17.9.2013

Red-white-blue.


On myönnettävä, että tämä rakkaussuhteeni yksinkertaiseen ja simppeliin pukeutumiseen ei ole missään nimessä katoamassa vaan voimistumassa. Sini-puna-valkoinen pamahti vaatekaappiini keväällä ja sen jälkeen se on ollut aika tahdilla erilaisissa yhdistelmissä viikoittain. Musta-valkoisen ohella. Turkoosi on harvoin päässyt mukaan enää.

Soimasin itseäni hyvän tovin siitä, että olen tylsä pukeutuja kunnes Kotinörtit (aikansa vaimonsa valitusta kuunneltuaan) totesi: Viihdytkö niissä vaatteissa? No tietenkin viihdyn vastasin. "No mikä on ongelma?" Niin, mikä on ongelma? Ei mikään. Vaatekaappini sisältö ei ehkä ole värikkäin mahdollinen, mutta ainakin viihdyn itse niissä. Joten siis täältä näitä pesee, mukavan simppeleitä kokonaisuuksia joissa tällä hetkellä tunnun viihtyvän paremmin kuin hyvin. Tämä kokonaisuus on perjantain rennomman työpäivän parista.

Mikä on teidän tämän hetken suosikkinne?
Hyvää tiistaita kaikille!I must admit, that I've been wearing red-white-blue combination a lot lately. Also black-white and white-navy ones. I just can't help myself, I feel so good on them. One might think that it's boring way of wearing clothes, but as my Husband so well put it: If you feel good, what's the problem? Well, none for me. So it might look same old same old, but look at my smile, I feel good!

Have a great day loves and hope you are all well!

Jakku/Blazer: Tommy Hilfiger // Neule/Knit: Tommy Hilfiger // Farkut/Jeans: Evans //
Kengät/Shoes: tommy Hilfiger // Laukku/Bag: Longchamp

8 kommenttia:

 1. Ihana tuo sun jakku!:) Oon ite jo kauan etsinyt juuri punaista jakkua, tuntuu vain etten löydä haluamaani sävyä:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia! Sen oikean sävyn löytäminen on joskus hankalaa, tätä etsittiin hyvä tovi myös, kyllä se sullekin vielä vastaan tulee :)

   Poista
 2. Voi vitsit kun hyvin sopii sulle tuo punainen! Oot jotenkin tosi hyvän näköinen ollut viime aikoina, liekö tuoreen rouvan hehkua.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta! Luulen, että se johtuu ihan riittävist yöunista ja rakkaasta kuvaajasta :) Stressikin vähentynyt häiden jälkeen huimasti ;)

   Poista
 3. Ihana väriyhdistelmä. Niin toimiva kokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju. Näin se vaan on, meikäläisen suosikki!

   Poista
 4. Ihana asu, kaikki palaset siinä ovat tosi kivoja!

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!