24.11.2013

Comfy Saturday.


Eilen oli yllä varsin mukava kokonaisuus noin päiväsaikaan. Tossut, farkut ja neule. Huivi tietysti lämmittämässä. Poikkeuksellinen lauantai siitä, että vietin päivän kauneimmat ja kirkkaimmat tunnit töissä. Super rentoon kokonaisuuteen saattoikin pukeutua lähinnä siksi, että ei ollut mitään vaaraa siitä, että joku vieras olisi tullut paikalle, omalla porukalla mentiin. Sillä aikaa kun minä ahersin töissä auto suoritti itse huoltonsa. On kyllä sanottava, että onnea on mies joka hoitaa auton huollon. Minä olisin aivan toivoton sen kanssa.

Ajattelin näin sunnuntain kunniaksi kertoilla vähän kuulumisia, edellisestä kuulumispostauksesta on jo hetki aikaakin. Viimeisen kuukauden verran kuulumisia on varmaan suurimmaksi osaksi hallinnut työt. Kun töitä on ns. vaikka muille jakaa niin ajoittain hirvittää. Miten ihmeessä sitä saisi kaiken aikansa riittämään? Pitäisi varmaan vaan karsia vielä enemmän menoista. Yksi meno, josta en kyllä karsi ovat lenkit. Valitettavasti ne ovat kutistuneet siihen kolmeen kertaan viikossa ja useammin ja useammin ne ovat lähempänä puolta tuntia kuin tuntia. Vaikka se jaksamiselle tekeekin hyvää, niin kyllä se tällä hetkellä on vaan suossatarpomisen tuntuista koko kävely. Aion silti sinnikkäästi pitää siitä kiinni. Ruuan kanssa mennään kevyillä lounailla eli salaateilla. On kyllä sanottava, että syy on ennen kaikkea siinä ajanhallinnassa, se on nopea lounas laittaa mukaan.

No mutta eihän tämä elämä pelkkää kurjutta ole (ajattelin vaan kertoa, että semmoistakin on ajoittain mukana). Tällä hetkellä myös paljon positiivisia asioita. Lomaan on reipas kaksi viikkoa enää aikaa, Berliinin reissun suunnittelu on täällä täydessä vauhdissa. Samoin Hobitin ensi-iltaa odotetaan innolla (vaikka en sinne pääsekään, mutta seuraavana päivänä kyllä!). Hiljalleen se joulukin tekee tuloaan, perjantainen keikka oli ihan huippu (siitä huomenna!) ja kyllä minusta kaikkineen ollaan ihan plussan puolella. Monet pienet asiat ihastuttavat, kuten postista perjantaina haetut uudet työpaidat (niistä ensiviikolla enemmän kun saan kuvattua ne) ja Kirjamessuilta haetut Poirotit, kun edellinen loppuu voi vain tarttua seuraavaan.

Yksi suurimmista ilonaiheista on tällä hetkellä myös tämä blogi. Jo monta viikkoa tämän kirjoittamisen kanssa on ollut varsinainen draivi! Suurta iloa ovat tuoneet myös uudet lukijat, Tervetuloa! Myös ihanat ja kannustavat kommentit ovat lämmittäneet paljon mieltä. Vuorovaikutus on ollut aivan mahtavaa ja olen jokaisesta kommentista vallan innoissani edelleen. Kiitos teille!

Tämmöistä siis täällä suunnassa. Nyt minulla olisikin esittää toive, kun teitä uusia lukijoita on sen verran monta, niin haluaisitko kertoa kuka sinä olet? Myös vanhemmilta lukijoilta, joita tunnenkin jo jonkun verran, olisi kiva kuulla kuulumisia.

Kaunista sunnuntaita!Yesterday I had on this lovely and comfy outfit. A bit differet office outfit since yes, I was working on Saturday. But only co-workers present, so no need for corporate look at all. It's not that common for me to work on Saturday but this happens every now and then. It's ok, I'll get a day of for that. All and all I have had a lot of work in past several week. It seems, that there is so much new to lern at the moment. Don't get me wrong, I love learnin new things, but it takes time to learn them. And I get to use english at my work more and more, wich is great as well.

I just have to learn how to use my time I think. Quite much of everything. Also planning on going to Berlin with in couple of weeks, almost can't wait for it. Toygh there are lot's of things to do in my life, I've still managed to do read Agatha Christie and seeing my dear friends. I think that is so important to do that you can go on!

I also love writing this blog! There are some new readers: Welcome! It's so great to see, that people actually like to read my blog. I'm honored to have such a great readers.

So those are my insited right now, the most importat question, my dear reader: how are you?

Have a pleasent and great Sunday and hope you are all well!


Neule/Knit: Esprit // Farkut/jeans: Esprit // Huivi/Scarf: Marks and Spencer //
Laukku/Bag: Longchamp // Kengät/Shoes: Esprit

18 kommenttia:

 1. Kiire on tuttu vieras mutta onneksi iltaisin saa aina hieman hengähtää, kuun on ensi päivän paahtanut töissä. Kaunis asu, tennarot ovat ehdottomat rentoilukengät. Rennostikin pukeutuneena voi olla siisti ja kaunis, kuten kuvasikin osoittaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ehngähtäminen on kyllä tärkeää, itselläni se taitaa toteutua parhaiten kirjan kanssa ennen nukkumaan menoa :)

   Tennarit ovat kyllä hyvät kengät jalassa ja toimivat rennompana päivänä hyvin. Niin kauan kun niillä vielä tarkenee siis :) Ei rentous minustakaan sulje pois kauneutta, minulle se on enemmän mukavuutta :)

   Poista
 2. Vähän samoilla tunnelmilla mennään täälläkin - mutta toisaalta, jos menot karsii kokonaan, ei jaksa niitä töitäkään! Ja sinun konserttikokemuksiasi odottelen kieli pitkällä;)
  Raikas asu - ja voi mikä punaisen sävy tuossa huivissa!
  Rentoa sunnuntaipäivää sinulle ja Kotinörtillesi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin totta, jos ei ole muita kuin täitä niin ei niitä jaksa. Keikka oli hyvä kokemus, huomenna aamusta siitä enemmän :) Sinä olit omaltasi saanut nin upeita kuvia, että omat ihan hävettävät ;)

   Upeaa ja aurinkoista sunnuntaita teille! <3

   Poista
 3. Minä olen aloittanut blogisi lukemisen, koska kirjoitat hyvin, kuvasi ovat inspiroivia ja laadukkaita. Itse mietiskelen parhaillaan, kuinka blogiin saisi edes kohtalaisia kuvia. Ehkä pukki tuo kahden blogin pitäjän perheeseen kunnon kameran. Eli olen 36v. duunariäiti, lapset 11 ja 13 ja tuo 13v. harrastaa kanssani blogeja :) Laitan tähän oman blogini osoitteen, siellä enemmän... http://maribeautee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mari! Ihanaa kun kerroit itsestäsi, pitääkin käydä vilkaisemassa blogiasi vielä tämän päivän aikana :) Kirjoittamisesta olen aina pitänyt (ja kirjoittanutkin koko ajan jotain ala-asteelta saakka), kuvien kanssa olemme Kotinörtin kanssa tehneet himpun verran töitäkin, harjoittelu tekee mestarin :) Kuvaamme Olympuksen penillä, sillä ensimmäisellä niistä mineistä. Muutamaa eri putkeakin on, onnea on ollut tekniikasta kiinnostunut mies.

   Toivottavasti siis joulupukki tuo teille tarpeisiin sopivan kameran myös. Kiitos kun esittelit itsesi! <3

   Poista
 4. Raikas raitapaita asu. Tykkään.

  Suloista sunnuntaita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara. Paita on pari vuotta toiminut jo suosikkina.

   Hyvää sunnuntai-iltaa!

   Poista
 5. Kokeilepa joskus vesijuoksua :) Inhoan uimista, koska en osaa kunnolla, se koskee selkään ja en tykkää, jos nenään menee vettä, mutta vesijuoksusta olen innostunut. Nyt on ollut vähän liian pitkä tauko, kun oma uimahalli on rempassa enkä ole osannut muualle lähteä. Onneksi tulevan jakson aikana pääsen ainakin kerran osallistumaan, kun pääsen töistä jo 11.20.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itseasiassa uida, ongelmana on ihoni jonka mielestä vedessä uinnin jälkeen pitäisi uida rasvapurkissa. Pitää ottaa harkintaan. ihan se uinti. Vesijuoksuun en välttämättä taivu, uinnissa kun on tekniikka hallussa kouluajoilta :)

   Poista
 6. Vau mikä reipas sporttimimmi, siis asun puolesta ja varmaan muutenkin :) Liikunta on mulle ihan välttämättömyys jaksamisen kannalta, mutta kyllä huomaan että tämä pimeä vuodenaika vie puhtia pois ja tuntuu, että kaikki asiat kasautuvat tehtäväksi aina tänne vuoden loppupuolelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asu hämää, en muuten niin kovin ;) Tuo on ihan totta, loppuvuodella tuntuu olevan pirusti hommia ja liian vähän aikaa. Aina. Pitää vaan jaksaa punkea lenkeille, ulkona oleminen on kuitenkin se, joka antaa eniten energiaa :)

   Poista
 7. Ihana blogi! Liityin :)

  http://kaizukainen.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 8. Huivi on taas niin ihana väripilkku asussasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju. On tullut tuota huivia pidetty kerta jos toinenkin :)

   Poista
 9. Kiva kuulla välillä kuulumisiakin! Samanlaista taitaa olla tämä aika syksystä meillä kaikilla. Aika ei tahdo riittää, töitä on vaikka kissat söisi. Täällä ainakin lähipiiri valittaa samaa. Lenkeistä yritän minäkin pitää kiinni, ne auttavat jaksamaan, vaikka tuntuvat välillä kurassa ja vesisateessa ihan tervan juomiselta! Joulukin on kohta ovella, ja tikkua ei ole ehtinyt laittaa ristiin. Kiva että sulla on loma tiedossa, se auttaa aina jaksamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin, että kuulumiset aina aika ajoin voisivat olla ihan piristävää kuultavaa. Kyllä se loma sieltä tulee, kun vaan selviää tästä to do listasta ennen sitä, niin luultavammin on jo helpompaa taas :) Hiljalleen sitä pungetaan eteenpäin täällä kyllä :) Kiitos tsempistä! <3

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!