Blue knit dress.


Minä niin tahtoisin omistaa neulemekon, joka olisi kaikin puolin sopiva. Lienee sanomattakin selvää, että tämä ei ole. Siinä voi kipittää kyllä kauppaan keskellä aurinkoisen ihanaa lauantaita, mutta helma on kyllä työympäristöön jo aivan liian lyhyt. Oli tummat sukkahousut tai ei. Pidempi olisi kiva sanon minä, tämän kanssa pitää järjstäen laittaa kuitenkin aina ne housut jos sitä mielee töihin laitettavaksi. Mutta mistä sellaisen saisi? Istuvan ja hyvän neulemekon jossa olisi riittävästi pituutta tämmöiselle pylleröllekin?

Tähän mennessä pituuden kanssa on tullut ongelmaksi malli, semmoinen suoranmallinen tuubi ei vaan mitenkään sovi meikäläisen lantiolle, vie sen pienenkin kurvin joka on olemassa. Palelevalle vaan neulemekko olisi kovin kätevä kun talvi koettaa tehdä tulojaa.

Noh, metsästys jatkuu, vielä on hakusessa ei niin julmetulla hinnalla polvmittainen neulemekko joka ei ole tuubin mallinen. Ideoita? Mistä teidän neulemekkonne on hankittu? Olenko ainut joka painii tämän ongelman kanssa?

Hyvää sunnuntaita!


My only knit dress, too short for the office, great for saturday shopping. This blue one is my current love. So soft and warm, loving it! What do you think about knitted dresses?

Have a great Sunday and hope you loves are all well!

Neulemekko/Knitdress: House (Sokos) // Kengät /Shoes: Tommy Hilfiger // Laukku/Bag: Longchamp

Kommentit

  1. Mekko on kaunis, mutta olet oikeassa ehkä hieman lyhyt töihin. Ostin itse kivan pituisen neulemekon viime talvena Benettonilta, myös Cosilla on todella kivoja neulemekkoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä Sara, pitääkin tutkia tilannetta. Cossilla arvelin, että voisi olla, mutta Benetton on jotenkin kokonaan jäänyt mielestäni pois. Pitää tutustua valikoimiin ja käydä sovittamassa :)

      Poista
  2. Kaunis neulemekko! Saman neulemekko ongelman kanssa täälläkin painitaan! Ovat aina liian lyhyitä ja kivaa lämmintä mallia on lähes mahdoton löytää... Vinkkejä siis kaivataan tännekin! Elloksen mekkoja olen katsellut, mutta auttamattonman lyhyitä 99% sielläkin. Ja kun mulla on tuota pituutta muillekin jakaa niin löytäminen tuntuu lähes mahdottomalta...:( Mukavaa sunnuntaita kuitenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta, sinulla on vielä pituutta, minä tämmöisenä pitkäjalkaisena tappina saatan helpommin löytää :) Kyllä ne mekot meille vielä löydetään! Mennään kivoissa neuletakeissa siihen sakka ;)

      Hyvää sunnuntaita!

      Poista
  3. Minäkin olen nähnyt jossain postauksessa Cosin neulemekon eikä ollut tiukka. Jos sukkahousut olisivat paksumpaa denieriä niin silloin lyhyys ei ehkä häiritsisi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paksummassa denierissä on se vika, että koivet paahtuvat ainakin vielä tällä kelillä :D Talvemmalla pitänee kokeilla. Kyllähän tuo vapaalla menee, töissä ei edes paksumpien kanssa (nousee istuessa, ei hyvä). Cossille suunnistan, kiitos vinkistä Marja!

      Poista
  4. Ihana mekko ja kengät! Tuo pituus on tietysti aika hankala, ehkä kylmemmillä ilmoilla juuri paksut sukkahousut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna! Kylmemmillä paksumma juu, vielä nuo 40den ovat välttäneet. Lähinnä en halua heti ottaa käyttöön 200den versioita kun sitten pakkasilla vaan palelen kuitenkin :)

      Poista
  5. Saman ongelman kanssa painin minäkin. Mulla jää monesti mekot lyhyeksi, kun olen pitkä ja se pituus on vielä noissa jaloissa. Mekko saattaa kuvassa olla kivan mittainen, mutta kun sovitan, niin puoleen reiteen vain ylettyy. Mutta kyllä se varmaan tulee vastaan vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä niin tuttua. Minä en edes ole kovin pitkä, mutta kun on jalat ne jotka on pitkät, niin sitten käy näin. Etenkin kun paremmin sopisi pidemmät hameet ja mekot kuin lyhyet, niin kyllä tässä välillä oikein metsästämällä metsästetään :)

      Poista
  6. Ihana mekko. Kiva väriyhdistelmä mekossasi. Jos mekko on liian lyhyt, niin sitten siihen pitää yhdistää vaan housut tai ne paksut sukkikset ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju! Kyllä tämän kanssa monesti tuleekin housuja pidettyä tämän kanssa, vapaalla sitten sukkiksilla :)

      Poista
  7. Mekko on vau! :) ehkä töihin liian lyhyt mutta muuhun menoon aika sopiva. Mulla sama vika, olen pitkä ja monet mekot liian lyhyitä... :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marre! Se tuntuukin olevan monella ongelma tämä mekkojen lyhyys, koska niistä tuli lyhyitä pelkästään? Ei kai se nyt aina ole näin ollut?

      Poista
  8. Kaunis neulemekko ja asu muutoinkin Töihin ehkä hieman lyhyenmallinen, mutta vapaa-ajalle ehdottomasti!

    Mulla ei olekaan tällä hetkellä muistaakseni yhtään neulemekkoa kaapissa- talvella voisi olla täällä(kin) kyllä kiva! Zarassa oli kivannäköinen collarimekko, täytyisi katsoa löytyisikö neulemekkojakin, varmaan..Olisiko Espritin valikoimissa hyvä hinta-laatusuhde, merkin valikoimiin varmasti kuuluu neulemekkojakin (tämä ei ole siis faktaa ;).)

    Aurinkoista sunnuntain jatkoa Dahlialle ja Kotinörtille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna. vapaalla tuota onkin tullut pidettyä, viileään toimistoon kaipaisi sitä pidempää. Espritiltä olen (tietysti, minä kun olen kyseessä) koettanut katsoa, mutta siellä vaikuttaa helpa olevan tällä kaudella pikkaisen liian lyhyt omaan makuuni, että voisi töissä pitää. Hinta-laatusuhde on muissa vaatteissa hyvä, niin mekoissakin, mutta tosiaan joko lyhyitä tai sitten niitä kammoamiani tuubeja :D

      Hyvää sunnuntaita teille sinne aurinkoon!

      Poista
  9. Täällä painitaan saman ongelman kanssa - eikä koske vain neulemekkoja, vaan mekkoja ylipäänsä. Lähes kaikki ovat lyhyitä - minullakin kun tuo pituus on noissa säärissä.
    Tuota mekkoa ihailin sinun päälläsi jo silloin kun sen ostit - ja kävin Wiklundilla sovittamassakin, mutta lyhyt mikä lyhyt - eikä edes istunut minun päälleni noin hyvin, jotta olisin voinut sitä tunikanakaan käyttää. Neulemekko oikean pituisena ratkaisisi kyllä monta viluisen ladyn pukeutumisongelmaa;)
    Mukavaa sunnuntai-iltapäivää sinulle ja Kotinörtille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, sama ongelma kaikkien mekkojen kanssa. Sitä vaan on muita löytynyt sinnikkään etsinnän tuloksena, vielä ei neuleversiota. Yksi on tilauksessa, saa nähdä istuuko, pidetään peukut pystyssä!

      Neulemekko auttaisi kyllä viluiselle, toivottavati se oikea vielä kävelee vastaan kummallekin. Jos sopivan mittaisia jostain löydän niin kerron ehdottomasti täälläkin!

      Hyvää sunnuntai-illan jatkoa!

      Poista
  10. Nice Dress!!!

    My First Worldwide Giveaway with 6 Wins!!! Look past!!!
    FOLLOW ME:
    http://rimanerenellamemoria.blogspot.de
    https://www.facebook.com/Rimanerenellamemoria

    VastaaPoista
  11. Moikka! Sattumalta eksyin blogiisi ja jäin toviksi selailemaan :) En voinut olla huomaamatta, että olet ihastunut (eikä suotta!) Longchampin laukkuihin. Senpä takia tahtoisin vinkata sulle myynnissä olevasta tummanruskeasta messengeristäni

    http://www.huuto.net/kohteet/longchamp-ruskea-nahkainen-messenger-bag/283122052

    Jos innostuit, heitä mulle s.postia ruby.gloom@netti.fi !
    Hinnasta voidaan sitten keskustella ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiva kun pistäydyit kylään, tule toki toistekin :)

      Longchampin laukut ovat tosiaan heikkouteni ja niitä alkaa aikamoinen kokoelma hiljalleen olemaankin ihan kohtalainen yhdistelmä uusia ja vanhoja :) Tuo on kaunis laukku joka sinulla on myynnissä, upea malli ja kaunis väri. Pelkään vaan pahoin, ettei sille olisi käyttöä, joten valitettavasti joudun jättämään tarjouksen käyttämättä :)

      Poista
  12. Moi,

    Mun ongelma ei ole pituus vaan se, että ylä- ja alaosa on erikokoisia ;(( otan mekon alaosan mukaan jolloin yläkerta on liian iso.... Silloin mekko on myös automaattisesti polviin asti. Joko pienennän tai hyväksi havaittu keino on laittaa liivi (tikki-, villa- tai herrainliivi) tällä tavalla saa myös pötkylämekon myös kivasti katkaistua ;))

    Itse löysin tänä syksynä hyvän mekon Marco Pololta ja vanhoista suosikkimekkoni on Hilfigeriltä, molemmat neulemekkoja. Minulla on myös paljon Espritin mekkoja, hinta - laatusuhde on hyvä!

    Onnea etsintään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka.

      Eriparia minäkin olen ylä- ja alaosasta. Se vaan kun on pitkät jalat, niin tekee hankalaksi. Minä käytä enemmän leveneviä mekkoja, mahtuu tuo lantio sisään mekkoon kun tuubien kanssa se vaan ei toimi tämä minun kroppani :)

      Pitääkin vilkaista Hilfigeriä ja Marco Poloa, josko sieltä löytyisi. Espritillä ei omaa suosikkia vastaan tullut, vaikka sieltä itselläni on useita mekkoja myös :)

      Kiitos! Kyllä se mekko vielä löytyy!

      Poista
  13. Stockmannilla on eny merkkinen neulemekko, joka sopii myös pylleröille ;) Löytyy sinisenä ja beigenä ja oli viime kuun kantislehdessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, pitää mennä tarkistamaan. Yksi on postissa tulossa jo kokeiltavaksi, UK verkkokaupat auttavat monesti ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!