1.9.2013

Basic one.


Näin sunnuntain kunniaksi olisi tarjolla tällainen perus kokonaisuus. Kaikessa yksinkertaisuudessaan mahdollisimman helppo ja mukava. Tällä kokonaisuudella oltiin iltaisiin liikkeellä tällä viikolla, neuleella ja farkuilla. Kovin monesti tulen kotiin ja vaihdan vaatteet näihin rennompiin kokonaisuuksiin, työvaatteissa ei kyllä koko päivää jaksa mennä jos kodin kautta tulee. Kotivaatteet sitten vielä erikseen.

Tässä kokonaisuudessa yllä vakoiset farkut, vielä oli elokuuta. Pitkään olin sitä mieltä, että valkoiset alaosat ja jakut kuuluvat vain kesään, nyt olen miettinyt, että voisinko pidentää noiden pitoaikaa jos säät vain sallivat. En minä toki immuuni loskalle oli, siinä kelissä vaaleat lahkeet unohtuvat, mutta voisikohan niitä pitää vielä syyskuussa jos ei ole kovin märkää?

Näinkin tärkeitä mietteitä tänään sunnuntaina. oikein rentouttavaa viikon viimeistä, mutta syyskuun ensimmäistä!


Basic outfit from this week, one of those I wore after work. I mostly put my office outfit photos here, mut here a simple example of what I wear after work if I come to home first. Simple but I think it's good like that, nothing too much.

Now have a great Sunday and first of September! Hope you are all well!


Pusero/Blouse: Tommy Hilfiger // Farkut/Jeans: Yours // 
Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Laukku/Bag: Longchamp

14 kommenttia:

 1. Olen miettinyt tuota samaa vaaleista housuista! Taidan sun innoittamana vielä silittää valkoiset pellavahousut, jospa vaikka neuleen kanssa käyttäisin? Kiva asu ja raidat kyllä pukee sua älyttömän hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Kyllä sitä noilla voi vielä mennä, neuleiden kanssa toimii ainakin ja niin kauan kun ne vesi ja loskakelit eivät ala niin taidan rikkoa vanhaa sääntöäni ja todeta, että myös Labour Dayn yli voi valkoista pitää jos tämän maan sää sen sallii :)

   Poista
 2. Kyllä farkuilla voi mennä pidemmälle kohti syyskuuta, jos kelit sallivat. Pellahousut pakkasin jo talvivarastoon, mutta beiget farkut edelleen käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kyllä minä menisin pellavallakin, jos olisi ehjät sellaiset (arvaa vaan mikä rumba on keväällä edessä kun on ostettava uudet!). Beigejä käytän varmaan pidemmälle kuin valkoisia, menevät kapealahkeisina näppärästi saappaiden sisään :)

   Poista
 3. Ihana asu. Tuo leveämpi raita näyttää hyvältä tässä yhdistelmässä. Kaipa sitä voi valkoisia housuja pitää juuri sään salliessa. Mä ainakin aion jatkaa myös värien käyttöä syksyllä, vaikka tulee tunne, että pitäisi vaihtaa värimaailmaa vähän ruskaisempiin väreihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju. Ihastuin tuohon leveän raidan rentouteen joka sopii vapaalle tämmöisiin perus simppeleihin varsin mainiosti.

   Värit jatkavat kyllä täälläkin syksylle, toivottavasti ainakin. Vaikka hyllyllä olisi yhdet ihanat ruskeat housut. Ehkä sitä voisi yhdistää kivaa väriä niihin kuitenkin ;)

   Poista
 4. Hyvä raikas kokonaisuus. Mukavaa alkavaa syyskuuta. Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina. Oikein hyvää syyskuuta sinne myös!

   Poista
 5. Kiva asu taas kerran ! Ja kyllä valkoista voi hyvin pitää syksynmälläkin , vallankin aurinkoisilla ilmoilla . Rapakelillä menee lahkeet äkkiä suttuisiksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneaulikki! Juu ei sateisella valkoista, tai voisi tietysti mitata miten pitkälle pääsee kuraamatta punttejaan :D

   Poista
 6. Tuo on ihana asu :)! Mullakin on välillä "hassuja" pohdintoja siitä, sopiiko jokin väri vain tiettyyn vuodenaikaan. Hyvin voit käyttää valkoisia housuja vielä (heh, lupa tuli..), loskakeleja vielä tarvitse murehtia :).

  Mä taidan laittaa tänään dinnerille vaaleita sävyjä...;)

  Leppoisaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Vaaleat sävyt ovat kyllä kaikin puolin hyviä, talvella vaan kovin epäkäytännöllisiä :) Toivottavasti hyvä kokonaisuus öytyi.

   Hauskaa sunnuntai-iltaa!

   Poista
 7. Sinulle on haaste blogissani... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lennu, käyn Vilkaisemassa :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!