Rainy summer day.


Perjantaina täällä oli ainakin vähän sateinen keli ja kuvia ottaessa voin sanoa varjelleeni oikeastaan vain laukkua. Muut vaatteet sitten ripustautuivatkin sitten kuivumaan kuvaamisen jälkeen. Tuommoinen perus kokonaisuus, vesisateessa ihan kiva.

Muutama on kyselyt Revenge wears Pradasta onko se hyvä ja lukemisen arvoinen. Minusta kirja oli koko 10€ pokkarin arvoinen jonka siitä postikuluineen maksoin. Tosin rakastan kirjoja enkä osaa niistä luopua. Minusta se oli kuitenkin sopivan kevyttä kesälukemista joka sopi etenkin funssaiselle päälle. Älkää odottako mitään ihmeellistä kulttuurielämystä, mutta mikä oivallinen kirja jonka parissa rentoutua ja heittää aivot narikkaan.

Nyt pirteää ja toivottavasti vähäsateista maanantaita!


On Friday we had rainy summer day here in southern Finland. It was actually quite neended I think. We've been having such a great summer that one rainy day was a good to nature. We were lucky to have lovely weekend, a bit rain but at least here mostly sun shine.

Some of you also asked what do I think about Revenge wears Prada. Well, for me it was great summer reading, a chance to just relax and read a book. Not the best I've read, but for 10€ it was a good buy. Have you read it already?

Have a great Monday and hope you are all well!


Jakku/Blazer: H&M // Pusero/Blouse: Mexx // Farkut/Jeans: Evans // Kengät/Shoes: Esprit // 
Huivi/Scarf: Stockmann (Tallinn) // Laukku/Bag: Longchamp // Sateenvarjo/Umbrella: His

Kommentit

  1. Perjantaina olikin tosi vilpoinen keli, mentiin illalla leffaan ja paksu neulepaita päälläkin tuli vilu.

    Ihana tuo toiseksi viimeinen kuva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Kyllä perjantaina piti olla yllä enemmänkin. Ja kiitos, välillä kuvissa pitää vähän hullutellakin :)

      Poista
  2. Kiva asu ja tykkään tuosta sinisestä huivista. Kyllä on ollut aika viileää, eilen tosin ainakin iltapäivällä oli jopa mukavan lämmintä :) Loppuviikoksi pitäisi taas lämmetä.

    Kivaa alkavaa viikkoa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara. Toivottavasti lämpiää, minä kun vakaasti toivon sitä kesää riittävän vielä elokuulle :)

      Hyvää viikkoa sinne myös!

      Poista
  3. Perjantaina oli kyllä hurja keli, todella heinäkuinen! :O Sininen sopii sinulle hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö? Onneksi nyt on jo parempi, vaikka vieläkin vähän viileä (siis vaan +17 :D ).
      Kiitos, sinisestä on tullut taas ihan suosikki :)

      Poista
  4. Itse olen ostanut nyt pari oikein värikästä sateenvarjoa... keltaisen ja hot-pinkin... Ajattelen, että kun sateenvarjo on kaunis,niin sitä tulee kannettua mukana. Sinun sateenvarjosi sopii hyvin tuohon asuusi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on itseasiassa Kotinörtin :D Omani on turvallisen musta ja sijaitsi kuvauspäivänä kotona hattuhyllyllä :P

      Poista
  5. Vitsit miten kivoja kuvia tulee, kun on sateenvarjo mukana!! :)

    VastaaPoista
  6. Hei!
    Vitsi, et sulla on jalassa hyvän malliset ja väriset farkut. Itse tarvitsisin syksyksi juuri tuollaiset maltillisella bootlegilla varustetut tumman siniset farkut. Oletko muuten tehnyt aikaisemmin jotain postausta lempparifarkuistasi? En ole pariin vuoteen itse ostanut farkkuja, joten hyvät vinkit tulisi tarpeen. :)
    T. Helena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Helena.
      Olen viimeisen kolmen-neljän vuoden ajan ostanut farkkuni kaikki Evanssilta. Olen toki sovittanut ne siellä oikean kokoisiksi, joten en valitettavasti nettikaupan kansa mitoituksien kohdalla osaa neuvoa. Olen aina tilannut vain ne samat.

      Evanssin farkut ovat hyviä ja istuvia ja heillä on uskoakseni varsin hyvä koko-opas. Sen enempää en valitettavasti osaa näistä sanoa, postaustakaan en ole tehnyt, samaa kauppaa kun ei kivijalkakauppana Suomessa valitettavasti ole.

      Poista
    2. Kiitos Dahlia vastauksestasi! Vilkuilinkin jo Evansin nettisivuilta valikoimaa. Varmasti heidän koko-oppaansa auttaa tilauksen tekemisessä tarpeeksi. Ja jos ei heti onnista niin mennään sitten yrityksen ja erehdyksen kautta. :)

      Poista
    3. Pidän peukkuja, että istuvat löytyvät. Käythän sitten kertomassa miten kävi :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!