23.7.2013

New Maxiskirt.


Muistatteko kun haaveilin jossain vaiheessa alukukesää, että haluaisin musta maksini rinnalle jonkun muun värisen. No se joku muu väri löytyi, joskaan ei kirkkaana kuten ajattelin vaan tummansinisenä. H&M:n uutuuksissa tämän bongasin ja olen enemmän kuin tyytyväinen. Sifonkinen maksi jossa on täyspitkä alushame myös. ei ehkä kovin kesäinen, mutta tässä kohdassa koetin olla realisti ja ajatella vähän jo syksyäkin. Samassa tilauksessa olivat myös ihanat ruskeat kangashousut, jotka visusti laitoin kaappiin. Vielä ei ole ruskean aika, vielä on kesä.

Tein hameen kanssa kyllä virheen ottaessani väärän koon. XL:n vyötärö venyy uskomattoman suureksi ja onhan se hyvä, että menee lantiosta läpi, mutta voisi se vähän istuakin vyötärölä. Noh, ompelin siihen kiristysviritelmän jonka saa myös auki. Voi hilata korkojen kanssa käytettäväksi vähän alemmas. Minusta kun maksi pitää olla riittävän pitkä, itselleni eivät ne välipituudet sovi.

Mitäs pidätte?
Hauskaa tiistaita!


I got this new maxiskirt from H&M. They had this on nave and black and since I had black already navy was my choise. I think I can use it at Autumn as well since it's so darks. But with light ones it looks good on summer days as well. This might just be my new favourite for the rest of the summerdays.

What do you think?
Hope you are all well!

Pusero/Blouse: Mark's and Spencer // Hame/Skirt: H&M // Kengät/Shoes: Deichmann // Laukku/Bag: Longchamp

25 kommenttia:

 1. Kaunishan se ja tuli jo jotenkin morsian mieleen : ). Näytät iloiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpi. Kuvat on itseasiassa otettu samalla kun hoidin yhden kaasoista kanssa hääasioita, joten ehkä se morsian fiilis tuli siitä :)

   Poista
 2. Hyvä ostos! Hieno, hieno!!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annu. Minustakin, menee toivottavasti syksylle ja jopa mahdollisesti talvellakin :)

   Poista
 3. Kiva yhdistelmä! Tummansiniseen voisi itsekin investoida...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna. Tumman väriset maksit ovat ainakin ympäri vuoden monikäyttöisiä :)

   Poista
 4. Kaunis hame! Oikein hyvä hankinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia, oli ihanaa löytää tarpeeksi pitkä :)

   Poista
 5. Ihana yhdistelmä. Tuo maxi on hyvän näköinen. Itse vielä taistelen maxia vastaan, kun olen vain 157 cm pitkä, niin pelkäisin näyttävänä vielä lyhyemmältä maxissa. Tosin siihen voisi auttaa korkokengät. Ehkä mä vielä sorrun itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju. En minäkään kovin pitkäole (166cm), mutta silti noissa vaan mennä viuhdon. Pyhpah lyhyydelle sanon minä, kun on mukavampi olo :)

   Poista
 6. Kivalta näyttää ja pitihän se käydä katsomassa, josko raaskisin itsellenikin tilata, mutta harmi, ettei se tämä ollut se halvempi versio. Halvempi näkyy läpi liikaa, tämä maksaa liikaa. Jäi siis kauppaan. :S tyypillistä minulle, varattomalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselin sitä edullisempaa itsekin, mutta toisen sofonkisen kokemuksella halusin sen sifonkisen version, toimii aavistuksen juhlavammassa tilaisuudessakin. Kurjaa, että et itsellesi hametta saanut :/

   Poista
 7. Kaunis hame ja kivasti olet sen yhdistänyt valkoiseen paitaan. En ole vielä kertaakaan käyttänyt tänä kesänä maxi-hamettani, mekkoakin vain muutaman kerran, olisikohan jo aika ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara. Kyllä nyt kannattaisi alkaa käyttämään sanon minä, ehtii vielä monta viikkoa sitten maksiissa mennä :)

   Poista
 8. Hyvännäköinen maxihamonen ! Tykkään , kun on tuollainen runsas ,ei liian ihoa nuoleva malli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneaulikki. Minustakin maksin pitää olla runsaampi, ihoa nuolevaa ei ainakaan minulla toimi :)

   Poista
 9. You look beautiful in B/W combo darling! The top looks great on you!!
  xoxo
  Patricia

  http://misstoptenimage.blogspot.com

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!