White and blue.


Pusero/Blouse: Mark's and Spencer // Jakku/Blazer: Vila // Hame/Skirt: Mark's and Spencer // Kengät/Shoes: Deichmann Kopenhagen // Laukku/Bag: Longchamp

Punaisesta valkoiseen. Koetin kovasti saada tällä viikolla aikaan koko valkoisen asukokonaisuuden, mutta en vaan saanut päästäni irti ajatusta siitä, että näytän hoitsulta. Niinpä puseroksi valikoitui sininen "mustikkapaita" ja seuraksi mustat asusteet. Hellekelissä sopiva kokonaisuus, jakku töissä päällä, muuten siellä palelee. Kokonaisuus toimii kuitenkin ihan kivasti ilman jakkuakin ja hyvä niin. Urheasti ilman sukkahousuja on tullut mentyä, koivet eivät enää sentään hohda valkoisina vaikka väriä niihin ei muutoin pahemmin ole tarttunut. Hissuksiin hyvä tulee. Kaiken maailman väriä antaviin tökötteihin en ole vielä turvautunut, jotenkin kammoan värin tarttumista valkoisiin vaatteisiin.

Muutenkin alkavat kosmetiikkakokeilut olla ohitse, ensi viikolle tuskin saan uutta tuotetta kokeiltua, uudesta hoitoaineesta ei ole nimittäin sanottavaa juuta eikä jaata, toimii mutta mitään ihmeellisyyksiä en ole huomannut. Ehkäpä siis palaamme kosmetiikan pariin uudelleen sitten kun siitä taas on jotain kirjoiteltavaa. Onko teistä joku kokeillut jotain uutta ja ihmeellistä kosmetiikan maailmasta? Vai onko joku tuote tuottanut totaalisen pettymyksen?

Näiden pohdintojen ja aurinkoisten kuvien keskeltä oikein hyvää perjantaita ja alkavaa viikonloppua!


From red to white. I actually tried to wear all white, but I just could not see my self in it. So blue blouse on and it was great once again. I've been getting a little colour on my legs, not much tough, but they are not shining white anymore, just white.

What do you think about this outfit?
Have a great Friday and hope you are all well!

Kommentit

  1. Ihanan rento asu! Tuo paidan kuosi on tällä hetkellä tosi cool : =)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Virpi. Voi en edes tiennyt sen olevan cool, olenpas minä ajastani jäljessä :D

      Poista
  2. Kaunis asu ! Olen myös halunnut kokeilla kokovalkoista / vaaleaa asua, mutten vielä onnistunut löytämään kaapista ylle toimivaa kokonaisuutta. No onhan tässä vielä melkein koko kesä aikaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koetin jo katsella valkoista kokonaisuutta uudelleen, mutta vielä se on hakusessa se yläosa. Aika aon vielä :)

      Poista
  3. Kivasti tulee pirteyttä tuosta puserosta asuusi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju. Puserosta on tullut uusi suosikki, viime kesänä se taisi melkein kokonaan lepäillä laakereilla.

      Poista
  4. En tiedä onko sekään kiva, jos työpaikalla palelee ilman takkia, mutta ihan hirveetä on se, kun on koko ajan hiki. Itselläni on tämä ongelma. Olen asiakaspalvelija tiskin takana ja tuntuu tosi kurjalta, kun tietää, ettei ole freesin näköinen: hiki valuu pitkin naamaa, että pitääkin just päästä hikoilla. Mummutauti pitäisi olla hoidossa, mutta...
    Eehkä mieluummin valitsisi liian kylmän työtilan, saahan vaatetta lisättyä!

    Kyllä sinivalkoinen vaan on niiiiin kaunista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se paleleminenkaan kivaa ola, vetää niskat jumiin itselläni ainakin. Mutta totta kyllä, hikoilu töissä on vielä pahempi. Entisessä työpaikassa kesät olivat ihan tuskallisia kuumuuden takia, joten mielummin tuota jakkua kanniskelen mukana kun hikoilen :)

      Poista
  5. Onpas taas niin raikkaan kesäinen asu sulla! :)

    VastaaPoista
  6. Tosi kaunis kuosi tuossa paidassa, tuo kivaa kontrastia valkoiseen asuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Caelia! Ei se koko valkoinen vaan taida onnistua meikäläiseltä vielä :)

      Poista
  7. Ihana kokonaisuus, tuo pusero on kyllä ihan piste i:n päälle. Raikas ja tyylikäs. Tykkään tuosta pellavahameesta, itsellä samaa asiaa ajaa kummallisen pituiset valkoiset pellavahousut tällä hetkellä...:D Mitäs jos laittaisi puseroksi ihan sellainen tosi tosi vaalean harmaa? Kävisikö melkein valkoisesta asusta jos sellaista halajaa? Eikä olisi hoitsun näköinen?. Mustat asusteet ovat tyylikkäät tuon asun kanssa! Ihanaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari. Pellava on kyllä kesällä ihanan ilmavaa ja viileää yllä. Olen harkinnut kuviollista valkoista puseroa, jos se auttaisi. Saa nähdä mikä on lopputulos.

      Kiitos vinkistä ja kauniista sanoistasi, hyvää viikonloppua!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!