suihkuölyäni, jota saa apteekista: http://www.apteekkituotteet.fi/La-Roche-Posay-Lipikar-Huile-suihkuoeljy-200-ml Kannattaa kokeilla =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos vinkistä Mape. Tuo voisi olla oikea tuote Baborin suihkuöljyn korvaajaksi. Enpä ole apteekista tajunnut edes käydä katsomassa. Paljon kiitos vinkistä :)

   Poista
 3. Huomenta, pitikö se huuhtoa vai kuivata? Minulla pieni näytepullo tuossa laukussa sama ainetta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta. Minä ainakin olen nyt huuhtonut sen pois, uskoakseni tein oikein sen kanssa :)

   Poista
 4. Nivea on mun yksi ehdoton suosikkini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan perus hyvää, jotenkin ei itsellä ole koskaan suosikiksi noussut.

   Poista
 5. Itse olen täysin ihastunut tuohon tuotteeseen, laiskana rasvaajana. Aion ostaa tuotteen uudelleenkin. Omasta mielestäni täydellisen sopiva minulle. Taidan kokeilla seuraavaksi sitä kuivan ihon purnukkaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että tälle on käyttäjiä. Itse tosiaan odotin tuota öljymäisempää kosteutusta suihkusaippuan muodossa (laiska kun olen), joten uutta tuskin otan :)

   Poista
 6. To be honest - I've never heard from this product and I'm not sure, if we can buy it in Austria! But it sounds great cause unfortunately I'm hardly using body lotion and so it would be a perfect product for me :-) ... Kisses from Vienna,

  Katja

  www.collectedbykatja.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh my, I tought they have Nivea all areound Europe. Well, you learn every day something new :)

   Poista
 7. Minä taas tykkäsin tästä tuotteesta :) Vaikka kasvojen ihon hoito ja rasvaaminen on miellyttävää puuhaa ja johon jaksan panostaa niin olen kuitenkin varsin laiska vartalon rasvaaja. En millään jaksaisi kuivatella ja odottaa että kosteusvoiteen voi levittää..saati sitten odotella että voi pukea. (Toisaalta minulla ei ole mitään mihin verrata vaan tämä on ensimmäinen tämän tyylinen tuote.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samanlainen, jaksan panostaa kasvoisin, mutta en vartaloon. Itselläni vain tosiaan rima lienee ollut korkealla kun vertaa suihkusaippua-kosteutusöljy yhdistelmään jolla hoitui rasvauksia myöden kaikki kerralla :)

   Poista
  2. Kuivatella ja odottaa? Kosteusvoidehan nimenomaan kannattaa levittää ihan heti suihkun jälkeen, vielä kostealle iholle. Kosteuttaa paremmin ja imeytyy hetkessä. Minä taas en sitten viitsi kosteuttaa ihoa ollenkaan, jos en tee sitä heti suihkun jälkeen, koska silloin se imeytyminen tosiaan kestää ikuisuuden.

   Minä en muuten tykännyt tuosta Nivean suihkuvoiteesta. Ei kosteuttanut minusta yhtään, mutta iholle tuli näppylöitä.

   Poista
  3. Kyllä minä ainakin olen kuivannut itseni ensin suihkun jälkeen ja sitten vasta rasvannut, luulen, että moni muukin toimii näin :)

   Ehdottomasti näppylöitä nostavaa ei kannata uudelleen kokeilla. Minusta se oli vain hidas tapa :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!