4.9.2013

Monday one.


Kuten jo otsikkokin kertoo, maanantaina oli yllä varsin rennon puoleinen kokonaisuus. Päivänä jolloin saa sinne omaan työpisteeseensä vaan hautautua ei ole tarvetta ihan niin tiukalle kokonaisuudelle. Sateisen päivän kunniaksi houkuttivat housut ja ylle valikoituivat syksyä ajatellen jo kesällä tilatut H&M:n chinot ruskeassa värissä. Yhdistin sini-harmaaseen ja valkoiseen, niin ei tullu ihan niin murrettujen värien syksyfiilis heti.

Ennen kaikkea tämä kokonaisuus tuntui mukavalta yllä kun pitää tuijotella taulukoita, niin mukavampi se on istua kokonaisuudessa jossa voi röhnöttää erinäisissa ergonimisissa ja vähemmän ergonomisissa asennoissa. Annoin nyt noiden housujen myötä H&M:lle vielä mahdollisuuden, sen verran pahasti petyin niihin pelavahousuihin, josko näissä petraisivat.

Onko teillä erilaisia pukeutumispäiviä töihin?
Oikein hyvää keskiviikkoa!
As it says on headline, this was my Monday outfit at the office. It was quite a casual one, but on the other hand my days was just sitting and doing my job, not to see anyone. In that case it can be a bit more casual. These trousers I got from H&M on summer, but I wore them first time now since the colour is a bit autumn to me. I also gave H&M just chance after those linen trousers I think this is their last chance, well at least on trousers.

Have a great Wednesday and hope you are all well!

Liivi/Vest: Mom made // Pusero/Blouse: Your Face // Housut/Trousers: H&M //
Kengät/Shoes: Deichmann // Laukku/Bag: Longchamp

16 kommenttia:

 1. Olipas kiva asu! Mun työpäivät eivät vaadi kummoista pukeutumista, ja jokaiset päivät ovat samanlaisia. Nyt yllä on stretch-farkut, t-paita ja esd-suojattu takki.
  -MFA-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia MFA! Työpaikan etunakin saan onneksi pukeutua eri tavalla, vaikka toisaalta työvaatteissa oli kyllä puolensa :)

   Poista
 2. Kivat väriyhdistelmät ! Housujen väri näyttää ihan erilaiselta lähikuvassa, kumpi on lähempänä oikeaa? Kengät näyttää mukavilta jalkaan ja muutenkin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneaulikki. Lähikuva on melkein oikeampi sävy. Kengät ovat kyllä ihan huiput kävellä ja oleilla pitkiäkin aikoja :)

   Poista
 3. Opettajan ammatissa ei ole sen suurempia vaatimuksia pukeutumiselle kunhan pukeutuminen on vaan siisti eikä liian paljastava. Mutta silti mietin aina illalla valmiiksi mitä puen seuraavan aamuna töihin päälleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin mietin minäkin, en ole aamuihminen, koetan edes välttää aamupaniikkia :)

   Poista
 4. Kivan näköinen asu.Mikä niissä pellavahousuissa oli vikana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirva :) Toiset hajosivat saumoista kolmannella käyttökerralla ja toiset kadottivat muotonsa, niistä tuli kyllä hyvät kotilököhousut, mutta en siihen tarkoitukseen niitä ostanut :)

   Poista
 5. Työskentelen laboranttina puhdastilassa, joten työpäivän vaatetus on työnantajan kustantama =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työvaatteissa oli kyllä puolensa kun semmoisessa hommassa oli, ei tarvinnut miettiä kun kenkien mukavuutta :)

   Poista
  2. Niinpä, terveyssandaaleissa tulee päivät läpsyteltyä =D

   Poista
  3. On ne täälläkin, piilossa pöydän alla ja jalassakin harvoin mutta joskus kun ei tartte pisteeltä poistua "ihmisten ilmoille" :)

   Poista
 6. Kivasti yhdistetyt värit. Välillä on kiva huomata, että yllättävätkin väriyhdistelmät voivat toimia yllättävän hyvin, niin kuin tässä huomasin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju. Olen ottanut tavaksi aina ajoittain kokeilla uusia yhdistelmiä, joskus toimivat, välillä nauran kotona kippurassa peilin edessä idealle.

   Poista
 7. Love this kind of romantic & chic country look! Even if I really love summer - I'm also happy to have fall now in Austria, cause I can wear (again) all my beloved autumn clothes like knitted pullovers, vests, ... :-) ... - Kisses from Vienna,

  Katja

  www.collectedbykatja.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Katja dear! Comfy and lovely outfit I'll say, one needs them every now and then!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!