27.9.2013

Carnage.


Eilen tarjosi blogin yhteistyökumppani Helsingin kaupunginteatteri hyväntuulisen vajaa kaksituntisen Lilla Teaternin näytelmän Carnagen muodossa.Mitä tapahtuu kun aikuiset koettavat keskustella lapsiensa ongelmista rakentavasti? No komedia, mutta komedia joka saa jälkikäteen ajattelemaan miten paljon aikuiset opettavatkaan lapsilleen ja miten paljon lapset oppivat kotoa. Vähän kuin Kolme Apinaa, Carnage saa aikaan ajatuksia, mutta kyllä se nauruhermojakin kurittaa. Kantaa ottavaa teatteria komedian varjolla. Erinomaisesti toteutettua sellaista. Näin maalikon silmissä Carnage korostaa hyvää näyttelijätyötä ja erinomaista ohjausta, ei ole mitään minkä taakse piiloutua vaan näytelijän on annettava lavalla kaikkensa. Minä pidin, nousi suosikikseni hetkessä ja ohitse muutaman edellisen näytelmän.

Asukokonaisuudeksi taas eilen valikoitui koulutuspäivän kunniaksi vallan rento kokonaisuus. Farkkua ja jakkua, helppoa, jolla jaksaa istua ja opiskella.

Hyvää perjantaita!


It was a day with sitting down and listening. Day of just making my self better at my job. So comfy and casual. In the evening it was some lovely theater.

Have a great weekend loves and hope you are all well!

Jakku/Blazer: Tommy Hilfiger // Pusero/Blouse: Mexx // Farkut/Jeans: Evans // 
Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Laukku/Bag: Longchamp // Huivi/Scrf: Mulberry

18 kommenttia:

 1. Voi että tuo punainen jakku on niin kauniin värinen! Ja kaunis on asu muutenkin.

  Täälläkin on vähän kulttuuria tiedossa, huomenna on tarkoitus mennä katsomaan ei niin perinteistä suomalaista teatteria vaan Aasia Helsingissä -festivaalin perinteistä Pekingin Oopperaa. Näytelmän nimi on Oikeamielinen kenraali karkotetaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se oli tuommoinen hyvä koulutuspäivä kokonaisuus, jaksoi istua koko päivän :)

   Kuulostaa mielenkiintoiselta näytelmältä, kerrothan sitten mimmoinen se oli.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Noora. Punaisella jakulla on kyllä paikka sydämessäni :)

   Poista
 3. Punainen jakku - ikisuosikki!
  Kivaa viikonloppua sinulle ja armaallesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kaunis! Oikein ihanaa viikonloppua teille myös!

   Poista
 4. Ihana punainen jakku ja sopii asuun täydellisesti. Pitkästä aikaa rappukäytäväkuvaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Sen verran myöhään teatterista kotona, että piti keinovaloon turvautua. Onneksi muuten vielä voi ulkona ottaa kunhan ennen tuota ilta ysiä kuvaa :)

   Poista
 5. I think I have said it before, but I am going to say it again: red looks really great on you! :)
  Nice outfit!

  callmemaddie.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maddie! I think you have but I'm glad to hear it again :)

   Poista
 6. Tosi kaunis asu, punainen jakku piristää kivasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna. Hyvä koulutuskokonaisuus tuommoinen :)

   Poista
 7. Tuo punainen jakku sopii sinulle kauniisti. Ja mätsää myös näytelmän otsikon kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Se on totta, niinpäs onkin saman värinen! :)

   Poista
 8. Mietin, että minkä näytelmän kävisi syyslomalla Hkt:ssä katsomassa. Listalla Carnage, Apinat ja se hotelli. Kriteerit, naurupläjäys, joten minkä näistä - vai vielä jonkin muun - valitsisit? Saat tehä päätöksen puolestani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui kamala mikä vastuu! Apua! Jokaisessa kun on hyvät puolensa, etenkin kun kaikki täyttävät tuon kriteerin naurupläjäys. Käytännön ihminen päässäni muistuttaa, että jos liikutte autolla niin Hotelli Paradiso on helpoin pysänköinnin kannalta (Pasilassa tai keskustassa paikan löytäminen voi olla ajoittain haasteellista), mutta jos olette vaikka hotellissa täällä niin eihän sillä sitten ole väliä.

   Kyllä se taitaa Kolmeen Apinaan painottua jos minä valitsisin. Vaikka jokainen kolmesta on hyvä, kannattaa sitä katsoa senkin mukana aina mihin saa liput hyvin ja sopii omiin aikatauluihin ;)

   Poista
  2. Kiitos paljon avusta, autolla ollaan liikkeellä, käly asuu Pasilassa, joten samalla vois käväistä sielläkin, vaikka parkkipaikat ovat aika ahtaat. Lippuja on varmaan kaikkiin vielä saatavissa.

   Poista
  3. Kyllä niihin lippuja varmasti saa, jos vaan autolla Pasilaan uskaltautuu (minä en :D) Niin Kolmea Apinaa katsomaan vaan :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!