19.10.2013

Great outfit.


"Upea outfitti!" huudahti työkaverini jota kurvasin aamusta viikolla tämä kokonaisuus ylläni hakemaan. Kiittelin hämmentyneenä kohteliasuuden edessä, mutta on myönnettävä, että pidin tästä kyllä itsekin valtavatsti. Eri kuosit sekoittuvat kivasti keskenään, ohut sifonki ja pörröinen turkis. Housuilla vähän edes väriä kokonaisuuteen (en kehdannut pelkästään punaisia pitää!). Pörröinen liivi on kyllä osoittautunut ihan loistavaksi valinnaksi, lämmittää mukavasti ilmastoinnin keskellä.

Eilen jo kauhistelin, mitä mahtaa tapahtua kun hämärä tulee aikaisemmin... No tässä on tulos. Valo ei ulkona riittänyt, salaman kanssa kuvista tuli aivan hirvittäviä. Ei kun rappuun sisään siis. Lenkillä keli olikin sitten jo perin pimeä. On kyllä myönnettävä että päivänä jona nämäkin kuvat otettiin olin töissä kuuteen saakka, että ehkä ensi viikolla taas saa parempia kuvia kun on päivät vaa neljään saakka.

Mutta tämmöinen jo selvästi lämpimämpi kokonaisuus yllä tällä kertaa.
Hyvää lauantaita!"Great outfit!" said my co-worker when she saw this outfit. And I must admit I think the same way. I like the combination in this one and I think it looks fresh and good for autumn. Plus the vest is so warm at the office.

Unfotunately I was working so late this week that we had to take this photos inside. It's getting darker and darker, let's see what happens next week, hope we can take these outside as long as possible.

Have a great weekend and hope you are all well!

Pusero/Blouse: From Ireland // Liivi/Vest: Next // Housut/Pants: H&M // 
kengät/Shoes: Deichmann // Laukku/Bag: Longchamp

18 kommenttia:

 1. Ihana asu todellakin. Mulla on hakusessa myös tuollanen pusero, mutta haluaisin vähän paksumpaa kangasta kuin sifonki. Ehkä mä vielä löydän. Tuo liivi on ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Minä laitan aina topin vaan noiden sifonkisten alle, vaikka kaiketi paksumpiakin olisi kuin ihan tuommoiset henkäyksen ohuet :)

   Liivi on ihanan lämmin! <3

   Poista
 2. Kiitos ideasta. Minulta löytyy tuon kaltainen paita ja liivi : )

  VastaaPoista
 3. No kyllä on upea asu ! Tuo liivi on ihan mahtava.

  Rentoa viikonloppua Dahlia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Liivi on ihanan lämmin ja syksyyn sopiva :)

   Hyvää viikonloppua Sara! :)

   Poista
 4. Voi ah, mikä asu! Ja tuo liivi, kävin jo kurkkimassa Next:in sivuilla, siellä oli toinenkin magee leokuosinen liivi..Mutta mitäs, kun mä lupasi olla ostamatta enää yhtään vaatetta tämän vuoden puolella- kauhea dilemma! Ja Zarassa on aikas muhkea turkis(teko)liivi...aarrgghh... ;)

  Hyvää viikonlopun jatkoa Dahlia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Nextin sivut ovat vaaralliset käydä, etenkin jos on moisen lupauksen tehnyt :D Ehkä sinun pitäisi pyytää armoa yhden liivin verran? ;)

   Hyvää viikonlopun jatkoa!

   Poista
 5. Voi tuo karvaliivi-paita yhdistelmä on kaunis! Housuista tulee kivasti väriä tuohon juttuun. Tekisi niin mieleni tuollaista tummaa karvaliiviä, mutta pysyn vielä ostolakossani...:) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että ihailen teitä ostoslakkolaisia niin paljon! Minä en kyllä pystyisi, vaikka kovasti olen kyllä koettanut :)

   Hyvää viikonlopun jatkoa!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Thank you Maddie! It's lovely, cosy and most of all its warm.

   Poista
 7. On kaunis asu, kivan väriset housut. Siisti paita ja karvaliivi sopivat hyvin yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Sifonki ja karva tuovat hauskaa kontrastia ainakin toisiinsa! :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!