28.11.2013

New ones for the office.


Maanantaina oli yllä toinen uusista kauluspaidoista jotka kannoin kotiin postista perjantaina. Olen huomannut tässä palattuani sifonkipusroiden ihmeellisestä maailmasta takaisin kauluspaitojen puolelle taas, että Mexxillä on vallan passelisti istuva pusero minulle. En ole kovin innostunut kauluspaitojen ostosta ollut koskaan, minusta se on aika tylsää. Joten myönnän menneeni siitä, mistä aita on matalin eli tilasin netistä suoraan kaksi samanlaista joka on jo valkoisena. Violetti ja sininen pusero tuovat vähän väriä työpukeutumiseen ja koska meillä ei pukukoodi ole mikään tiukun mahdollinen, niin näissä voi hyvin mennä.

Olen myös hivenen luovuttanut asukuvien kanssa. Lähinnä sen kanssa, että saisin mitenkään valoisalla otettua kuvia. Niinpä nyt valitettavasti mennään näillä keinovalossa otetuilla kuvilla. Toisaalta minusta nämä ovat ihan hyvä kuvia, olosuhteet huomioon ottaen siis. Viikonloppuna koetetaan sitten saada kuvia valoisalla myös. Noin. Nyt olen valittanut näistä riittävästi enkä enää palaa asiaan.

Sen sijaan pieni asukriisi on nostamassa päätään. Ne töiden pikkujoulut ovat oikeasti huomenna. Enkä nyt oikein ole vieläkään varma, että mitä pukisin sinne ylleni. Mekko vai housua. Maanantain merkinnässä nähty jakku olisi ihan hyvä idea mustien housujen kanssa vai voisiko siihen yhdistää punaiset farkut?

Tämmöisiä mietteitä täällä näin torstain kunniaksi, joko siellä odotetaan viikonloppua?

  
Last Friday I got some two new blouse from post office. I have one great fitted blouse from Mexx, white one. So when I needed new for the office I took the easy way out. Ordered two of same models from internet and got them on Friday. Sometime internet makes this so easy, I don't like blouse shopping so it was great to get the same ones. 

I have also gave up with outfit photos. It's dark here at four already so we have to take photos inside for a while now. We do take photos on weekends as well, but most of them will be taken inside for now. There, I've said it. This is unfortunet situation living in Finland, it's nightless night on summer and on winter... well, what sun shine? But I love it here and only thing matter right now are these photos. Try to hang in there.

These are my toughts for today, I hope you have a great Thursday!

Liivi/Vest: Mom Made // Pusero/Blouse: Mexx // Housut/Trousers: Esprit //
Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger // Laukku/Bag: Longchamp

12 kommenttia:

 1. Kauniin värinen paitapusero ! Kiva asu ja äitisi tekemä liivi on todella kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara. Ajattelin, että väri piristäisi kummasti kokonaisuutta :) Äiti on kyllä taitava noiden neulomuksien kanssa.

   Poista
 2. Itselläni ja myös sullakin taitaa olla nyt kauluspaitahimoa päällä. Jotenkin monen vuoden tauon jälkeen ei tekisi mieli pitää muita kuin kauluspaitoja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä selvästi kauluspaidat houkuttavat jälleen enemmän kuin aikoihin. Itsellä ei paljon taukoa ole, mutta kesä välissä kuitenkin :)

   Poista
 3. Ehdottomasti laitat sen puna-mustan asun, jota juuri pari päivää takaperin esittelit. Aivan upea kokonaisuus ja sopii sinulle loistavasti! Vähän korua ja juhlistusta kehiin, ja se on siinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun vasta se oli päällä :D Saa nähdä, olen kallistumassa punaisten housujen puoleen lähinnä jäätymisen ehkäisemikseksi :)

   Poista
 4. Kaunis paitapusero - ja tietenkin tuo liivi! Itse en osaa ollenkaan käyttää paitapuseroita - yritän kyllä välillä opetella ja niitä muutama löytyykin, mutta en vain osaa - ja kuinka käytännöllinen vaate se kuitenkin on. Liian usein turvaudun pukeutumispaitoihin - siis teeppareihin;)
  Hyvä kuvaamispaikka tuo teidän rappukäytävänne - valoa ihan riittävästi!
  Hyvää torstaita sekä sinulle että kuvaajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady! Minä taas en osaa noita pukeutusmispaitoja ollenkaan, joskus kokeilin, mutta ei se nyt vaan oikein onnistunut, joten näillä mennään. Voisi koettaa opetella silti vähemmän silittämistä ;)

   Rapussa noita tuleekin otettua, joskin löydettiin ulkoa yksi kiva paikka kuvata, jos sitä hyödyntäisi, saa nähdä. Ei kovin jännä tausta siinäkään kyllä :)

   Hyvää torstaita!

   Poista
 5. Kiva neuleliivi ja ovat aika käytännöllisiä: lämmittävät selkää, mutta eivät ole liian kuumia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan totta, liivi pitää sopivan lämpimänä, mutta ei ole liian kuuma kuitenkaan :)

   Poista
 6. Onpas nätti asu, ihana neuleliivi. Tollaisen haluaisin itsellenikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SatuMaria! Äidin neuleiden voittanutta ei oikein ole :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!