Friends wedding, part I.


Lauantaina tanssimme ystävämme häitä. Suuntasimme lauantaina Lahteen elokuvateemaisiin häihin, jotka olivat kyllä niin hääparin näköiset. Liikutuksesta kun kauniita ihmisiä ovat, niin muutama kyynelkin vieri poskelle. Häätanssin aikana. Onneasta toki, ei niistä omista häistä nyt niin kauaa aikaa kuitenkaan ole (joista sivuhuomautuksena, kuvia tulee puvusta kyllä, kärsivällisyyttä rakkaat lukijat, kuvaajamme tekee kovasti sen yli tuhannen kuvan kanssa töitä minkä päivätöiltään kerkeää). Takaisin näihin häihin: Ihanan tunnelmalliset juhlat, joissa hauskaa ja tanssittavaa riitti yöhön saakka. Omituista omalla kohdalla oli kyllä se, että pitikin vaan katsoa sitä kimpun heittoa. Rakas ystäväni Nna totesi, että "Siihen tottuu". Niin varmasti, mutta ainakin muistan tämän kerran varmasti. Ensimmäistä kertaa ihan oikeasti tuli semmoinen "Oho, olenkin rouva"-olo.

Nämä olivat tosiaan osa 1 tämän hääparin juhlista joihin meillä oli kunnia osallistua. Saimme siis kunnian olla paikalla isojen sukujen kanssa samaan aikaan juhlassa, jossa kavereita oli vain kourallinen. Tämän viikon lauantaina ovat kaverijuhlat, joihin saimme myös kutsun. Ihanaa juhlaa! Tosin nyt on kuulkaa mekkokriisi! Tämä yllä ollut Debenhamsilta viime vuonna tilattu pitkä mekko sopi sukulaishäihin hyvin, mutta tarttisi tälle lauantaillekin joku mekko olla. Kuten jokunen sunnuntai sitten opimme, minulla niitä juhlamekkoja riittää. Arvatkaa vaan onko mikään kiva juuri nyt? Oi tätä naisena olemisen vaikeutta! Ja samaahan ei tietenkään voi laittaa... onneksi tässä on aikaa.

Alla muutama tunnelmakuva häistä ja tosiaan omasta mekostani, johon olen valtavan ihastunut ja joka sopii etenkin hääjuhliin mielestäni oikein hyvin!

Hyvää tiistaita!








This Saturday we had the honor of being quests on a friends wedding. We went to Lahti (a city where you need to drive for about hour from where we live) for the wedding. It was such a great wedding! Themed by movies, looking so much like the happy and lovely couple. This was the part they had only couple of friends (we we so honored to be asked to come) and lot's of relatives. This weeks Saturday it's party for freind where we are also going. Great!

I wore this already once worn last August I got from Debenhams. I absolytely love this dress, since it's so esy to wear at the wedding an most of the times it looks good. At least to my eyes. But yu know me: I have a small crisis about this weeks party, I don't know what to wear. Not this blue one, but I think I might have just one or two... (or ten...) dresses at my closet. so I just need to make my mind.

Somo photos about my outfit and some from the wedding as well (just some small details). Hope you like them!

Have a great day and hope you are all well!

Mekko/Dress: Debenhams // Huivi/Scarf: Wedding shop // Kengät/Shoes: Aldo // Laukku/Bag: From Berlin

Kommentit

  1. Tyylikäs rouva :) Ihanat, raikkaat ja niin sinulle sopivat värit ! Juu, ja anteeksi , jos hoputtelin hääkuvien kanssa, en vain malttaisi odottaa ;) Mukavaa päivää !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne aulikki! :) Voi ei se mitään, et ole ainut joka kuvia on kysellyt ja tunnustan, olen minäkin vähän malttamaton ;)

      Ihanaa päivää sinulle!

      Poista
  2. Vau, mikä nainen siellä on kuvissa! Ihan mieletön tuo puku ja tuo väri sopii sulle jotenkin tosi hyvin! :)

    Haha, kuulostaa niin omakohtaiselta tuo kimpun heittoon osallistuminen. Olin tänä kesänä ekan kerran rouvana häissä ja oikeastaan vähän harmitti ettei voinut osallistua tappeluun kimpusta. Siis ei sillä että olisi huono asia olla naimisissa, mutta se on ollut aina vaan niin hauska ohjelmanumero :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta! Puku on minustakin ihastuttava ja sen takia mielelläni sitä pidänkin kun on riittävän juhlava tilaisuus :)

      Jep, kyllä sitä tajusi, että ei voikaan enää osallistua. Uskon vakaasti siihen, että siihen tottuu vielä ;)

      Poista
  3. Upea asu ja kuinka hyvin sinulle sopii sähkönsininen !
    Kakku on aivan ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara! Sähkönsininen on kaunis väri ja pidän sitä mielelläni.
      Kakku oli ah niin hyvää <3

      Poista
  4. Vau... nyt olet kyllä NIIN upea. Mekko on täydellinen, voisin kuvitella itsekin pitäväni. Tykkään, tykkään ja tykkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju. Tuo mekko sulatti kyllä kerralla sydämen kun sen näin eikä siinä kauaa mietitty että olisiko sille tarvetta vai ei :)

      Poista
  5. Muhun tekee vaikutuksen se, miten kannat noita toinen toistaan upeampia mekkojasi.
    Itse kun olen tällainen lökähousuverkkaripentti, niin tuntisin oloni noin näyttävässä mekossa niin epäitsekseni, että varmaan hiiviskelisin vaivihkaa pitkin kadunkulmia ja miettisin, että jos tulee joku tuttu vastaan, niin miettii, että "mikähän tolle on tullu" :D.
    Ihanaa, kun oot noin rohkea!! Ja säihkyvän sininen mekkohan siis on sulle ihan täydellinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annukka <3 Olen huomannut, että itselläni selkä oikenee kun on kaunis vaate kannettavana. Ehkä perua joskus junnuna kokeillusta kilpatanssista. Kiitoksia kauniista sanoistasi <3

      Poista
    2. Pakko lisätä, että nyt kun katsoin kuvia uudestaan, niin ton kakkoskuvan perusteella voisin hyvin kuvitella sut tanssimassa vaikka flamencoa :)

      Poista
    3. Oi kiitos! Tosin en ole kovin hyvä tanssimaan, mutta aina voisi kuvitella niin ;)

      Poista
  6. Wow! You are so beautiful! I love your blog :))

    Follow? :)
    Visit my blog dyverst.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you! I shall at least visit. I'll follow if I like it :)

      Poista
  7. Oi kuinka ihana asu! Ja sinä niin kauniina! Filmitähtenä elokuvateemaisissa häissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Tarja! Kyllä sitä pitkässä mekossa on aina vähän filmitähti olo :)

      Poista
  8. Hyvänen aika kuinka kaunis sinä ja mekko olette!!

    VastaaPoista
  9. Näytät niin upealta! Tuo mekko on täydellinen sinulle. Tykkään myös kakusta : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina! Mekko on kyllä kaunis ja kakku, voi se oli niin hyvää <3

      Poista
  10. Todella ihanan näköinen asu, upeana oot ollut liikenteessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Kyllä häiden takia sitä aina parhaansa yrittää, ovat niin iso juhla :)

      Poista
  11. Upea rouva- juhla-asu istuu sinulle aivan täydellisesti ja olet hienosti jälleen kerran rakentanut naisellisen kokonaisuuden :)! Sinisen sävyt sopivat sinulle mielettömän hyvin -Kaunis Dahlia!

    Hääkakku niin herkullisen näköinen..!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna! Minta kertaa olen miettinyt, voisiko tuota mekko pitää muuallakin, mutta kyllä se vaan on nin häihin sopiva, että en ole sitten muualle sitä laittanut.

      Poista
  12. Upea mekko, upea rouva - mekon väri saa sinun ihosi säteilemään. Asussa on kaikki kohdillaan - ja kuvaajaparka varmasti ihan sekaisin♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Lady! Sininen on kyllä suosikkini taas, eikä suotta ;) Kotinörtti suoriutui varsin mallikkaasti ;)

      Poista
  13. Näyttää ihanalle! Häät ovat aina niin mukavia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Maria! Häät ovat kyllä aivan mahtava juhla :)

      Poista
  14. Ihana asu! Sininen sopii todella hyvin sinulle :)

    VastaaPoista
  15. Oi miten ihania kuvia! Kauniina olet <3

    VastaaPoista
  16. Ou nou, multa oli tämä postaus mennyt ihan kokonaan ohi. Upea, upea sinä! Sininen on kyllä sinun värisi ehdottomasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Caelia :) Olen selvästi alkanut olemaan enemmän ja ennemmän siniseen kallellaan.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!