29.8.2013

To office with me.


Esitellessäni uutta Longchampin laukkuani kerroin Kotinörtin olleen huolissaan siitä, missä kannan lounasrasiani. Mukaan töihin kulkee kaikkea muutakin kuin mitä pieneen laukkuun mahtuu ja ajattelin kertoilla teille, että mitä kaikkea sinne töihin ja takaisin tulee kannettua. Otan tosiaan käsilaukun lisäksi tuon Longchampin Le Plieagen, jonka ostin kesäkassiksi. Minulla on samanlainen laukku mustana, jossa on ruskeat hihnat. Otan sen varmasti loskakelien kohdalla käyttöön. Vaikka nämä ovatkin canvaskasseja, niin valkoinen ei oikein loskassa silti mielestäni ole oikea väri.

When I told you about my new bag I also mentioned it does not fit everything I need to carry with me to office. And then I had this idea to tell you what I carry with me to office. I take my stuff with me on my white Longchamp Le Pliage bag. A bit big for it, but good one so why get new one?


Mukaan lähtee joka kerta pussujja, jossa ovat lääkkeeni. Migreenikkona on lääkkeet paras pitää mukana, samassa pussukassa on tavallista särkylääkettä, laastareita sekä nenäliinoja että savetteja. Mukana tarpeen tullen muutakin. Sateenvarjo kulkee myös mukana aina.

In the black bag is my medicine and stuff like that. Everything you need. And an umbrella. I take it with me every day to work, even if they promise sun shine. You can never tell.


Tässä nyt pahimmillaan, miltä mukaan lähtevät eväät näyttävät. Meillä on kahvi automaatissa ja vaikka se itse kahvi onkin ihan juotavaa, niin se maitojauhepulveri ei, joten kannan ennemmin oman maitoni. Meillä on muutaman työkaverin kanssa yhteiset maidot, eli joka kerta en kanna tätä mukana. Orthexin rasioissa ovat eväät, pienemmässä oli kuvan päivänä lämmitettävä kana ja harmaakantisessa mukana rinnalle tuleva salaatti. Välipalana smoothie (välipala on monesti anopin pakkasesta kotipakkaseen kannettuja marjoja tai itse tehty smoothie, mutta valmiisiinkin tulee joskus sorruttua, etenkin jos sellainen on kaapissa). Läkerolin pastillit taas ovat purkan korvike. Lounaan jälkeen yksi suuhun, purkan kanssa nimittäin vaikuttaa olevan niin, että aina kun laitan purkan suuhun on jollain heti asiaa. Pastillien kanssa sentään voi puhua pahemmin maiskuttamatta.

Here is at it's wors what I take with me. We have great coffee, but terrible white powder that people think is milk. Well, it's not. I take my own milk with me, easy to carry and makes coffee so much better. I also take my own lunch, at this day it was salad and some chiken that needed heating, so two boxes. Also some dets and some snack in form of smoothie.


Mukana kulkee myös kirja. En lue työmatkoilla, mutta tiesin lounaani venyvän niin pitkälle, että todennäköisimmin saisin syödä yksin. Minua ei haittaa, että lounasseuranani on Agatha Christie ja loistava Poirot. Mukana on myös tuo A5 kokoinen kalenterini sekä penaalina toimiva pussukka. Kalenterin (vapaa-ajan kalenterin, työkalenteri pysyy visusti töissä) päällä oleva kynä, mutta koska tein merkintöjä, niin jäi kuvatessa tohon. Olen ihmissorttia joka tykkää värittää kalenteria, joten korostustusseja ja muutama kynä kulkevat mukana koko ajan. Töissä ainakin.

Tässä nämä jotka kannan mukanani, mahtuvat esim. Bayswaterin kokoiseen veskaan, mutta sitten kannetaan selkä vääränä sitä joka paikassa. Näin voin jättää tuon isomman laukun iltamenojen kohdalla autoon ja ottaa vain pienemmän mukaan.

Mitä mieltä olette systeemistä? Hulluutta vai kätevää?
Hyvää torstaita!

I also took a book with me. I usually eat with my do-workes, but since it was going to be tough day I wanted to have lunch by my self and give my self a proper break. It gan be done best with a book. Also my agenda and pens with it.

I can fit all this to same bag and then I have to carry it with me if I go somewhere in the evening. This system helps me leave most of my stuff to car and just take a little bag with me.

What do you take with you to office?
Have a great day and hope you are all well!


10 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihan kätevältä systeemiltä ;-D. Kuljetan aina käsilaukussani nailonkassia ja aika usein myös Longchampin kassia kokoontaitettuna....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä osoittautunut parissa päivässä hyväksi tavaksi toimia, etenkin iltamenojen edessä kuten eilen oli kätevää jättää vain isompi kassi autoon ja ottaa käsilaukku olalle keikkumaan. Ylinmääräisen kassin kuljettaminen kuulostaa hyvältä idealta kyllä sekin :)

   Poista
 2. Hyvältä vaikuttaa - itse yritän selvitä yhdellä isolla kassilla, jossa myös pienempi laukku kulkee mukana. Kätevää, jos vaikka päivällä joutuu käväisemään jossain kesken työpäivän. Tai jos ei ole jaksanut niitä eväitä raahata ja kipaisee lounastamaan muualle;) - tämä siis silloin, kun laiska lady on jaksanut aamulla sen pienemmän kassinsa siihen isompaan tunkea - liian usein jää tavarat olkalaukkuun enkä sitten saa aikaiseksi niitä siirrellä työkasseihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan nyt kauanko tämä minun hieno systeemini kestää :D Että koska ronttaan taas tuon kaiken mukanani yhdessä kassissa :9

   Poista
 3. Kiva postaus ja kätevä systeemi ainakin minun mielestäni! Itselläni on käytössä vähän sama systeemi, tosin en joka päivä raahaa isompaa laukkua tai kassia kodin ja työpaikan välillä kun työmatkaa on vain pari sataa metriä:) Kivalta näyttää muuten tuo uusi laukkusi, olen itse ihastunut nyt Longchampin Planetes tms malliseen laukkuun violettina; se olisi ihana työkassi syksyksi!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Longchampilla on nyt syksyllä, omaan makuuni ainakin, niin monta kaunista laukkua, että tekisi mieli laittaa koko veskavalikoima uusiksi. Väreissä ja mustissa ja ties mitä!

   Poista
 4. Oot kyllä ihana ♥

  Minullakin on Longchampin laukku yleensä töissä, siellä on aika samaa settiä: päänsärkylääkettä (minulle ei ole löytynyt sopivaa migreenilääkettä, joten käsikauppa-Buranalla mennään :( Voit uskoa miten auttavaa on... Kerran lähdin "kuoleman kielissä" taksilla sairaalaan kun yöllä tuli niin mojova migreenikohtaus ja mitä sain? Aspiriinin ja kotiin!), sontsa, eväät. Kirjan sijaan iPad.

  Että aika samiksia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa samalta sisällöltä! Ja tuo migreeni ei kuulosta hyvältä, etenkin jos lääkkeitä ei ole. Minulla on ne "pää täynnä höhhöä lääkkeet" ja niiden isäksi monesti kohtaus loppuu buranan ja panadolin yhteisvaikutuksella. Jos ottaa riittävän ajoissa. Ne höhhö lääkkeet kun vetävät niin jaksamattomaksi :/

   Mutta samiksena on hyvä olla <3

   Poista
 5. Love big bags, because of that what we can fit in it. I carry big bag as well. Also call it 'hand luggage'.


  http://theshortiesfashion.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Well, it seems like hand luggage :D All and all, can not carry big one al the time, my shoulders don't like it! ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!