Simple one with hair do.


No onpas sillä nyt kampaus... eikö? Eli terveisiä koekampauksesta jonne kiirehdin tällä viikolla suoraan töistä. Löydempi lainekampaus on siis luvassa ja itse olen tuohon tyytyväinen. Toki lopullinen on eri näköinen vielä, koskaan ei kampaus varmasti mene samalla tavalla kerta toisensa jälkeen, mutta ainakin minä ja kampauksen tekijä olimme samalla sivulla siitä, millaisen kampauksen haluan.

Tyytyväinen olen myös sen päivän kokonaisuuteen. Kun on se remmonpi päivä töissä eikä tarve istua edustavana, niin mielelläni pukeudun myös rennommin. tuulisena päivänä hame hulmusi ja kampauksellakin oli vaikeus pysyä kasassa (onneksi on koeversio jonka tiesin olevan heikommalla pohjalla tehty kuin varsinainen). Kaikkineen kiva kokonaisuus kuitenkin, niin kampaus kuin asukin.

Hyvää lauantaita!




Hair do was rehersal for my wedding, so no, I did not dot such a thing in the morning. Well, it was a windy day and it shows! All and All I love my hair do and my outfit, Just a bit less wind and I'm happy.

Have a great Saturday and hope you are all well!

Neule/Knit: Tommy Hilfiger // Hame/Skirt: H&M // Huivi/Scarf: Esprit // Kengät/Shoes: Deichmann

Kommentit

  1. Oletpa kaunotar! Ihanaa päivää!

    VastaaPoista
  2. Voi miten nutturakin pukee sinua. Ja hame on kaunis. Taas kerran olet osannut tuon huivilla somistamisen taidon. Minä en vaan opi, vaikka opeillasi olen opetellut:(
    Kivaa lauantaita sinulle ja Kotinörtille Dipoliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Lady :) Minä olen noiden huivien kanssa jo kymmenisen vuotta puljannut, ei ollut nopeaa oppimista ;)

      Kiitos. Täällä huidotaan molemmat omissa menoissa pitkin Otaniemeä :)

      Poista
  3. Ihana kampaus. Ja asu! Vähän hymylytti kun oltiin oltu väreissä yksimielisiä, tosin minä en noin ihanaa hametta edes omista. Kerrassaan ihku kokonaisuus! Aurinkoista viikonloppua teille molemmille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari. Asukokonaisuus oli kivan simppeli, vaikka ei mikään paras mahdollinen tuulisenä päivänä ollutkaan :)

      Poista
  4. Onpa kauniisti hiukset! :) Sopii sinulle tosi nätisti!

    VastaaPoista
  5. Kiva kampaus ja kaunis asu! Sulle tuo valkoinen väri kyllä sopii. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna :) Valkoinen on kyllä hyvä väri, ainakin nyt kun olen vähän saanut päivetystä pintaan.

      Poista
  6. Kaunis kampaus. Maxi hame on myös kiva ja ihanan viileä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tuona päivänä oli sen verran tuulista, että maxi ei ehkä out paras vaihtoehto, mutta hyvin silläkin mentiin :)

      Poista
  7. moi sinä sulo mussukka. heh.leikkiä. nyt viimein taas pääsin sun blogin kimppuun pitkän sairaalassa olon jälkeen. miten teit tuon yhdessä kuvassa olevan ihanan nutturan? mulla on peppuun asti ulottuvat hiukset ja olen niitä yritänyt vääntää itään,sekä länteen.mutta vaikeeta on,kun käsien pitäis olla 2 metriä pitkät.olen samaa mieltä,että sulle sopii tosi hyvin valkoinen ja myös punainen väri.olen samanlainen,kuin sinä,että pidän teatterista ja olen hupsuna lukemiseen.tuo hame sulla,on aivan omiaan. hali terkuin sirpa-anita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Anita! Mistähän nutturasta mahtaisi olla kyse, tämän merkinnän nutturan on tehnyt kampaaja ja kyseessä on tosiaan harjoituskampaus häihin kuten merkinnäs kirjoitettiinkin :)

      Poista
  8. Kaunis ja romanntinen kampaus ! Sopii sinulle hyvin :)

    Ihanaa viikonloppua Dahlia !

    VastaaPoista
  9. heips.kun ostit tuon mulberryn laukun,niin kuinka hyvin mahtuu tavaraa ja onko ollut kestävä?saanko udella,että mitä kirjallisuutta luet? oletko käynyt koskaan savonlinnan ooppera juhlilla? asun lähistöllä ja käyn tekemässä välillä esiintymis maskeja.siis ihan vain freelancerina.mutta kyllä suosittelen kaikille,jotka kulttuurista pitävät.akustiikka aivan huikea.t.sirpa-anita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bayswateriin mahtuu tavaraa kohtalainen määrä, kestäbää nahkaaahan se on, joten oikein hoidettuna se kestää kyllä useamman vuoden :)

      Kirjoja luen laidasta laitaan, fantsua ja dekkareita varmasti eniten kaikista.
      Savonlinnassa olen viimeksi käynyt apseni, ooppera on hieno taiteenlaji, mutta se ei ole minun juttuni :)

      Poista
  10. sulle käy muuten maxi mekko todella hyvin.käytät hyvin paljon samanlaista väri skaalaa kuin minäkin.ostin jo alkukesästä siniraitaisen mekon ja useita sini valko raitaisia ohuita neuleita.musta ne ovat aivan ihania pitää päällä.pari on ohutta puuvillaa ja yksi silkkiä.rakastan erilaisia neuleita.myös talvi,sekä kevät ja kesä sitä ohuempaa laatua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maximekot ovat monikäyttöisiä ja väriskaalana vakoinen ja sininen ovat olleet tämän kesän suosikkeja. Samoin turkoosin ja harmaan yhdistelmä :)

      Poista
  11. ole vielä kiltti ja näytä,kuinka teet tuon aivan ihanan nutturan? t. sirpa-anita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tosiaan tarkoitat tämän merkinnän nutturaa, niin kuten vastasinkin jo, se on kampaajan tekemäs, enkä valitettavasti opsaa itse samanlaista tehdä.

      Poista
  12. Ihana tuo koekampaus, uskon, että päivästäsi tulee upea, sitten kun hetki koittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju! Se on kaunis, ihastuin itsekin suunnattomasti (mikä toki ienee ollut tarkoituskin :D ).

      Poista
  13. Kaunis kampaus ja asu.

    VastaaPoista
  14. Voi miten kaunis kampaus! Sinusta tulee kyllä upea morsian :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!