Red and grey.


Jo maanantaina pääsivät Tallinnan ostokset käyttöön housujen ja neuleen muodossa. Vallan onnistunut kokonaisuus jolla saattoi viipottaa palavereissakin. On kyllä sanottava, että ajoittain, kuten viileänä maanantaina olen onnellinen siitä, että töissä pukukoodi ei nillitä ollenkaan villaliivin kanssa. En tiedä miten tiukemman kanssa olisi, mutta meillä tämä menee ja hyvä niin. Harmaa ja punainen on hyvä yhdistelmä, joihin on hyvä turvata. Uudet housut toimivat ja neule on aivan ihana.

Mitäs pidätte kokonaisuudesta? Kelpaisiko tämä sinulle töihin yllesi?

Hyvää keskiviikkoa!



Already on Monday I used my new ones from Tallinn. Red knitwear and grey trousers were great ones at the office on a cold day. I must say I am happy that I can go to office in this bit more casual outfit as well. Its great when you feel cold in the morning.

What do you think?
Have a great day and hope you are all well!

Neule/Knit: Esprit // Pusero/Blouse: Esprit // Housut/Trousers: Debenhams // 
Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Laukku/Bag: Longchamp

Kommentit

  1. No kelpaisi todellakin. Näkee että on mukava päällä ja kaunis katsella. Varnaan itse tuikkaisin tennarit näiden kanssa : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava se on päällä ja hyvä mennä. Minäkin matalat saattaisin laittaa, mutta ovat nuo housun lahkeet sen verran pitkät, että korkkarit ovat ainut vaihtoehto ettei laahaa lahje maata ;)

      Poista
  2. Mulle kelpais :) tuo neule on aivan nappiostos , tosi kivan näköinen !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anneaulikki. Se on kyllä ihanan lämmin, tosin huomasin, että sen pitäminen vaatii päivän jolloin punainen tuntuu omalta väriltä :)

      Poista
  3. Katsoin jo eilen, että vau, onpa ihana punainen neule. Mäkin voisin ottaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kauniin värinen. Pirteä ja puhdas väri, ennen kaikkea myös lämmin ja mukava.

      Poista
  4. En ole koskaan ikinä milloinkaan itse käyttänyt tuollaista yhdistelmää - lyhythihainen neule puseron päällä - mutta sehän näyttää ihan kivalta, voisipa kokeilla! Ensimmäisenä huomioni kiinnittyi kylläkin housuihin, näyttävät tosi mukavan oloisilta. Taitavat olla joustavaa kangasta? Juuri tuollaisia olen itsekin tässä etsiskellyt, muttei tällä reissulla tullut yhtään vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mervi. Minä tämmöisenä palelijana haluan ne pidemmät hihat talvella, muutan iskee vilu.

      Housut ovat oikein mukavat, joskaan eivät ainakaan suuremmin joustavaa kangasta. Niiden löytäminen oli oikea lottovoitto, harvoin löydän istua housuja noin helpolla :)

      Poista
  5. Hyvältä näyttää neule päällä, nappiostos! Minä olen nyt saanut ihan kamalan pakkomielteen tuosta punaisesta, pakko saada jotain omaankin kaappiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih. Addiktio tartutettu! Jee! :D
      Punainen on kyllä kauniin pirteä väri :)

      Poista
  6. Sinulle sopii hyvin punainen väri, neule on kiva lyhyinen hihoineen. Itselläni ihonväri ei sali punaista, tosin joskus silti tulee käytettyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Alma! Minullakin se on punaisesta kiinni, keltaisen tai oranssin puolelle taittavat eivät sovi ollenkaan. Olisiko se vain punaisen sävystä kiinni? Aina voi olla toiveikas :D

      Poista
  7. Voi vitsit, onpa ihanan piristävä tuo punainen neule! Sopii kyllä hyvin tähän harmaaseen keliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda! Kun ulkona on harmaata, niin jostainhan se väri on tuotava mukaan ;)

      Poista
  8. Love to see such a powerful and bright red on you - you're looking great in this pullover, my dear! - Kisses from Vienna / Liebe Grüße aus Wien,

    Katja

    www.collectedbykatja.com

    VastaaPoista
  9. Kelpaisi, kelpaisi - tuo punainen on ihan täydellinen punainen! Ja kivasti olet sen yhdistänyt noihin harmaisiin housuihin.
    Kivaa loppuviikkoa teille sinne - sekä sinulle että Kotinörtillesi♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady! Tuo on kyllä kovin puhdas punainen, sellainen minkä minä ymmärrän punaiseksi kun siitä väristä puhutaan.

      Hyvää viikon jatkoa teille myös! <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!