New Longchamps.


Kuten jo lupasinkin eilen, on aika esitellä nämä Longchampin ostokset. Liikkeenä Longcham, ainakin se jossa me kävimme, sijaitsee sillä samalla kadulla, jossa kaikki muutkin (Chanel, Dior, Cartier jne.). Yksi Oxford Streetin poikkikaduista, jossa hinnat aidosti nousevat mitä lähemmän Piccadilly Cirkusta mennään. Ihastelin ikkunassa kaunista kaulakorua, saman sarjan korvakorut maksoivat viisi nimeroisia summia, totesin että ei ole minun liikkeeni.

Longchamp tosin muuttaa tuolta kadulta, syyskuussa uusiin tiloihin Regent Streetille. Oli sen verran isot mainokset uuden liiketilan ikkunoissa, ettei sitä voinut missata. Hinnallisesti kannattaa ostokset jättää Lontooseen Helsinki-Vantaan sijaan, ovat samoissa hinnoissa nimittäin kuin verovapaalla puolella, mutta valikoima on suppeampi kuin kentällä, Helsingin liikkeestä puhumattakaan. Läheskään kaikkea ei ole, esim. oma kesäveskani (se valkoinen canvaskassi) aiheutti myyjässä huomion: Madame on ollut ulkomailla.


Ostoslistalle tällä kertaa päätyi tämmöinen pieni extempore ostos, nimittäin avaimille sopiva pussukka. Minä tuppaan, kyllä valitettavasti, heittämään avaimeni laukun pohjalle sinne samaan paikkaan kuin puhelimenkin. Ei tee puhelimen näytölle kovin hyvää sellainen, joten pussukka lähti mukaan. Tulee varmasti kovaan ja jokapäiväiseen käyttöön.


Toinen ostos oli talveksi töihin sopiva musta laukku (vaalean ruskea Rosseau on ihana, mutta marraskuun loskassa...? Ei kiitos). Menin oikeastaan katselemaan ihan muita laukkuja, mustaa Rosseauta lähinnä, mutta iskin silmäni tähän suloiseen olkalaukkuun. Mikä täydellisen kokoinen ihanuus johon aivan varmasti saan mahtumaan kaiken arkena tarpeellisen. "Paitsi lounasrasiat ja kalenterin" huomautti huolehtiva Kotinörtti. Ihan totta, mutta oman järkeilyni mukaan voin varmasti kantaa lounaani sekä kalenterini toisessa kassissa. Ongelmani kun näiden ihanien isojen laukkujen kanssa on juuri se perinteinen, minä survon ne täyteen tavaraa ja kun tekee koneella töitä, niin voitte arvata missä kunnossa niska-hartiaseutuni on painavan laukun raahaamisen jäljiltä. Etenkin jos töiden jälkeen vielä menee jonnekin, niin se raahaaminen tuntuu kahta pahemmalta.

Kokeilussa siis mahdollisuus siihen, että pienemmälläkin selviäisi. Tähän tarpeelliset ja toiseen laukkuun sitten liunasrasiat ja ne töissä tarvittavat, kuten se iso kalenteri sekä eittämättä paljon muutakin. Tämähän tietenkin tarkoittaa, että ostoslistalla on sopiva laukku, jossa kantaa ne muut asiat töihin. Taidan tietää jo liikkeen, josta sen löydän koska tiedän tarkalleen millaisen haluan... Lisää vihreitä kasseja siis luvassa, mutta eittämättä vasta syksyllä, tässä välissä ratkaisu löytynee olemassaolevista laukuista varsin hyvin. Varoituksena Äidille: Se haave saattaa olla akuutti jonkun sopivan syksyn työmatkan ohessa jo tyttärelle voi kentältä veskan kiepaista vähän Stoccaa edullisemmin.

Mitäs pidätte tämän kertaisista ostoksista?
Ihanaa lauantaita kaikille! <3


As promised, here are my shoppings from Longchamp as they are. A key holder. I do have this bad habbit of just throwing my keyes to my bag, along with my phone. So my phone gets hurt and my keyes... I just can't seem to find them.So I hope this helps, bot to finding me keys and keeping my phone in one pease.

The black bag is such a lovely find I think. I was going to seek new black bag for office. You know the one that can fit absolutely everything. Well, broblem with me and big bags is just that. I fit absolutely everything in there. And I work at the office wich means I sometimes have huge amount of neck and back problems. Maybe if I could take smaller bag everything would be ok? Well, I need two bags noe, one that fits lap top, lunch boxes and other things I can just leave to my car if going some where after work.I have one bag like that so this one was just a great thing to het.

What do you think of my latest ones? Lovely aren't they?
Have a great Weekend and relaxing one and hope you are all well!

Kommentit

  1. Kivoja ostoksia ja ihanaa, aina kun otat tämän laukun esiin niin muistat, että se on ostettu HÄÄMATKALTA.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on, että sen muistaa aina mistä laukku on hankittu :)

      Poista
  2. Ihanat ostokset.
    Mulla on kanssa valitettavasti tapana viskata avaimet laukun pohjalle puhelimen kanssa :( Tuollainen ratkaisu voisi ollakin hyvä. Täytyy laittaa korvan taakse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tara. Olen kovin monta kertaa ajatellut itsekin, että pitäisi tuollainen pussukka avaimille hankkia. En olisi tällä(kään!) kertaa muistanut elleivät ne olisi olleet siinä tiskillä tarjolla :)

      Poista
  3. Kaunis laukku! Juuri tuollainen kaikkeen käyvä peruslaukku. Avaimet? mitkä hiton avaimet? nekö jotka on aina hukassa laukun pohjalla?...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari! No juuri ne jo jotka pyörivät jossain laukun pohjalla! :D Tosin nyt metsästän mustasta laukusta mustaa pussukkaa... Ojasta allikkoon kenties :D

      Poista
  4. Aivan erinomaiset ja kauniit hankinnat! Minkäkokoinen tuo laukku on? NÄytää juuri sellaiselta, joka itsellenikin olisi passeli syksyyn... (hih, vaikka juuri omassa blogissani hehkutin, etten tarvitse laukkuja. No, kuka tarvitsee...)
    Mietin muuten juuri tuota samaa eväsrasioiden kuljetusta (fiksu kotinörtti, hih) Siis näin turhamaisena ihmisenä niille olisi kivaa löytää joku nätti laukku tai kassi ;D Minulla on sellainen termoslaukku stokkalta,joo, ihan toimiva, mutta vähän pieni ja arkinen.
    Missä laukussa sinä kannat eväskipot töihin?
    Avainpussukka vaikuttaa näppärältä ja toimivalta myös.

    Jahuu, Lontooseen hiihtolomalla, taidanpas piipahtaa liikkeessä =))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mapsi.

      Lunttasin laiskana sivuilta, laukun koko ilmoitetaan olevan: 28x21X06 cm Joka ainakin itselleni vaikuttaisi oikealta. Juuri passelin kokoinen veska siis kaikin puolin. Joo siis en minäkään uutta laukkua tarvitse... en... (nimimerkillä: Uusi katsottu jo).

      Kannan eväskipot, kalenterin ja muut töihin Longchampin (onko muita merkkejä olemassa?) Le pliagen kassissa, siis siinä canvas-kassissa (valkoisessa tai mustassa, vaihtanen taas mustaan syksyllä). Omassani on pitkät hihnat kummassakin, lyhyet voisi olla kätevämmät ehkä. Tahtoisin toki nahkaisen, mutta olen todennut, että tuo canvas versio on kaikin puolin kätevä ja pyyhkäisemällä puhdas (en tiedä miten saan aina jotenkin juuri sen kassin sotkettua kun käsilaukku on moitteettomassa kunnossa). Olen todennut myös, että canvaksen etu on se taipuminen pieneen tilaan. Se on monesti mukanani myös ulkomaanreissuilla kauppakassina tai muuten vaan viikattuna.

      Oi ehdottomasti kannattaa vierailla liikkeessä, hiihtoloman aikaan saattaa olla jopa alet!

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos Nonna. Niin onkin ja kaikin puolin kätevä :)

      Poista
  6. Kaunis laukku - ja tykkään, kun Longchampin laukuista ei logot hypi silmille;) - ja jos kellä, niin minullahan ne avaimet ja sekä työ- että siviilikännykkä sun muut tarpeelliset tavarat ovat suloisesti sikin sokin laukussa. Ei auta, vaikka aina silloin tällöin saan jämäköitymiskohtauksen ja lajittelen niitä kamoja erilaisiin pikkupussukoihin. Siinä vaiheessa, kun laukkua vaihtaa, ovat pussukat tyhjinä ja kamat taas laukun pohjalla. Ja ne lounasrasiat - ne saattavat jäädä jääkaappiin, kun Lady ei jaksa toista laukkua mukanaan raahata.
    Ihanaa viikonloppua teille, kyyhkyläiset♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady. Tuo on ihan totta, logot ei hypi silmille ja kestävyys on huimaa. Lompakkoni mm. on kestänyt liki 10 vuotta mukana matkassa ja edelleen samalla mennään.

      Minä ostin Lontoosta myös semmoisen laukun organisointijutun. Semmoisen sisäpussukan jossa on erilaisia taskuja. Kolmen punnan hinnalla ajattelin, että aina voi kokeilla... Saa nähdä miten tämän naisen käy kun koettaa organisoitua :D

      Oikein hyvää viikonloppua! <3

      Poista
  7. Onpa nätti tuo laukku! Mulla on kans mustan olkalaukun metsästys menossa, mutta Longchampin valikoimiin en ole ikinä oikein kunnolla tutustunut. Ja tuo on kyllä totta, avaimet raapii puhelimen näytön piloille, mulla kävi niin edellisen puhelimen kanssa ja nyt oon yrittänyt pitää puhelinta aina jossain suojapussissa. Tosin tuossa mun ruskeassa Aldon laukussa on just avaimille sopiva ihan pieni vetoketjullinen tasku. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Minä olen Longchamp fani, joten unohdan sitten autuaallisesti sen, että muitakin merkkejä on olemassa :)

      Avaimille sopiva tasku on kyllä hyvä olla olemassa. Koetin minäkin pitää puhelinta pussissa, mutta olin kovin laiska laittamaan sitä siihen takaisin. Jos avaimet menisi kun tuossa on tuo lenkki valmiina johon ne pujottaa :D

      Poista
  8. Kaunis laukku, kyllä kelpaa kävellä kaupungilla uusi laukku olalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä se on kaunis ja heti päässyt käyttöönkin :)

      Poista
  9. Todella upea laukku! Täytyykin muistaa katsastaa Longchampin valikoima seuraavan laukkuhankinnan ollessa ajankohtainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Minä olen suuri fani, toivottavasti sieltä löytyy mieleinen laukku. Juuri katselin uutta valikoimaa, näyttää kovin kivalta kaikkine uutuuksineen. Olisikin tilaa, tarvetta ja varaa hankkia kaikki :)

      Poista
  10. Kaunis laukku! :) Ja todella kätevä tuo avainpussukka. Sama juttu täällä -avaimet tulee heitettyä aina sinne kassin pohjalle, joten tuo on kyllä tarpeellinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Avainpussukka osoittautui hyväksi ostokseksi, jostain syystä ne avaimetkin löytyy nopeammin. Tai sitten vaan ei laukussa vielä ole niin paljon tavaraa :D

      Poista
  11. Todella kaunis laukku! Ja avainpussukan olen itsekin huomannut käytännölliseksi, sen jälkeen kun edellisestä kännykästä vaihdettiin naarmuinen näyttö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Caelia! Avainpussukka on kyllä ollut ahkerassa käytössä samantien, puhelimellekin löytyi laukusta hyvä tasku :)

      Poista
  12. Tulin vielä kommentoimaan tänne ;)..Kaunis laukku ja pienemmille laukuille löytyy monipuolista käyttöä eri tilanteisiin ja tilaisuuksiin. Söpö avainpussukka! Mulla on ollut varmaan jo 11 vuotta käytössä Burberryn nahkainen avainkotelo, välillä olen kyllä haaveillut hankkivani uuden. Täytyy kyllä sanoa, että laatu on loistavaa, pienenpientä pintanaarmua vain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Laukku on ollut ahkerassa käytössä, avainpussukka samoin. Jostain syystä ne avaimetkin löytyvät helpommin pussukan kanssa. Odotukset sille, että tuo pussukka kestää vähintään 10 vuotta kuten lompakko ja muutkin Longchampit on kovat, toivotaan että laatu on samana pysynyt :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!