8.9.2013

New angle.


Sunnuntain kunniaksi olisi tarjolla toinenkin merkintä, nimittäin näin illan ratoksi päätin tarttua Ihanaisen Mapsin heittämään Uusia kuvakulmia haasteeseen. Monessa blogissa nämä haasteet ovat kuvanneet kotia ja siksi tämä vähän aikaa päänvaivaa aiheuttikin, kunnes sitten sain perjantaina idean, että entäs jos näkisitte miltä meidän "kuvaus miljöö" näyttää minun vinkkelistäni.

Kerrataan kuitenkin ensin haasteen säännöt:
* Ota valokuva tai useamanpikin kodistasi, tai muusta blogisi aihepiiriin liittyvästä. Tällä kertaa jostain sellaisesta kuvakulmasta tai yksityiskohdasta, jota ei blogissa olla ennen nähty.
* Kiitä bloggaria, jolta olet haasteen saanut ja käy laittamassa linkki postaukseesi myös KOTILA-blogiin.
* Laita haaste eteenpäin viidelle bloggarille.
* Have Fun.

Tosiaan kun en kotiamme muutenkaan ole kuvannut, niin keksin sitten laitella näitä kuvia. Kyseessä on siis se sama paikka, jossa suurimmaksi osaksi blogin asukuvista on otettu, paikan voi vilkaista vaikkapa tästä merkinnästä. Tuo ensimmäinen kuva onkin näkymää tuosta jossa yleensä seison niin vasemmalle.


Tässä kuvassa näkyy sitten näkymä suoraan eteenpäin. Perjantaina se oli Mäkin kautta kotiin ja työtavarat tosiaan kulkevat kätevästi tuossa laukussa. Aamulla tuli heitettyä asuun jakkukin ylle, joka sai asukuvista kuitenkin jäädä pois.


Ja tässä on näkymää sitten vielä siitä kuvaajastakin, onhan se Kotinörtti aikaisemminkin näkynyt, mutta ajattelin nyt kuitenkin kuvata työn raskaan raatajan töistä hakeneen ihanan aviomiehen joka on jaksanut koko viikonlopun huolehtia vaimostaan.

Haasteen ohjeiden vastaisesti en nyt ketään haasta tähän, kovin moni vaikuttaa sen jo tehneen, mutta ehdottomasti jos et ole tehnyt, niin kannattaa tarttua. Hauskaa tämä oli!

Hyvää sunnuntai-iltaa!

Only in finnish this time.


4 kommenttia:

 1. Hauskat kulmat :)
  Se vaan jäi harmittamaan, kun kotinörtiltä oli pää jäänyt pois. Mutta ehkä se oli vaan kokemattomamman kuvaajan syy ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka :) Kyllä se ihan tarkoituksen mukaista oli vaikka toki miehen päänkin tänne kuvaisin jos antaisi luvan :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!