New shoes.


Vihdoinkin ne ovat täällä, kahdet uudet syys- ja talvikenkäni. Vihdoin on sanottava siksi, että UPS:n systeemihän on ihan järkyttävä nykyisin. Meillä on alaovella summerit, joten kuljettaja ei saa toimitettua lappua, jossa olisi koodi, jolla voisin siirtää itse kuljetuksen töihin. Hullun hommaa koettaa soittaa kesken työpäivän ja jonottaa asiakaspalveluun! Hankala systeemi kyllä. Noh, ystävällinen asiakaspalvelu ja aurinkoinen kuljettaja eivät voi mitään sille, että systeemi on tämä, joten huippu tyyppejä siellä ainakin on töissä.

Niin niihin kenkiin... tein talvikenkäinventaariota ja totesin, että omistan yhdet matalat nilkkurit. Niissä on sen verran paksu vuori, että uudet ohuemmalla vuorella olevat puolustivat paikkaansa kyllä. Päätin myös, että ns. yhden talven kenkiin ei minulla ole varaa vaan sijoittaisin jokusen kympin enemmän kenkiin, saisin hyvälaatuiset kengät itselleni jotka kestäisivät useamman talven. Käännyin etsinnöissäni oikeastaan ensimmäisenä baltsu merkkini, Tommy Hilfigerin puoleen. Lestiltään sopivat kuin valettu ja siinä ne sitten olivat, täydelliset matalat nilkkurit, jotka olisivat kaikkineen erinomaiset syksyn keleille. Miksi ei talvellakin, etenkin leudompina päivinä. Rohkeasti tilasin ruskeat (olen hyvä kokeilemaan värejä kesäkengissä ja avokkaissa, talvikenkäni ovat kaikki mustat).


No sitten kävi se perinteinen, selasin sivuja vähän lisää ja sieltä iskivät silmiini nämä toiset kaunottaret. Pari yötä kestäneen harkinnan seurauksena tilasin molemmat. Korollisia nilkkureita on yhdet, saappaat sitten siihen päälle. En vaan voinut jättää näitä kotiuttamatta enää. Niinpä se oli korot mukaan ja kukkaron nyörit tiukalle shoppauksien suhteen muutoin. Toisaalta suuremmin millekään ei ollut tarvettakaan, joten enhän minä mistään luopunutkaan. Paitsi muutamasta huivista ja ihanasta puserosta ja kivoista housuista ja... Olen aikas ylpeä että pysyin päätöksessäni ja pidän itseni shoppauksen suhteen kurissa parhaani mukaan.

Mutta tässä ne nyt ovat, kahdet uudet ihanat kaunottaret, joissa kelpaa tepastella kevääseen saakka.

Mitäs tykkäätte? Onko teillä jo kaikki talvikengät hankittuna?
Hyvää torstaita!


Here, in Finland, we have so called proper winters. You know, those picture perfect snow days when everything is so pretty... well, we have them almost three months in a row. This means we have to take care of autumn and winter clothing. It's not that easy to find lovely winter shoes, but this time I got lucky. Brown ones are just perfect, even for roads that have ice on them. Black ones only go on autumn, when it snows, they might be too slippery, but until then they are lovely and warm ones.

It took me a good couple of days to order them. I needed the brown ones but took a good thinking with black ones. Well, I did admit to muself that I could have them and I'm so happy! Now I have good qualitys hoes for many winters, not just one.

What do you think?
Have a great day and hope you are all well!

Kommentit

  1. Ihania kenkiä, muodin aallon harjalla! Kaunista päivää!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Virpi! Muodista en tiedä, mutta hyvät ne ovat jalassa :)
      Oikein hyvää torstaita!

      Poista
  2. Ihanat ovat. Mustien ystävä olen itsekin. Nyt kyllä ruskeat iski mullekin. Kenkiä on itselläni, mutta himoitsen bootseja tälle talvelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju. Jotenkin ne mustat ovat niin luotettavat, mutta joskus pitää olla rohkea ;)

      Poista
  3. Kauniit kengät olet tilannut. Juu, alasummereiden kanssa nuo lähetykset ovat varmasti hankalia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Alasummerit eivät selvästi ole hyvä idea lähetysten kanssa. Noh, onneksi tulivat perille kuitenkin :)

      Poista
  4. Aivan ihania kenkiä, molemmat kauniit mutta erityisesti tykkäsin noista ekoista, ruskeista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Ne ovat kummatkin yhden päivän perusteella osoittautuneet vallan ihaniksi jalassa ja muutenkin oivallisiksi kengiksi.

      Poista
  5. Tykkään kummistakin - ihania ja ajattomia. Itse en saisi ostaa yksiäkään kenkiä, mutta olen kyllä korollisia nilkkuribootseja etsiskellyt - eipä ole sopivia tullut vastaan. Monet matalakantaiset ja korkeampikorkoiset kivat nilkkurit olisin kyllä mieluusti kotiuttanut, mutta kun pitää joku järki olla tämän kenkäkokoelman kartuttamisessakin;)
    Ihania nilkkurkelejä sinulle ja sille ihkulille Kotinörtillesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Lady! Minulla on tuo talvikenkien kokoelma kovin huolestuttavan pieni verrattuna kesäkenkiin. Ehkä hyvä niin, että ei ole samaa kokoelmaa :D

      Kiitoksia! Kotinörtti tykkää syksystä <3

      Poista
  6. Molemmat ovat todella ihanat ja tarpeelliset syys- ja talvisäässä. Huolisin noi molemmat! Tilasin zalandolta uudet nilkkurit, täytyy kuvata ja esitellä ne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna! Ehdottomasti kuvaamaan vaan, minä niin tykkään ihastella muidenkin ostoksia!

      Poista
  7. Molemmat kelpaisi :) Mä olen myös sellainen joka ostaa aina mustat... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marre! Ei ole kovin helppoa rikkoa sitä mustien kenkien valtavirtaa. Saa nähdä onistuuko koska uudelleen ;)

      Poista
  8. Kauniita kenkiä! Varsinkin nuo ruskeat kelpais mullekin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Itse en kyllä osaa sanoa kummat on kivemmat, hyvä niin, tulee pidettyä molempia :)

      Poista
  9. Oh kauniita molemmat ! Mielestäni teit hyvän päätösen kun ostit laadukkaat saappaat ja olet sitten ilman jotain muuta. Näille on varmasti käyttöä ueampana talvena :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Kyllä sitä kannattaa tässä maassa panostaa kunnon kenkiin ja takkeihin. Pysyy terveempänä ja kyllä jalat ovat jo hyvästä lestistä kiittäneet :)

      Poista
  10. Voi hiisi miten kivat kengät löysit!!! Tosi kivat. :)

    VastaaPoista
  11. Love the new shoes, both pairs are really cute!

    xo, Yi-chia
    Always Maylee

    VastaaPoista
  12. Todella kauniita ovat molemmat parit! Hyviä löytöjä olet tehnyt :)
    Minulla on kahdet kengät Tommylta, ja olen kyllä itsekin ollut tosi tyytyväinen laatuun. Sekä nilkkurit että ratsastussaapikkaat ovat molemmat ainakin 5 vuotta sitten ostettuja, ja edelleen kuin uusia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaunis :) Tykästyin Tommyn baltsujen laatuun ja työkaverin vakaalla kokemuksella talvikengitä päätin kokeilla. Olen pelkkää hyvää kuullut ja kun lesti on omalle jalalle hyvä, niin mikäs siinä tepastellessa :)

      Poista
  13. Kaunottaria kumpainenkin, mutta ruskeat veivät syrämmeni. Ihanat! Itse hankin yhdet kengät syksyksi, saattaa olla etten toisia ostakkaan, talveakaan ajatellen. Nyyh... Mutta pakko säästää reissua varten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ansku! Ne ovat kyllä ihania. Kyllä se säästäminen sitten reissussa kannattaa. Minä ostin kengät, mutta saas nähdä ostankohan ihan heti mitään muuta, joulukuussa odottaa reissu meilläkin ja mielummin siellä näen ja koen kun täällä tuhlaan :)

      Poista
  14. Molemmat ovat upean näköisiä. Kyllä kelpaa :)

    VastaaPoista
  15. Kiitokset kivasta ja inspiroivasta blogista! Olen seurannut blogiasi jo jonkun tovin, mutta jätän nyt vasta puumerkkini tänne.
    Kyllä on kauniita kenkiä, varsinkin nuo ruskeat ovat minun makuuni. Paljonkohan noissa ruskeissa mahtaa olla varren ympärysmitta? Minun ongelmani on sen verran tukevat nilkat ja pohkeet, että saappaita en löydä lainkaan ja näissä nilkkamittaisissakin saa aina pelätä ettei vetoketju mene kiinni. Yhtä stressiä etsiä talveksi kenkiä.

    NtiK

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mukava kuulla sinusta NtiK ja sydämellisesti tervetuloa lukemaan blogiani! <3 Ihanaa kuulla, että tämä inspiroi.

      Ruskeissa on ympärysmitta (ulkopuolelta mitattuna siitä yläreunasta) 30cm. Sisäpuoli vähintään 29cm, mittasin aika löysästi. Vetoketju auttaa saamaan ainakin itsellä hyvin jalkaan, vähän jää löytäkin vaikka ei mitenkään mainittavasti.

      Olen itsekin paksupohkeinen sekä paksunilkkainen että jalkapöytäni on korkea. Kenkien ostaminen ei ole helppoa. Itselleni ovat Hilfigerin lestit sopineet (saappait eivät ikipäivänä menisi kiinni mutta nilkkurit ovat hyvät) ja Espritin kenkiä lukuunottamatta kannankin loput järjestäen ulkomailta.

      Toivottavasti ne sopivat talvikengät löytyvät vielä. Gaborista tykkään myös, joskus olen saappaatkin heiltä löytänyt, kävelin ne ihan loppuun :)

      Poista
    2. Kiitos Dahlia :-)
      Ja kiitokset mitoista, piti heti töiden jälkeen kaivaa mittanauha esiin ja mittailla omaa jalkaa. Vaikuttaisi siltä, että kengät saattaisivat sopia varren puolesta (lähinnä siis mennä suosiolla kiinni), riippuu tosin siitä miten korkealle kenkien varsi nousee. Joskus tuntuu niin kovin tuskalliselta olla hieman rehevämmän kokoluokan edustaja :-/
      Englannista olisi mahdollisuus tilata mittatilauksena tehtyjä saappaitakin, mutten ole uskaltautunut tekemään sinne tilausta - vielä ainakaan. Mutta sitten olisi pitemmät saappaatkin...Zizzillä olen nähnyt saappaita väljemmällä pohkeella, mutta kenkäosan malli ei ole muuten vain miellyttänyt.
      Eccolta olen viime vuosina löytänyt "pohjesopivat" kengät, onneksi heidänkin mallistonsa on alkanut olemaan jo katseenkestävää.

      Katsotaan miten käy, jos tilaan ruskeat saappaat...

      Mukavaa alkavaa viikkoa!

      NtiK

      Poista
    3. Hyvä että voin olla avuksi. Nousevat nuo nilkkurit jokusen sentin nilkkaluun yläpuolelle kyllä, eivät kovin korkealle minusta. Semmoiset perusnilkkurit. Onko tuollaista määritelmää edes olemassa :D

      Toivottavasti ne sopivat saappaat löytyvät, jos Saksaan tai Brittien suunnalle olet menossa, niin osaan kertoa kyllä hyviä vinkkejä mistä löytää leveämmän pohkeen kenkiä vaikka kuinka :) Itse en ole vielä tilannut Englannista mittatilauksella, on houkuttanut kyllä vaikka kuinka monta kertaa, mutta jotenkin pelkään, ettei lesti istu kuitenkaan.

      Hyvää alkavaa viikkoa!

      Poista
  16. Ite tilasin fillarin saksasta ja toimitus oli upsilla. Tilaus vaiheessa kysyttiin kahta osoitetta sen takia, että jos kotona ei ole ketäään niin kuriiri toimittaa sen seuraavaan annettuun osoitteeseen esim. töihin. Meillä vaan tuo UPS:n alihankkijana toimiva kuriiripalvelu toimittaa paketteja kotiin klo: 9-13 välillä.... että siitäkin syystä oli järkevää ilmoittaa se toinen osoite. Olisi muuten jäänyt fillari saamatta :D

    PS. Kivat kengät, itekin olen etsinyt konjakin värisiä nilkkureita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se riippuu vähän toimitussopimukseta joka yrityksellä on UPSin kanssa, miten toimittavat ja mihin. Ilmeisesti Tommyn sopimus ei ole yhtä kattava, valitettavasti. Mutta tästäkin selvittiin ja kengät saapuivat kotiin :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!