10.9.2013

Same old, same old?


Asukokonaisuus viime lauantailta toistaa aika pitkälle tämän hetkistä vapaa-ajan vakiovaatetusta. On matalat kengät, on farkut ja on neule. Huivikin kaulassa. Sinällään tässä kokonaisuudessa ei ole minusta mitään vikaa ja viihdyn tällaisissa vaatteissa. Sitä vaan näin pääasiallisesti asuihin keskittyvänä bloggaajana miettii aina joskus, että kuinka nopeasti te lukijat kyllästytte näihin? Työasuihin sentään saan vaihtelua, mutta kun en vapaalla suin surminkaan sellaista halua päälleni pukea. Korkoja ja jakkua.

Antaa sen tyylinkin joskus levätä eikö? Joten vieläkö näitä vapaa-ajan erilaisia neule-huivi yhdistelmiä voi teille näytille laitella vai pitäisikö hiljalleen uusia tyyliään myös vapaalla? Ja jos niin miten? Uusia värejä, uusia tyylejä? Vai pysynkö vain tässä ja posteilen teille ennemmin työkokonaisuuksia?

Tällaisten pohdintojen keskeltä oikein hyvää tiistaita!


This one is from last Saturday. It looks quite the same as it does everytime I'm not at the office. Flat shoes, jeans and knit. Oh, and scarf, it's a must almost every time. It just made me think: how long do you like to see my leasure time outfits? Since I do put on a lot of outfits, I myself start to think how long does it take that you think that I'm boring. Since my office outfits change a bit, but this one actually does not.

What do you think?
Have a great day and hope you are all well!

Neule/Knit: Vero Moda // Farkut/Jeans: Evans // Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger //
Laukku/Bag: Longchamp // Huivi/Scarf: Mulberry

8 kommenttia:

 1. Nättejä kuvia, kiva nähdä sulla välillä hiukset auki. :) Mulla on itselläni ihan päinvastainen ongelma - työvaatteet ovat aika tylsiä, enkä siksi ole niitä ihan kauheasti kuvannutkaan. Vapaa-ajalla taas tulee leikiteltyä esim. väreillä enemmän, ja valittua asusteet huolellisemmin, kun on aikaa. Niin, ja minusta ainakin on ihan kiva nähdä välillä tällaisia ihan "tavallisia" asuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna. Tykkään ihan hiuksista aukikin, jotenkin tulee vaan harvemmin pidettyä auki. Pitänee kokeilla noita erilaisia värileikittelyjä enemmän. Vaikkakin se toki tarkoittaisi sitä, että tarttisi oikeasti hankkia värikkäitä vaatteita :D

   Poista
 2. Ei kyllästy ainakaan tämä Lady - vapaa-aika on kuitenkin yksi tärkeimpiä aikoja tästä elämästä ja silloin pitää saada pukeutua niin kuin itsestä hyvältä tuntuu. Ja sinulla kun vielä näyttääkin hyvältä.
  Iloa sinun ja Kotinörtin viikkoon♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kauniista sanoistasi Lady <3
   Oikein ihanaa viikonjatkoa sinne teille myös!

   Poista
 3. Sekä vapaa-ajan että työajan asukuvat ovat ihania! Kiva asu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna! Laitetaan jatkossakin tulemaan siis :)

   Poista
 4. Ei mitään pelkkiä työasuja! Kaikkea kiitos jos saa toivoa. Täällä tarvitaan inspistä niin työhön kuin arkeenkin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että jatkossa tulee kumpiakin, en kuitenkaan malta olla kuvaamatta näitä neule-farkut yhdistelmiä ja ovathan ne kivaa vaihteluakin :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!