Blue blouse from Primark.


Totesinkin Lontoon ostosten kollaasissa perjantaina, että en esitellyt teille kaikkia ostoksiani. Pakatessa en kuvannut kaikkia, yhden kaupan jätin kokonaan kuvaamatta nimittäin Primarkin. Jos olet koskaan Briteissä ollut, niin tiedät millainen halpavaatteiden ketju se on ja samalla, kuinka paljon siellä on ihmisiä. Huh. Minulla on kuitenkin syyni, kaksi oikeastaan: parhaat hinta-laatusuhde mustat paksut sukkahousut sekä maailman ihanimmat ja pehmoisimmat pyjamahousut olohousuiksi. Plus 16-vuotiaalle pikkusiskolle sieltä saa kyllä kaikkea "mageeta" (siis minun mielestäni, en sitte Siskon mielestä osaa sanoa...).

No samalla sitä sitten kiertelee ja kun puseron hinnaksi kerrotaan 6 puntaa niin ei sitä kauaa ajatelle, ottaako sen mukaansa vai ei. Etenkin tuollaisen ihanan ohuen leyhyvän sifonki jutun. Sovittamatta toki, onneksi oma koko on selvillä sen liikkeen vaatteissa, koppien jonot olivat nekin huimat.

Mitä mieltä olette puserosta? Tai onko Primark kauppana tuttu?

Oikein hyvää maanantainta ja alkavaa viikkoa! Täälläkin aloitetaan kolmen viikon loman jälkeen taas arki.


In London I got some new blouses from Primark and here is another of them. I'm not that fond of that shop, since there always seem to be so much people. But I do love their byjama bottoms I wear at home so off I went and got something else than just byjama bottoms. This lovely blue one was love at first sight and the price, that is absolutely in order in that shop (quality? not that much).

Here is back to office after summer holiday so I hope you all have a great Monday and hope you are all well!


Pusero/Blouse: Primark (London) // Farkut/Jeans: Yours // Jakku/Blazer: Lindex // 
Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Laukku/Bag: Longchamp

Kommentit

  1. Kiva pusero, ihana väri!

    Sukkahousujen haku reisulle olen menossa. Välillä naurattaa ajatus jos esim. tullimies avaisi laukun. Kasoittan maailman parhaita sukkahousuja! Ei maksa mitään, ihan pehmoiset ja mikä parasta, ei kiillä!!!

    Vaatteita en ole itselleni Primarkista paljon ostanut, mutta nuorisolle senkin edestä ja myös koruja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Sukkahousut tuossa kaupassa ovat kyllä ehdottomasti omaa luokkaansa. Mietin itsekin tosin kun raijasin taas niitä "muutaman parin" että mitähän tulli toteaisi. Veikkaan tosin, että ovat nähneet kummallisempiakin asioita :)

      Poista
    2. Tuskinpa ne tullissa noita sukkahousuja kovasti ihmettelee. Veikkaan, että venäjän tulli oli paljon kiinnostuneempi joskus 80- ja 90-luvuilla, kun miehet matkasi venäjälle yhden päivän matkalle, laukussaan 20 paria sukkahousuja. Ei mahtanut tullivirkailija ihan uskoa, vaikka totisella naamalla väittää, että ihan omaan käyttöön vaan. Olen vähän palelevaa sorttia, niin tarvitsen monet sukkahousut.

      Poista
    3. No aivan varmasti olivat silloin kiinnostuneempia :) Saattaa se tosin ihmetystä herättää, että eikö rouva muuta Lontoosta löytänyt kun sukkahousuja :D

      Poista
  2. Olet löytänyt oman sinisesi kauniin puseron ! Primarkissa olen käynyt juurikin Lontoossa ja päällimmäiseksi mieleen jäi tosiaan se tavarapaljous ja jonotus , huh ! Löytöjä voi tehdä, mutta vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anneaulikki! Sen takia se silmiin sieltä sattuikin. Kyllä siellä pitää olla hermot hallussa, kun kaupassa kiertelee. Löytöjä tekee, mutta omat hermot eivät kovin aktiiviseen kiertelyyn riittäneet :)

      Poista
  3. Tuo on niin mun lempparisininen ja ihananmallinen paita- sopii hyvin sinulle Dahlia :)! Tietenkin tuo tarttui mukaan ;). Ja asusi on kyllä jälleen aivan nappi!

    Itse asiassa tänne aukeaa piakkoin Primarikin liike, täytyy käydä kurkkaamassa!

    Mukavaa maanantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna! Väri on kyllä kaunis. Asukin tuommoinen pehmeä lasku tänään alkaneihin töihin :)

      Kannattaa Primark käydä katsomassa, etenkin nuorisolle saattaa löytyä kaikkea kivaa.

      Hyvää maanantaita!

      Poista
  4. Kaunis paita, malli ja väri sopivat sinulle tosi hyvin! Primark on kyllä tuttu merkki ja nuorisolle sieltä viime reissulla juurikin haeskeltiin vaatteita.
    Olet kuvissa tosi kaunis - avioituminen on saanut sinut säteilemään entistäkin enemmän!
    Oikein hyvää alkanutta viikkoa ja jaksamista töihinkin - sekä sinulle että Kotinörtille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady. Nuorisolle siellä enemmän taitaakin olla vaatteita, suurin osa makuuni sellaisia, ettei tulisi käytettyä.

      Ja kiitos, se on helppo hymyillä kun rakas aviomies ottaa kuvia!

      Oikein hyvää viikon alkua sinne <3

      Poista
  5. Kaunis on pusero! Primarkista voi joskus löytää suoranaisia helmiä ja ihan pilkkahinnalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elena. Niin sieltä löytää, jos vaan jaksaa kaivaa :)

      Poista
  6. Tosi nätti pusero. Tuo väri on etenkin oikein bueno :)

    VastaaPoista
  7. Kiva paita ja käy sinulle kauniisti.
    Muistan, kun yhtenä vuonna brittikollegat (miehet!!!) yrittivät selittää minulle mikä on Primark kun kysyin heiltä että miksi kaikki kävelee Primarkin kassi kädessä... No pakkohan sinne oli minunkin mennä, ja lähes pakokauhussa ulos. Tajuton määrä ihmisiä, kamala ruuhka ja hurjasti vaatteita joka puolella!
    Ei siellä viitsi viettää aikaa, mutta kyllä sieltä löytöjä tekee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annu :)

      Ymmärrän hyvin, aika nopeasti sieltä joutuu poistumaan. Me menimme vielä tarkoituksella heti aamusta ja silti oli ihmisiä. Erehdyin kurkkaamaan ovelta sisään työaikojen loputtua, pakokauhu meinasi iskeä :D

      Poista
  8. Tosi nätti pusero, sopii sulle loistavasti! Itse olen löytänyt Primarkista ainakin kivoja, edullisia baltsuja, laukun ja pari paitaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Siellä on kyllä kaikkea kivaa jos jaksaa kiertää ja kaartaa. Irlannissa oli selvästi vähemmän ruuhlkia kun Lontoossa, siellä jaksaa enemmän kierrellä.

      Poista
  9. On kyllä kaunis pusero! Ja väri sopii sinulle niin hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Caelia, se on kaunis väri. Harmittavan harvoin löytää vaan tuota väriä tällä hetkellä :)

      Poista
  10. Onpas kovin kaunis uusi pusero! Ihana malli ja väri :)

    VastaaPoista
  11. Hyvin sopii kirkas sininen raidallisen kanssa.

    VastaaPoista
  12. Liiankin tuttu on Primark, kesän Lontoon-reissulla käytiin siellä useaan otteeseen. Huomasimme, että sinne kannattaa mennä heti kun se aukeaa klo 8.00, silloin ei ole ruuhkaa ja saa rauhassa tutkia rekkejä. Raahasin kotiin matkalaukullisen Primark-kamaa; alusvaatteita, t-paitoja, neuletakkeja, sukkia...
    Ja ne sukkahousut todella ovat maailman parhaat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä vaarallinen kauppa ja mukaan tulee paljon tavaraa jos ns. huonosti käy. Aamupäivällä mekin menimme, mutta ihan aamusta en jaksanut, siksi jäi tuo ainoaksi ostokseksi sieltä niiden mainittujen lisäksi :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!