25.9.2013

New coat on.


Mainitsin postauksessa, jossa kerroin Lontoon shoppailuista, että jätän yhden ostoksen esittelemättä. Se yksi ostos oli tämä nahkatakki. Elokuussa kun oli vielä niin lämmin, ettei tälle ollut tarvetta. Nyt se syksy kuitenkin alkaa vaatia veronsa ja tyytyväisenä maanantaina aamusta tämän hianuuden ylleni kiskoin.

Olen etsinyt tämmöistä rennompaa ruskeaa takkia, puolipitkää versiota, jo jonkun aikaa. Minulla on pitkä (nilkkamittainen) musta nahkatakki joka on ostettu Lontoosta myös. Se on ollut aktiivisessa käytössä ja on yksi suosikeistani. Kaipasin sen rinnalle lyhyempää takkia, rennompaakin versiota. Tämä tuli vastaan Lontoossa enkä varsinaisesti ihan kovin kauaa miettinyt ostanko takin. Ei se mitenkään huokea ollut, mutta nahkatakit harvemmin ovat. Sama pieni liike Oxford-streetillä josta ostin edellisenkin takkini, tiedän ainakin tämän kestävän. Oikein sopiva ja kaunis takki syyskeleihin.

Mitä pidätte takista? Oletteko te nahkatakkien käyttäjiä vai vieläkö se oma täydellinen on hakusessa?

Oikein hyvää keskiviikkoa!I did mention, when telling you about my shoppings from London, that there was still one thing I did not take pictures. Now that it's actually autumn, I think it's time to show it to you: my new leather coat. I have one, bought from London several yeas ago and I still love it. It's long and black and for some years I've been wanting to have a bit shorter one (black one is to ankles). Now I found it, from the same store I got my last one so I know this one will look good for years now.

What do you think? Do you wear leather coats?
Have a great Wednesday and hope you are all well!

Takki/Coat: From London // Huivi/Scarf: Mulberry // Neule/Knit: Esprit // Housut//Trousers: Mexx //
Kengät/Shoes: Deichmann (Copenhagen) // Laukku/Bag: Longchamp

18 kommenttia:

 1. Kaunis nahkatakki ! Itsekin olin eilen nahkatakissa ja olipa mukavan lämmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Lämpimiä nuo takit ainakin ovat, ja hyvä niin, minä ainakin olen tämmöinen palelija :)

   Poista
 2. Ihana takki. Mulle tulee mieleen ihan 80-luvun lopulla mulla ollut musta nahkatakki, joka oli tuon pituinen. Kyllä nahkatakit on ihania, taidan vähän kaivella kaappejani ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju. Minä palelen aina jaloista ensimmäisenä, pitää olla takissa pituutta. Toivottavasti kaapista löytyy aarre :)

   Poista
 3. Ihana nahkis! Minä ostin Barcelonasta lyhyen nahkatakin ja tykkään kovasti, on niin helppo ja lämmin, ainakin näillä kelleillä vielä pärjää.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tuo nahkatakki vaan on pelastanut aamut kun on jo sen verran viileää, että paksumpi takki tulee tarpeeseen :)

   Poista
 4. Kiva takki :). Ostin Kajaanista kirppikseltä mokkanahkatakin 20 eurolla ja olen ollut siihen hyvin tyytyväinen, enemmänkin olisin siitä maksanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pauska :) Sinähän olet oikean löydön tehnyt!

   Poista
 5. Kiva takki ja väri. Nahkatakithan ovat ns. ikuisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näin minäkin ajattelin tähän investoidessani. Tosin investointia vähän helpotti -50% ale ;)

   Poista
 6. Kaunis takki - tykkään tuosta vetoketjusta siinä rinnuksilla. Minä käytän kyllä nahkatakkeja - ja aina on se uusi täydellinen hakusessa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, että täydellinen on monesti hakusessa. Itse ainakin tällä hetkellä tähän tyytyväinen, toivottavasti vielä pitkään :)

   Poista
 7. Tosi kivan mallinen takki! Mun pitäisi löytää uusi talvitakki...vähän hirvittää, hyvää ja nättiä talvitakkia saa yleensä hakea, varsinkin kun moni muuten hyvä takki yleensä kiristää rinnan kohdalta. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Mä olen ns. ostanut jo takkini. Riittävän monta ketaa tullut talvitakkikin hankittua. Toivottavasti se oikea löytyy vielä, kurjaa jos ei ole kunnon takkia!

   Poista
 8. Upea takki! Mun nahkatakkini on vielä löytymättä, mutta ehkä joku päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna! Kyllä tätäkin tuli etsittyä, joten eiköhän se oikea vielä vastaan tule :)

   Poista
 9. Tosi kaunis takki!

  Minulla on kaksi nahkatakkia, konjakinruskea bleiserimallinen Zarasta varmaan 10 vuotta sitten ostettu, joka on vain parantunut vanhetessaan. Toinen on musta, enemmän bikerhenkinen. Molempia tulee kyllä käytettyä paljon.

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia!

   Kuulostavat kauniilta nuo sinun takkisi. Nahkatakkia tulee kyllä pidettyä aktiivisesti jos sellainen vaan on olemassa.

   Ihanaa viikonloppua!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!