Some shopping from London.


Takaisin Suomessa ollaan ja aika vilkaista mitä kaikkea matkalaukuista oikein purkautuikaan. Elokuu näkyi olevan varsinainen alejen rysäys ja joka ikisessä kaupassa sellaiset olivat, joko isommin tai pienemmin mainostettuina.  Tänä viikonloppuna onkin sitten Iso-Britanniassa Bank Holiday viikonloppu ja koulut taitavat sielläkin taas sitten kesän viimeisen rysäyksen jälkeen alkaa. Mitä sitten alet Lontoossa olivat? Minä vannoutuneena shoppaajana hain ennemmin lounaan sushibaarista ja otin matkaani lehden ja vetäydyin puistoon lounaalle. Shoppauksen sijaan. Stoccan Hullarit kalpenevat noiden ihmismassojen rinnalla. Onneksi on olemassa ne arkipäivät ja etenkin aamupäivät, jolloin paikalliset ovat suurimmaksi osaksi töissä.

Well back in Finland and I must say, I did got some shopping done while in London. But I must also say, huge amount of people there. Tough I got a lot, I could have gotten more if there would have been some less people.


Jo tulopäivänä bussikierroksella bongasin Hilfigerin liikkeen jonka alesta käytiin seuraavana päivänä nappaamassa minulle neule ja jakku, Kotinörtille neule ja pusero. Punaista jakkua olen hetken hakenut, se monesti nähty H&M:n jakku alkaa olemaan kunnossa jossa sitä ei töihin kohta enää voi laittaa, ainakaan tärkeämpään tapaamiseen. Tällä onneksi pärjää, toivottavasti ainakin, pitkälle. Ostaessani raitaneuleen tein lupauksen, että se on reissun ainut raidallinen ostos ja lupaus piti loppuun saakka. Saattaa mies olla kyllästynyt raidallisiin vaatteisiin vaikka itse en kyllä vielä ole.

My first ones, from Tommy Hilfiger a red blazer and striped knit wear. Some good sale on them and you know me and my tommy, I just have to have one... or two... or more...


GAP:in merinovillaiset neuleet lähtivät mukaan aika lyhyen harkinnan jälkeen. Tällaiselle palelijalle nämä ovat vain hyvät olla talven varalle ja vaikka etenkin tämän viikon helteissä tuntuivat neuleet kaukaiselta idealta, niin kyllä se talvi sieltä vielä tulee. Mukaan pääsi myös iso Espritin punainen huivin ja shaalin sekoitus sekä Tie Rackin sininen villahuivi. Taidan olla vähän parantumaton näiden huivieni kanssa.

I took with me some lovely GAP knits for winter. They are so much more expencive in Finland so I also try to get my hands on some when I see Gap knits. They are good for long lasting ones. I also love Tie Rack scarfs, blue one is from there and red one, wich is huge is from Esprit.



Löytyi myös ihana, pidemmän aikaa jo lehdissä huokailemani French Connectionin hame. Ihastelin jo pari kuukautta sitten, mutta sovittamatta en uskaltanut netin kautta ostaa. Nyt mojovassa alessa niin johan oli kivempi moinen ostos tehdä. Samoin Evanssin saappaat, täydelliset syksyn loskakeleille. Muutakin vaatetta ja toiset kengätkin tuli ostettua, en vaan pakatessa kuvannut kaikkea ja Kotinörttikin sai kyllä osansa, enemmän tosin tekniikan ja kirjojen parista kuin vaatteista.

Lovely skirt from BR. I looked at it already on June in some UK magazines and now got my hands on it. On huge sale, wich is also good thing as well. And those Evans boots, I love them. I did get some other clothes as well, but did not take photo of all when packing. And no worries, my Husband got his share as well.


Tässä ne Potter-fanin pakolliset. On taikasauvaa, Kelmien karttaa, tupaviiriä ja muuta "täysin tarpeellista" mutta varmasti pääsevät kotona jokainen esille. Kelmien kartan kanssa on jo suunnitelma miten se kehystetään, että pysyy hyvänä ja sitä voi ihailla vielä pidemmän aikaa. Kunhan nyt ensin olen tutkinut sen noin muutoin.

Tässä nämä, alla vielä kuva sunnuntaina puistoreissulta ostetusta vesivärimaalauksesta joka sekin pitää kehystää ja saada seinälle.

Oikein hyvää ja rentouttavaa perjantaita!

P.S. Ne ensimmäisen kuvan vihreät kassit, niistä enemmän huomenna. Samoin yksi isompi ostos on esittelemättä ja kuvaamatta, mutta siitäkin myöhemmin vielä, vähän turhan lämpimät kelit sen pitämiselle vielä.

And some for both as being Potter fas and picture down below is from park matket. And the green bags on first photo, more about them tomorrow.

Have a great Friday and hope you are all well!


Kommentit

  1. Ihania ostoksia ! Varsinkin tuo punainen jakku ja neuleet näyttävät kuvien perusteella laadukkailta ja kauniilta. Asukuvia odotellen. Ja tervetuloa takisin Suomeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara. Punainen jakku osui itsekin heti silmään ja neuleet ovat ihanan phmeää ja ohutta merinovillaa :) Kuvia tulee kyllä vielä varmasti, tällä hetkellä tosin aivan liian lämpimiä vielä :)

      Poista
  2. Ihania juttuja. Nyt iski itselle oikein shoppailuhimo :D Tuo hame näyttää kiinnostavalta, kauniit värit. Asukuvia varmaan tulee jossain vaiheessa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria. Hame on kaunis ja kyllä siitä tulee asukuvia vielä. Se oli yllättävän vaikea kuvata väriensä takia, kamera ei oikein tykännyt :)

      Poista
  3. Aivan huippuja ostoksia, wau! Punainen bleiseri ja toi hame, ihania! Laitahan päällesi ostokset niin saadaan ihailla niitä ihan oikeasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos SatuMaria. Kyllä ne vielä päälle tulevat, hame varmaan piankin, bleiserikin jossain vaiheessa kun ilmat viilenevät :)

      Poista
  4. Oletpa onnistunut tekemään löytöjä ! Kauniita huiveja, ihanat saappaat ja hauska tuo maalaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anneaulikki! Huivit ovat niin heikkouteni, niitä tulee hankittua. Ja jos kerrankin löytää saappaat, niin ne otetaan. Maalaus sulatti sydämeni, menee tuonne muiden joukkoon kehystettynä.

      Poista
  5. Oi, mitä shoppailulöytöjä! Kaikki näyttävät mielestäni ihanilta ;)! Kiinnostaa erityisesti tuo Hiltusen Tompan bleiska ja mahtavannäköinen liukuvärjätty hame -sori, taitaa jo kuola valua...;)

    On varmasti ihana päästä omaan kotiin muistorikkaan häämatkan jälkeen! Honeymoonhan tietenkin teillä jatkuu...:)

    Aurinkoista ja hyvää viikonloppua Dahlialle ja Kotinörtille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna. Kyllä minäkin odotan, että saa nuo käyttöön, mutta hetki siinä menee, sen verran lämmin on onneksi vielä! <3

      Honeymoon jatkui kotona pyykkiä pesemällä ja laukut tyhjentämällä :D Arki on toisaalta hyväkin asia.

      Oikein hyvää viinkoloppua teille sinne Espanjan lämpöön!

      Poista
  6. Tuo hame herätti kiinnostukseni, näyttää ihanalta!! Toivottavasti näemme sen pian kuvissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Amanda. Kyllä se ihan varmasti tullaan vielä näkemään :)

      Poista
  7. Ihania löytöjä olet tehnyt, kivoja ostoksia! Ihana toi maalaus! Ja mitkä kengät!! Ja ihana jakku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna. Tuo maalaus sulatti kyllä sydämeni samantien. Jakkua ja kenkiä joutuu vielä odottamaan, onneksi on vielä lämmin <3

      Poista
  8. Ihania ostoksia. Upea taideteos ja siinä on Lontoon kaikista tärkeimmät ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju. Minustakin tuossa maalauksessa oli kaikki tarpeellinen ja tärkeä Lontoosta :)

      Poista
  9. Nyt täytyy varoa, ettei meidän Potter-pöhkö Peetu pääse katsomaan tätä juttua. Muuten me ollaan kanssa tuolla kohta taikasauvoja hamstraamassa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos jää taikasauvojen ostoon niin pääsee vielä kohtalaisen edullisella hinnalla... Olisihan siellä kasoittain niitä erilaisia vaatteita ja alkuperäis piirroksia ja ties mitä "tosi halpaa" :D

      Poista
  10. Kivoja ostoksia ja ennenkaikkea muistoja häämatkalta! Kerro sitten miten Hilfigerin jakun laatu kestää...joskus mietin että onkohan ne hintansa arvoisia??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari. Ehdottomasti kerron, Olen nimittäin pohtinut samaa, että kestääkö, mutta kun jakussa oli lappi -50% niin sen hinta tuntui siedettävämmältä ja kokeilemisen arvoiselta. Noin kokeilematta kertaakaan muuta kuin sovittaessa, niin sen laatu tuntuu ainakin hyvältä ja materiaalit mielyttäviltä :)

      Poista
  11. Mitäköhän se kertoo minusta, että olen 33 ja vilpittömästi kateellinen noista Harry Potter -kamoista! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä, että minä 32-vuotiaana toivoisin, että saisit omat toivomasi ja olen omistani ikionnellinen! :D

      Poista
  12. Ihanat sävyt tuossa French Connectionin hameessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anniina. Se on kaunis kyllä, kauniimpi oikeastaan luonnossa, mutta ehkä asukuvissa ikuistuu kauniimmin :)

      Poista
  13. Potter faniin iski nyt matkakuume! Toi kelmien kartta näyttää houkuttelevalta. Ostaisin varmaan Lontoon reissulla kaikkea mahdollista Potter tavaraa :)
    Mahtoivat olla hinnoissaan?
    Tiedänkin jo, mihin ensi kesän ulkomaan reissu suuntautuu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä saa, sekä juna-asemalta, että Studioilta varsinkin tavaraa vaikka kuinka ja kanssa. Ja hinnoissaan? Ovathan ne. Onneksi tosin moni tuote on suunnattu ihan selvästi lapsille, muovinen luuta ei esmes houkuttanut. Sen sijaan studioilla olevat alkuperäiset elokuvapiirrustukset houkuttivat. Onneksi niiden hintalappu oli niin suurinumeroinen, että ei tullut ostettua :)

      Poista
  14. Ihan huippuja ostoksia, varsinkin tuo punainen jakku on oikea herkku!

    Ja täällä ollaan kyllä vähän kateellisia noista Potter-jutuista, itseltäni löytyy vain tupakaulaliina ja pipo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Caelia. Punainen jakku ei ole vielä käytössä, mutta ajan kanssa kyllä.

      Potter-juttuja saa tilattua Suomeenkin... eikun... köh, ei tietenkään saa :D

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!