21.7.2013

Lot's of questions answered.

Olen saanut viime aikoina blogia kiertäneen kysymyshaasteen omalle kohdalleni osuneena nyt kolmesti, joten päätin tarttua härkää sarvista ja vastata kaikkiin kysymyksiin kerralla. Haasteet ovat tulleet seuraavien bogien pitäjiltä: Haveaniceday1, From Sarafina with Love ja Miss Bubble's lifestyle. Paljon kiitoksia kivasta haasteesta. Vastauksia kysymyksiin sekalaisessa järjestyksessä alla.

Here are some question and answers. I did not give answers to then in english since this is kind of finnidh blog thing. But I do hope you can enjoy my old photos.
 

Kuva: http//:www.ropecon.fi


Mitä harrastat bloggauksen lisäksi?
Luen paljon, ainakin aina mahdollisuuksieni mukaan ja teatterissa käynti taitaa olla jo harrastuksen puolella.. Itselleni tärkeä harrastus on myös osa Ropecon-nimistä tapahtumaa, jota olen mukana järjestämässä ties kuinka monetta vuotta (no neljättä, sitä ennen työntekijänä useamman vuoden). Siellä siis ensi viikonloppuna, tulkaa vilkaisemaan ja moikkaamaan.

Ellet asuisi Suomessa niin missä maassa haluaisit asua ja miksi?
Iso-Britanniassa tai Irlannissa. Joista kummassakin olen viettänyt hyvän tovin aikaa. Sopeutuisin varmasti noihin maihin paremmin kuin vaikka Italiaan, jonka kulttuuri on ihana, mutta Iso-Britannian ja Irlannin huonotkin puolet ovat tuttuja ja silti haluan sinne uudelleen ja uudelleen.


Pidätkö enemmän elokuvissa käymisestä vai kirjojen lukemisesta?
Ehdottomasti kirjojen lukemisesta. Olen todella huono käymään elokuvissa. Monta elokuvaa on ollut tarkoitus käydä katsomassa, mutta tämä on jäänyt aikeeksi. Kävelisin elokuvateatteriin reilusti alle vartissa. Videovuokraamoonkaan ei ole pitkä matka mutta ehei, jos on aikaa, niin minä istun alas kirjan kanssa.

Valko- /Puna- vai kuohuviini/vesi?
Ei mikään noista? Punkkua en voi juoda, sekä minä että Kotinörtti olemme migreenitaipuvaisia tanniinien kohdalla, joten en edes kokeile. Kuohari on mielestäni kilistelyjuoma, joten jäljelle jää valkkari. Kuitenkin esim. kesän suosikkini on rose. Vaikka vesi on hyvä juoma, niin ehdoton suosikkini ruokajuomien saralla on maito. Sitä menee selainen litran verran päivässä pahimmillaan.

Mitä on heikkoutesi herkkujen suhteen?
Sipsit. Ihan ehdottomasti suolainen naposteltava, mutta ennen kaikkea sipsit. Rakastan suklaata ja lakritsia meillä ei voi kotona olla (syön sen kaiken), mutta silti se suurin paheeni ovat sipsit. Mielellään jonkun hyvän dipin kanssa.


Olitko hyvä koulussa?
Olin ja en. Lukihäiriö vaikeutti koulun käynti, rakastin historiaa ja olin siinä hyvä. On kuitenkin myönnettävä, että etenkin yläasteella koulu ei kiinnostanut kukkujakaan. Pelastukseni oli kuulomuisti, jonka avulla selvisin olematta vallan toivoton.

Mieluisin vuodenaika?
Loppukesä. Minulle elokuu on kesäkuukausi ja elokuun siniset illat ovat kyllä suosikkejani. Kun on vielä aavistuksen verran lämmin eikä luonto ole antanut syksylle periksi.

Ranta vai kaupunkiloma ja perustelut?
Ehdottomasti kaupunki. Palan herkästi ja tuskastun jos joudun vain olemaan paikallani eikä auringonotto ole muutenkaan minua varten. Historia ihmisenä myös löydän kaupungeista itselleni mielekkäämpää tekemistä.


Järvi vai meri?
Olen viettänyt isovanhempieni mökillä elämäni parhaita kesiä. Se mökki oli meren rannalla, meri on muutenkin minulle tärkeä ja nautin merituulesta suuresti.

Mitä tykkäät tehdä perheesi kanssa vapaa-aikana?
Lasken tässä kohdassa perheeseeni Kotinörtin jonka kanssa aika pitkälle luksusta vapaa-ajan suhteen on tällä hetkellä olla ihan kahdestaan ilman, että kummallakaan on menoa. Sitä tilannetta ei ole kovin usein tullut vastaan viimeaikoina.

Kesän 2013 kohokohta?
Suurimpana osina vuosista vastaisin Ropecon koska sitä se vuosi toisensa jäkeen on ollut. Tänä vuonna se on kuitenkin ne omat häät.


Seuraava sisustushankintasi?
Olen huono sisustamaan, todella huono! Meillä on ihan kivan näköistä kotona, mutta en minä kyllä varsinaisesti sisusta. Pääosin sydämeni sykkii mahdollisimman yksinkertaiselle muotoilulle (Sarpaneva Steelin keskikokoinen lautanen esimerkkinä, se oli pakko saada). Hankintalistalla on paljon puuttuvaa mustaa Teemaa, mutta varsinaista tiettyä seuraavaa sisustushankintaa en osaa sanoa. Lasketaanko isompi asunto?

Kallein tekemäsi sisustus/vaate/laukku/kenkäostoksesi?
Mulberryn Bayswater. Toki muutama huonekalu ja kodin elektroniikka on ollut tuota arvokkaampi, mutta olen semmoinen "kerralla kunnollinen niin ei tartte uusia vuosiin" tyyppi. Lasken huonekalut ja elektroniikan pakollisten puolelle, Bayswaterin halusin koska se oli vuosikausia haaveissani.

Minne haluaisit matkustaa?
Juuri nyt? Kotiin Irlantiin. Kaipaan vihreälle saarelle. Näkee tämänkin merkinnän kuvista.


Lemppariruokasi?
Rakastan italialaista ruokaa ja jos voin valita ravintolan, niin monesti se on italialainen. Laitan sitä kotonakin. Silti mikään ei ole vielä voittanut uuni tuoretta lihamakaronilaatikkoa kylmän maidon kera.

Linkitä yksi lempparibiisi?
Jätän nyt linkittämättä, eiköhän se Bon Jovin We weren't born to follow löydy halukkaille. Ja musikkaalit, musikaalien musiikki vie sydämeni aina.

Mille aikakaudelle matkustaisit jos saisit matkata aikakoneella haluamallesi aikakaudelle? Miksi?
Voi näitä on monta, Katariina II Suuren hovin, Colosseumin gladiaattoritaistelut, Viktoriaanisen Lontoon... Historiaihmisenä en osaa tähän vastata. Ehkä tällä hetkellä voiton veisi vuoden 1952 OympiaHelsinki.


Kaunein asia Suomen kesässä?
Vihreys.

Paras kesäjuoma?
Vesi.

Oletko käynyt kesätapahtumissa? Millaisissa?
Kävin PuistoBluessissa, taitaa olla ainut.

En ketään tähän haasta, kiertänyt jo niin monella, mutta kysymyksiin saa toki vastata.

Leppoisaa sunnuntaita!8 kommenttia:

 1. Kivat vastaukset ja ihania kuvia ! Mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneaulikki. Kuvia oli hauska valita sopimaan edes joten kuten :)

   Poista
 2. Hauska huomata, että sen verran olen blogiasi seurannut, että monet vastaukset jo tiesinkin. Ropecon oli uutta, teethän siitä postauksen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Aika helppojahan nuo ovat arvata. Teen Ropeconista ehkä postauksen, riippuu siitä miten kiireinen olen siellä, että muistanko ottaa yhtään kuvaa vai en. Joten en lupaa, mutta koetan muistaa :)

   Poista
  2. Kiva juttu, tee kun ehit ja jaksat, ei ressiä :)
   P.s. En ies tiiä, mikä se on ;)

   Poista
  3. Suoraan sivuilta lainattuna: Ropecon on Suomen suurin roolipelialan tapahtuma, joka houkuttelee Espoon Dipoliin vuosittain yli 3700 alan harrastajaa.

   Perinteisten, pöydän ääressä pelattavien roolipelien lisäksi Ropeconissa on tarjolla larppeja, kortti-, lautapeli- ja figuturnauksia sekä tietysti vapaita pöytiä muuten vain pelaamiseen. Harrastuksen eri puolia käsitellään lisäksi lukuisissa esitelmissä ja keskusteluissa. Käytännön tekemistä on tarjolla myös lukuisissa työpajoissa. Tämän lisäksi lauantai-iltana järjestetään tanssiaiset ja perjantaina ja lauantaina on mahdollisuus opetella ja harjoitella tanssiaisissa tanssittavia tansseja tanssiharjoituksissa. Viikonlopun aikana ratkotaan myös pehmomiekkailun eli bofferoinnin mestaruus.

   Poista
 3. Voi miten kiva postaus! Tuo Ropecon on varmasti ihan älyttömän mielenkiintoinen tapahtuma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ainakin erilainen, mutta ehdottomasti odotettu kesän toinen kohokohta, normaalisti se ainut, mutta tällä kertaa on ne omat häätkin :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!