24.6.2013

White linen skirt.

Neule/Knit: Tommy Hilfiger // Hame/Skirt: Mark's and Spencer // Kengät/Shoes: Deichmann // Huivi/Scarf: Esprit // Laukku/Bag: H&M

Valkoisen pellavahameen idea nousi mieleeni taannoin ajatuksestamihin yhdistääpostissa tulossa olevat valkoiset kangastossut. Niiden ostoidean sain puolestaan siitä, että tarvitsen baltsujen lisäksi toiset kengät Lontooseen kävelyä varten (en jaksa uskoa,että yksillä kävelykengillä selviä 10 päivää ja kengät on hyvä tilata ajoissa, että ehtii ajamaan sisään). Selitys hyväksytty eikö? No hyvä.

Valkoisessa pellava (ja muissa materiaaleissa myös) on oma haittapuolensa, läpinäkyvyys. Niinpä tätä hametta tuli hetken aikaa etsittyä. Nimittäin halusin sellaisen, jossa on vuori enkä suostunut maksamaan maltaita. Luottokauppana Mark's and Spencer noin perusvaatteiden kanssa on osoittautunut hyväksi ratkaisuksi, tämäkin löytyi 20£ hinnalla.

Pellavan suurin vika on sen kykeneväisyys rypistyä, ainakin jos minulta kysytään, mutta päätin, että en anna sen haitata vaan tässä asukokonaisuutta viime viikon keskiviikolta. Kuvat otettu kymmeneltä illalla ja takana päivä ensin istuen töissä ja sen jälkeen 350km autossa istuen.

Mistä te olette löytäneet omat pellava vaatteenne? Oletteko olleet tyytyväisiä niihin?

Hyvää maanantaita!


Since we have been having lovely summer days here in Finland (and I love them!) I wanted to show you my latest skirt from Mark's and Spncer. White linen with lining. Yes, after sitting eight hours at the office and after that 350km driving,there are some wrinkles. But I still love it! It's white and most of all, it's cool in hot summer day.

You want to have cool skirt but wear a knit? Well, on evening yes, photos were taken at 10pm. All and all, skirt is lovely. Yes it gets wrikled, but I'm still going to use it as much as possible.

What do you think? 
Have a great Monday and hope you are all well!


19 kommenttia:

 1. Kaunis asu. Huivi sopii hienosti ja tuo piristystä muuten yksinkertaiseen asuun.

  Itselläni on kaksi pellava vaatetta, toinen MaxMaran mekko ja hennon vaaleanpunaiset housut H&Mltä, molemmat jo vuosia vanhat ja olen ollut tytyväinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara. Minusta kokonaisuus kaipasi jotain piristystä ja milläpä muulla sitä piristämään kuin huivilla kun on minusta kyse :)

   Pellavahousut ovat täälläkin olemassa, ne vaan ovat mustat. Hyvät valkoiset ovat vielä hakusessa. Mekko kuulostaisi helteellä hyvältä vaihtoehdosta.

   Poista
 2. Kaunis asu, sinulla on upea vyötärö. Sivulla oleva esittelykuva on myös todella kaunis : ). Ihanaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpi. Esittelykuvan asusta on vielä oma postauksensa tulossa, en malttanut odottaa esille laittamista. Hyvää maanantaita sinulle myös!

   Poista
 3. Kyllä on kaunis. Pellavavaatteiden ihanuus on siinä että ne on moneen säähän sopiva. Kylmällä lämmin ja lämpimällä viileä. Upea ostos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju. Itse olen pitänyt pellavaa vain kesällä helteillä, pitänee vilpoisammallakin sääsllä siis jossain vaiheessa kokeilla :)

   Poista
 4. Kaunis asu. Itsellä on pellavanhousut H&M:ltä ja yksi pellavapaita Part Twolta ja raidallinen pellavaneule Lindexiltä. Pellava on kyllä ihana materiaali. Mielelläni ottaisin itselleni pellavamekon, jos jossain tulisi vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pellavamekko olisi kyllä hyvä ostos, puserot puuttuvat itseltäni kokonaan myös, pitänee katsella niiden perään. Kuulostaa hyvältä tuo sinun kokoelmasi :)

   Poista
 5. Kaunis asu,tuo pellavan ryppyisyys on ainoa asia joka pellavassa ärsyttää. Mun kaikki pellavahousut on H&M:stä ja pari mekkoa Stockkan mallistosta, hyvä että tuli mekko puheeksi, taidankin laittaa päälle tänään äitini syntymäpäiville.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja. Pellavan suorassa pysyminen taitaa olla sula mahdottomuus, joten eiköhän sen rypistymisen kanssa selvitä. Pellavamekko syntymäpäiväjuhlaan kuulostaa kyllä hyvältä :)

   Poista
  2. Pellavamekko jää johonkin muhun päivään, en ryhtynyt silityshommiin.

   Poista
 6. Ihana kokonaisuus! Pellava , vallankin ohut, on aivan huippu materiaali kesäkuumalla . Ostin reissuun Gossipin vaalean beiget pellavaviskoosihousut, ihanan kevyet !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Ihan samaa mieltä olen, kyllä pellava vaan on helpeillä paras. Pitänee vilkaista josko Gossipilla vielä olisi, kuulostavat hyviltä :)

   Poista
 7. Virpin kommentista huomasin, että olet vaihtanut profiilikuvaa. Ihanan tyttömäinen :). Ja pellavasta tykkään kans. Ehkä just siksi, että saa olla vähän rutussakin, eikä haittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka, Juhannusaaton asia :)
   Rutussa saa olla, en tiedä ketään jolla pysyisi käytössä suorana :)

   Poista
 8. Ihanan kesäinen asu sulla ollut taas, tuo hame on ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta. Se oli kyllä mainio löytö. Ei pitäisi väheksyä näitä "tätikauppoja" :)

   Poista
 9. Ihana asu, kyllä pellava on niin kesään sopiva materiaali!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna. Hyvin se näkyy istuvan kyllä :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!