25.10.2013

Ellen Degeneres: Seriously.... I'm kidding


Kovin harvoin kerron täällä lukemistani kirjoista, vaikka muutaman kirjan kuukaudessa tahkoan kuitenkin läpi. Välillä vähemmän, välillä (etenkin lomalla) luen enemmän. Joidenkin kirjojen kanssa en pääse ollenkaan alkuun ja toisia en voi laskea käsistäni. Tallinnasta viime viikonloppuna ostamani Ellen Degeneresin kirja on kuitenkin sellainen, että ajattelin sitä vähän teille avata. En ole koskaan ollut mikään Ellenin fani. Pidän hänen showstaan ja huumorintajustaan, en kuitenkaan missään vaiheessa ole seurannut mitenkään aktiivisesti hänen elämäänsä. Jotain kertoo sekin, että en edes tiennyt Ellenin kirjoittaneen useamman kirjan ennen kuin tähän törmäsin Tallinnassa.

Luin mielenkiinnosta takakannen, luin kyllä mielenkiinnosta monen muunkin kirjan takakannen. Tämän takakansi sai hymyilemään hihittelemäänkin hieman itsekseni. Ajattelin, että sellainen kirja pitää ottaa mukaan, joka saa hymyilemään on eittämättä hyvä ostos. Niin tämä olikin, aloitin tämän maanantaina aamulla (ja meinasin myöhästyä töistä). Jatkoin tiistaina illalla (enkä meinannut malttaa nukkumaan) ja sitten keskiviikkona ahmaisin melkein kokonaan kirjan loppuun, viimeistelin lukemisen eilen. Kirja nauratti, välillä hiljaisella tavalla, välillä nauroin kotona itsekseni vedet silmissä. Kirja sinällään ei sisältänyt mitään suurta oivallusta, mutta kirja, joka saa nauramaan on eittämättä hyvä kirja.

Tällaista tänä perjantaina. Oletteko lukeneet Ellenin kirjoja?
Hyvää perjantaita ja naururikasta viikonloppua!


I don't often tell about book I read on my blog. I do read one or two books a month. Sometimes more, especially if I'm on holiday. Last weekend I got two books from Tallinn and tought I'd tell you about this one (Agatha Christies book is still waiting). I've never been a huge Ellen Degeneres fan. I do like her show and enjoy her sence of humor, but I don't active follow her. It tells something that I did not even know she had wrote a book, three actually.

I red the back of the book at bookstore. It made me smile and gigle a littele. I tought that book that makes me smile, is a good thing to get. And so it was. I started this on Monday morning (and almost missed getting to my job on time). I continued on Tuesday evening (and almost missed my night's sleep). On Wednesday I read it almost all and finnished reading yesterday. Book made me laugh. There might not be any great ideas in the book, but I think that book that makes laugh is good book and that's why I wanted to tell you about this one.

Have you read this one? Or any other Ellens book?
Have a great Friday and hope you are all well!

8 kommenttia:

 1. Enpä ole tullut lukeneeksi Ellenin kirjoja - mutta ehkä on syytä tutustua - hauskoja kirjoja ei ole koskaan liikaa;)
  Oikein hyvää viikonloppua sinulle ja Kotinörtille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ainakin vilkaista jos vastaan sattuu tulemaan :)

   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 2. Täytyykin laittaa tämä lukulistalle! Ja lisää lukuvinkkejä, pliis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai näille oli menekkiä? No kyllä minä ehdottomasti laittelen vinkkejä aina aika ajoin kun hyvä kirja tulee vastaan. Seuraavana on lukujonossa Poirotteja, niitä tuskint tarvitsee vinkata, ne ovat aina hyviä ;)

   Poista
 3. En ole lukenut noita Ellenin kirjoja, mutta hän on kyllä mielestäni ihana ja hauska nainen. :) Kiitos suosituksesta, tämänhän voisi hankkia vaikka joululahjaksi itselle! (Jouluna tulee aina luettua joku kirja, se on jo perinne.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilkaisin nopeasti netin kisjatarjontaa ja Ellenin kirjat saa näemmä varsin kohtalaisella hinnalla Suomeen jos ei täältä löytdy (en muuten edes katsonut...). Jouluna tuleekin luettua on kun vapaita :)

   Poista
 4. En edes tiennyt, että hän on kirjoittanut kirjoja. Luen nykyisin tosi paljon (tunnin työmatka julkisilla... ees-taas, eli kaksi tuntia lukuaikaa päivässä vähintään), mutta olen päässyt yli vaiheesta, jossa luin "mitä vaan". Ellen Degeneres vaikuttaa paitsi hauskalta, myös todella fiksulta naiselta, joten taidan laittaa tämän seuraavaan kirjatilaukseeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään ennen kuin tähän törmäsin! Tervetullut yllätys, jonka ahmaisin kyllä aika vauhdilla. Kirjan komiikka on ihanan terävää ja leikittelevää, pidän itse sellaisesta suuresti.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!