31.8.2013

Turquoise: Long time no see.


Käytin viime kesänä varmaan kyllästymiseen saakka turkoosia, etenkin tätä jakkua. Käytin turkoosia talvella ja keväälläkin vielä.Jossain vaiheessa kevättä se vaihtui hiljalleen sinisiin. Iski kyllästyminen väriin, etenkin tähän jakkuun. Niin paljon kuin turkoosista pidänkin, oli tästä vaatekappaleesta nyt vaan yksinkertaisesti pidettävä taukoa. Kun sitä taukoa oli kertynyt muutaman kuukauden verran oli aika kaivaa se jälleen kaapista.

Kokonaisuus on muuten kovin neutraalin värinen, edellisen päivän punaiset korot vaihtuivat huomattavasti mukavampiin baltsuihin ja muutenkin koetin pitää kokonaisuuden hillittynä jakkua lukuunottamatta. Antaa tämän entisen suosikkini jälleen loistaa. Vieläkään ei ole ihan tämän jakun ähky loppunut, mutta nyt jo kaipasin kuitenkin ylleni tämän. Tuomaan ryhtiä ja piristystä päivään, joka muuten ei ollut kovin mairitteleva. Niitäkin päiviä on, tiedätte kyllä.

Mitäs pidätte kokonaisuudesta?
Oikein hyvää ja hauskaa lauantaita!


Last summer and winter I wore this blazer almost every week. Even on this pring. Sloly I wanted to wear some blue ones and forgot this one. Well, not forgot, I was just so tired of it. It needed to have some rest. After couple of months it was time to wear it agan.

All the other things in this outfit were on neutral colours, I wanted my blazer to shine. It was worn on a day I needed to have some extra spice on my life and feeling good. Lovely one I think, looks quite nice at least to my eye.

Have a lovely day and hope you are all well!

 Jakku/Blazer: H&M // Pusero/Blouse: Debenhams (Dublin) // Hame/Skirt: Esprit //
Kengät/Shoes: Deichmann (Berlin) //Laukku/Bag: Longchamp // Huivi/Scarf: Mulberry

8 kommenttia:

 1. Turkoosi ja musta on kaunis yhdistelmä. Upeaa miten rohkeasti osaat käyttää värejä ja rakentelet kauunita asuja.

  Rentoa viikonloppua sinulle ja kotinörtille !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Kiitos Sara! <3 Kauniisti sanottu. Koetan vaan kasaa erilaisia vaatteita keskenään yhteen ja haen inspiraatiota :)

   Oikein hyvää viikonloppua Sinulle myös!

   Poista
 2. Kyllä sulle sopii kanssa nämä voimakkaat värit, niin kuin itselleni myös. Värit tuovat iloa elämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, puhtaat värit lienevät meille molemmille paremmat kuin murretut.

   Poista
 3. Harvoin tulee kiitettyä, mutta nyt ten sen. Kiitos Dahlia kun olet aina niin positiivinen ja teet kivoja, hyvänmielen blogijuttuja! :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Kiitos Annu kauniista sanoistasi! Sekä myös kiitos itsellesi ihanasta blogista! <3
   Hyvää sunnuntaita!

   Poista
 4. Sinulla on niin hyvä silmä rakentaa uusia kokonaisuuksia :)! Tuo jakku on kyllä ollut niin loisto-ostos! Muistatko, kun minäkin jahkailinm samaa jakkua..jäi sitten hankkimatta :(.

  Hyvää viikonlopun jatkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Se on palvellut kyllä hyvin ja uutterasti, mietityttää jo mistä uusi selainen. Väri on mieleen mutta alkaa tuo nuhjaantumaan jo hiljalleen :(

   Oikein ihanaa sunnuntaita!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!